Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-07-30
Pniewy: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIŚ W PNIEWACH
Numer ogłoszenia: 129595 - 2007; data zamieszczenia: 30.07.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś", ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.przedszkole-mis.pniew.org
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA PRZEDSZKOLA MIŚ W PNIEWACH.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Tabela A* MIĘSO I PRZETWORY Nazwa towaru Jednost.Miary kg Kości od schabu 270 Ogonówka wieprzowa wędzona 107 Boczek wędzony wieprz. B/k 50 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. 150 Szynka wieprzowa wędzona got. 130 Mięso wieprzowe mielone 150 Mielonka zapiekana wieprzowa 80 Mięso gulaszowe wieprzowe 60 Filet drobiowy z kurczaka 150 Żeberka wieprzowe 60 Porcje rosołowe z kurczaka 30 Kiełbasa wieprzowa gruba 40 Udka z kurczaka 100 Karkówka b/k wieprzowa 90 Kaszanka 60 Kurczak świeży patroszony do 2kg 50 Wątróbka wieprzowa 60 Parówka drobiowa cienka 30 Kotlet schabowy b/k 45 Pasztet drobiowy puszka 100g 26 Tabela B* WARZYWA I OWOCE, MROŻONKI Nazwa towaru Jednostka miary kg Marchew luzem 100 Pietruszka korzeń 50 Rzodkiewka świeża 10 Sałata lodowa 20 Por korzeń 50 Cebula biała 50 Buraki czerwone 130 Seler korzeń 30 Jabłka lobo 120 Śliwki renkloda 60 Mandarynki klementynki 80 pomarańcze 60 Kiwi luz 30 Gruszki klaps luz 100 Cytryny 20 Ziemniaki jadalne 3000 Fasolka szparagowa żółta 60 Fasolka szparagowa zielona 20 Mieszanka warzywna 400g op. 160 Pomidory luz 70 Ogórki świeże 100 Ogórki kwaszone 80 Kapusta kwaszona 160 Kapusta biała główka 170 Pieczarki świeże luz 30 Kapusta pekińska 90 Kalafior świeży 50 Brokuły świeże 50 Kapusta czerwona świeża 60 Papryka konserwowa 20 Tabela C* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa towaru Jednostka miary kg Mąka pszenna typ 500 200 Ryż długoziarnisty 100 Kawa zbożowa (typu inka) 8 Herbata czarna granulowana 10 Kasza jęczmienna średnia 20 Kasza manna 50 Kisiel 100 g wiśniowy, truskawk. 13 Budyń 100 g śmietank. , wanil. 13 Makarony świderki,nitki 2 jaj. 200 Cukier kryształ paczkowany 450 Syrop wieloowocowe gęszcz.1/10 200 Soki wysokosłodzone owocowe 10 Krem do smarowania orzech.-czek. 200 Miód pszczeli nektarowy lipowy 60 Dżemy truskawka, wiśnia 77 Kakao naturalne 200 g op. 2 Majonez dekoracyjny 0,9 l op. 35 Musztarda sarepska 0,9 kg op. 18 Płatki kukurydziane 20 Groch połówki luz 60 Fasola sucha luz 60 Przecier pomidorowy 30% 0,50 kg 20 Tabela D* TŁUSZCZE Nazwa towaru Jednostka miary kg Olej jad.słonecznik, 1l op. 200 Margaryna do smażenia 100g op. 64 Smalec wieprzowy 30 Masło śmietankowe 200g op. 310 Tabela E* SŁODYCZE, PRZYPRAWY Nazwa towaru Ilość kg Cukierki czekolad.miękkie zawijane 270 Batony czekoladowe nadziewane 20 Wafle nadziewane w czeladzie(typu: Grześki) 20 Ciastka biszkopty 50 Sól jodowana warzona 85 Proszek do pieczenia 100 g 8 Drożdże piekarskie 100 g 6 Przyprawa do zup susz warzywny 16 Pieprz mielony czarny 15 Sos - do pieczeni instant 4 Liść laurowy 100g op. 1 Ziele angielskie 100 g op. 40 Majeranek 2 Galaretka wiśnia,cytryna,agrest1kg op. 90 Lizaki owocowe - kulka 15 Cukierki owocowe nadziewane 15 Cynamon 20 g op. 1 Przyprawa w płynie 1l op. 4 Ocet spirytusowy 10% 0,5 l op. 30 Tabela F* PIECZYWO, NABIAŁ Nazwa towaru Jednostka Miary kg Chleb pszenno-żytni 0,6 kg 1275 Chleb razowy 0,5 kg 85 Bułka pszenna 0,06 184 Bułka maślana 0,06 150 Chleb pszenny (typu: kawiorek) 0,3 kg 103 Jogurt owocowy 65 Bułka tarta 70 Śmietana 12% UHT 0,5 l op. 90 Śmietana zakwaszona 12% 25 Twaróg półtłusty 250 g op. 120 Ser homogenizow. 