eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi TułowiceDostawy nabiału i przetworów mlecznych



Ogłoszenie z dnia 2007-07-30

Tułowice: Dostawy nabiału i przetworów mlecznych
Numer ogłoszenia: 129743 - 2007; data zamieszczenia: 30.07.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Tułowicach, ul. Zamkowa 15, 49-130 Tułowice, woj. opolskie, tel. 0-77 4277036, 4277040, fax 0-77 4277037.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsz-tulowice.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: www.zsz-tulowice.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy nabiału i przetworów mlecznych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: nabiał i przetwory mleczne

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: cena - 100%
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wykaz artykułów spożywczych jakie oferent zobowiązuje się dostarczać oraz ich ceny jednostkowe brutto. 2. Określić jakość i termin ważności oferowanych artykułów spożywczych. 3. Określić termin realizacji dostaw - wymagane jest zgłoszenie telefoniczne Zamawiającego z jednodniowym wyprzedzeniem. 4. Oświadczenie o prowadzeniu gospodarstwa rolnego lub zaświadczenie o wpisie do ewidencji prowadzonej działalności gospodarczej. 5. Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 Ustawy PZP. 6. Referencje, rekomendacje i wiarygodność oferenta.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz-tulowice.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Tułowicach ul. Zamkowa 15 49-130 Tułowice.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.08.2007 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat Zespołu Szkół w Tułowicach ul. Zamkowa 15 49-130 Tułowice.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 14 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: MLEKO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MLEKO 1,5%.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ŚMIETANA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ŚMIETANA 18%.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MASŁO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MASŁO.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: SER ŻÓŁTY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: SER ŻÓŁTY.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: TWARÓG.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: TWARÓG PÓŁTŁUSTY.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: KEFIR.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: KEFIR.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.