Ogłoszenie z dnia 2007-07-30
Szczecin: DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ
Numer ogłoszenia: 129398 - 2007; data zamieszczenia: 30.07.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Budowlanych im. Kazimierza Wielkiego, ul. Unisławy 32/33, 71-402 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4220343, fax 091 4220343.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsb.szczecin.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Publiczna szkoła ponadgimnazjalna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ w asortymencie: 1 - Warzywa i owoce świeże. 2 - Nasiona jadalne. 3 - Jaja. 4 - Drób i przetwory drobiowe. 5 - Mięso i wędliny. 6 - Ryby przetworzone. 7 - Przetwory owocowo-warzywne. 8 - Warzywa i owoce mrożone. 9 - Oleje i tłuszcze. 10 - Mleko i przetwory mleczne. 11 - Produkty przemiału ziarna. 12 - Przyprawy i różne art. spożywcze. 13 - Przetworzone produkty spożywcze (mrożonki). 14 - Pieczywo.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 14.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art.22 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych oraz nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 tejże ustawy. Zamawiający ocenia spełnienie przez wykonawców wymaganych warunków na podstawie złożonych dokumentów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Informacje o dokumentach, jakie powinni złożyć wykonawcy, zawiera Specyfikacja Istotnych Warunków Zamówienia.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsb.szczecin.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siwz można otrzymać bezpłatnie w siedzibie Zamawiającego - Zespółe Szkół Budowlanych im. Kazimierza Wielkiego w Szczecinie, ul. Unisławy 32/33, 71-402 Szczecin (pok. nr 111)..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.08.2007 godzina 12:00, miejsce: Zespół Szkół Budowlanych im. Kazimierza Wielkiego w Szczecinie ul. Unisławy 32/33, (pok. 111 Administracja).
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i owoce świeże..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce świeże..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nasiona jadalne..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nasiona jadalne..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Drób i przetwory drobiowe..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Drób i przetwory drobiowe..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso i wędliny..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso i wędliny..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby przetworzone..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby przetworzone..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Przetwory owocowo-warzywne..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przetwory owocowo-warzywne..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Warzywa i owoce mrożone..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce mrożone..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Oleje i tłuszcze..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Oleje i tłuszcze..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Mleko i przetwory mleczne..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko i przetwory mleczne..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Produkty przemiału ziarna..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty przemiału ziarna..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Przyprawy i różne artykuły spożywcze..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawy i różne artykuły spożywcze..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Przetworzone produkty spożywcze (mrożonki)..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawy i różne artykuły spożywcze..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Pieczywo..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z SZCZECINA
- REMONT OGRODZENIA ZEWNĘTRZNEGO KOMPLEKSU PRZY UL. METALOWEJ 39 W SZCZECINIE PODJUCHACH
- Wykonanie dok. projektowej na budowę windy zewn. (szyb windowy) dla Bud. Głów. nr 1 Politech. Morskiej w Szcz. w ramach projektu pt. "Morze dostępności - Politechnika bez barier" - postępowanie 2.
- Dostawa mundurów, spodni gabardynowych i wiatrówek dla Politechniki Morskiej w Szczecinie.
- Dostawy chemii gospodarczej, kosmetyków oraz artykułów do utrzymania czystości dla Centrum Opieki nad Dzieckiem im. K. Maciejewicza w Szczecinie
- Kompleksowa ochrona obiektu przy ul. Światowida 75 w Szczecinie
- Opracowanie dokumentacji projektowo - kosztorysowej dla zadania: "Montaż dźwigu osobowego dostosowanego do potrzeb osób ze szczególnymi potrzebami w budynku Rektoratu w Szczecinie
więcej: przetargi w Szczecinie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 8 W OŁAWIE
- Dostawa produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Zbyszycach; Zbyszyce 12; 33-318 Gródek nad Dunajcem Termin realizacji: 01.07.2025r. do 31.12.2025r.
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Dolnośląskiego Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego Nr 13 dla Uczniów Niewidomych i Słabowidzących oraz z innymi niepełnosprawnościami we Wrocławiu.
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w okresie od lipca do grudnia 2025
- Dostawy różnych produktów spożywczych do Internatu Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej
więcej: Produkty mleczarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.