250 g op. 11 Sery twarde-żółte, bez dziur 80 Sery topione kremowe 100g op. 26 Jajka kurze 0,06 g 30szt op. 90 Mleko pełotłuste 3,2% 1l op. 350 Tabela G* RYBY Nazwa towaru Jedno. miary kg Makrela w pomid.100 g op. 4 Panga filet luz 40 Dorsz filet luz 40 Matjas w zalewie 5 kg op. 20 CPV: 01252000-8 kości wieprzowe, 15113000-3 ogonówka wędzona,,15100000-9 boczek wędzony 15100000-9 parówka gruba, 15131410-2 szynka wędzona wieprzowa,15131100-6 mięso mielone wieprzowe, 15131120-2 mielonka zapiekana wieprzowa, 15113000-3 mięso gulaszowe wieprzowe 15112200-8 filet drobiowy z kurczaka, 15113000-3 żeberka wieprzowe,15112210-1 porcje rosołowe 15131133-6 kiełbasa wieprzowa gruba, 15112200-8 udka z kurczaka, 15113000-3 karkówka b/k 15131134-3 kaszanka, 15112000-6 kurczak patroszony świeży, 15114000-0 wątroba wieprzowa 15131500-0 pasztety drobiowe, 15131135-0 parówka cienka,15113100-4 kotlet schabowy 01121110-5 rzodkiewka, 01121112-9 marchew, 15331100-8 pietruszka, 15331100-8 por 01121113-6 cebula biała, 15331100-8 buraki czerwone, 15331100-8 seler korzeń, 01131321-0 jabłka 01131340-9 śliwki, 01131322-7 gruszki, 01121112-0 fasola szparagowa żółta, 01131240-8 mandarynki, 01131200-6 pomarańcze, 01131210-9 cytryny, 15310000-4 ziemniaki, 15331100-8 mieszanka warzywna, 01121240-5 pomidory, 01121270-4 ogórki świeże, 01121270-4 ogórki kwaszone, 01121260-1 pieczarki świeże, 01121310-7 sałata lodowa, 01131110-8 kiwi, 01121310-7 kapusta pekińska,,01121430-4 brokuły,01121420-1 kalafior, 01121410-8 kapusta czerwona świeża 01121230-2 papryka konserwowa, 15861000-1 kawa zbożowa typu inka,15612100-2 mąka pszenna 15614100-6 ryż długoziarnisty, 15863200-7 herbata czarna, 15613100-9 kasza jęczmienna 15613100-9 kasza manna, 15623000-1 kisiel, 15623000-1 budyń, 15851110-2 makarony, 15831000-2 cukier, 15622322-7 syropy owocowe, 15321800-2 soki zagęszczone, 15842200-4 krem czekoladowy 15831600-8 miód, 15332294-1 dżem wiśniowy,15332296-5 dżem truskawkowy, 15840000-8 kakao 15871273-8 majonez dekoracyjny, 15871250-1 musztarda, 15613311-1 płatki kukurydziane, 15331130-7 groch połówki, 15331130-7 fasola sucha,15331425-2 przecier pomidorowa 30% 15411100-3 olej roślinny, 15431100-9 margaryna,15412111-0 smalec, 15530000-2 masło 15842200-4 cukierki czekoladowe,15842220-0 batony czekoladowe nadziewane,15842300-5 wafle czekoladowe,15842300-5 ciastka biszkopty,14430000-4 sól warzona jodowana,15899000-6 proszek do pieczenia, 15898000-9 drożdże piekarskie,15871270-7 mieszanka przypraw,15872100-2 pieprz czarny, 15871260-4 sosy instant, 15871000-4 liść laurowy, 15871000-4 ziele angielskie, 15871000-4 majeranek, 15332240-8 galaretka owocowa,15842300-5 cukierki owocowe nadziewane,15842300-5 lizaki owocowe, 15872200-3 cynamon, 15871270-7 przyprawa w płynie,15871120-1 ocet 10% 15811100-7 chleb pszenno-żytni, 15841000-6 chleb razowy, 15811400-0 bułka pszenna 15811400-0 chleb pszenny, 15811400-0 bułka tarta, 15512000-0 śmietana UHT12 %,15512000-0 śmietana zakwaszana 12%, 15542100-0 twaróg śmietankowy, 15881000-7 ser homogenizowany 15551300-8 jogurt owocowy, 15544000-3 ser żółty bez dziur, 15542200-1 ser kremowy topiony 01242000-5 jajka, 15511500-8 mleko, 15220000-6 makrela w pomidorach, 15220000-6 dorsz 15241500-4 panga, 15241200-1 śledź Matyjas.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6, 15.31.00.00-4.
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2007.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: - Wykonawca musi spełniać warunki określone w art.22 ust.1 cyt. ustawy, - Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ust. 1, 2 cyt. ustawy, - Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymaganiami SIWZ - Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w Rozdziale XII specyfikacji.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SIWZ
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: http://www.przedszkole-mis.pniewy.org.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy
IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.08.2007 godzina 10:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.
IV.3.5) Termin związania ofertą: 07.09.2007.
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: DOSTAWA MIĘSA I PRZETWORÓW.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jednost. Miary kg 1. Kości od schabu 270 2. Ogonówka wieprzowa wędzona 107 3. Boczek wędzony wieprz. B/k 50 4. Parówka gruba wieprzowa 30%tł. 150 5. Szynka wieprzowa wędzona got. 130 6. Mięso wieprzowe mielone 150 7. Mielonka zapiekana wieprzowa 80 8. Mięso gulaszowe wieprzowe 60 9. Filet drobiowy z kurczaka 150 10. Żeberka wieprzowe 60 11. Porcje rosołowe z kurczaka 30 12. Kiełbasa wieprzowa gruba 40 13. Udka z kurczaka 100 14. Karkówka b/k wieprzowa 90 15. kaszanka 60 16. Kurczak świeży patroszony do 2kg 50 17. Wątróbka wieprzowa 60 18. Parówka drobiowa cienka 30 19. Kotlet schabowy b/k 45 20. Pasztet drobiowy puszka 100g 26.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00-6, 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA WARZYW,OWOCÓW, MROŻONEK.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jednostka miary kg Marchew luzem 100 Pietruszka korzeń 50 Rzodkiewka świeża 10 Sałata lodowa 20 Por korzeń 50 Cebula biała 50 Buraki czerwone 130 Seler korzeń 30 Jabłka lobo 120 Śliwki renkloda 60 Mandarynki klementynki 80 pomarańcze 60 Kiwi luz 30 Gruszki klaps luz 100 Cytryny 20 Ziemniaki jadalne 3000 Fasolka szparagowa żółta 60 Fasolka szparagowa zielona 20 Mieszanka warzywna 400g op. 160 Pomidory luz 70 Ogórki świeże 100 Ogórki kwaszone 80 Kapusta kwaszona 160 Kapusta biała główka 170 Pieczarki świeże luz 30 Kapusta pekińska 90 Kalafior świeży 50 Brokuły świeże 50 Kapusta czerwona świeża 60 Papryka konserwowa 20.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI PNIEWY
więcej: przetargi PNIEWY »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych do Publicznego Przedszkola w Nadarzynie
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 3 w Głownie na 2026 rok"
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Żytkowicach
- "2026 Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni MOW im. JANUSZA KORCZAKA W ANTONIEWIE"
- Sukcesywna dostawa żywności do kuchni Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Nowym Mieście Lubawskim w 2026 roku
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Przedszkola Miejskiego Integracyjnego nr 8 w 2026 roku
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





