eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bia³ystokDostawa warzyw, ziemiop³odów oraz warzyw kiszonych

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2007-07-27

Bia³ystok: Dostawa warzyw, ziemiop³odów oraz warzyw kiszonych
Numer og³oszenia: 128234 - 2007; data zamieszczenia: 27.07.2007
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w Bia³ymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Bia³ystok, woj. podlaskie, tel. 085 7427021 - 23, fax 085 7427024.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: jednostka organizacyjna nie posiadaj±ca osobowo¶ci prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa warzyw, ziemiop³odów oraz warzyw kiszonych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa 18 000 kg kapusty bia³ej, 9500 kg kapusty czerwonej, 6500 kg kapusty pekiñskiej, 4500 kg kapusty w³oskiej, 2 500 kg kalafiora, 17 000 kg buraka czerwonego, 8 000 kg rzepy czerwonej, 28 000 kg marchwi, 3 000 kg pietruszki, 3000 kg selera, 28 000 kg cebuli, 3 500 kg pomidora, 3 500 kg ogórka, 3000 kg sa³aty, 13 000 kg kapusty kiszonej, 11 000 kg ogórka kiszonego oraz 4 000 kg szczawiu konserwowego

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.10.00.00 - 01.10.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona 15.33.14.89 - 15.33.14.89 Oryginalny kod CPV: 15.33.21.70 - Szczaw alpejski Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.33.21.70 - Szczaw alpejski .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczêcia: 23.08.2007.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: W postêpowaniu mog± braæ udzia³ oferenci, którzy spe³niaj± warunki okre¶lone w art.22 ust.1 ustawy z dnia dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówieñ publicznych (Dz.U. Nr 19, poz. 177 z pó¼n. zm.) oraz w SIWZ. Zamawiaj±cy dokona oceny spe³niania tych warunków wg. formu³y spe³nia-nie spe³nia.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Wykonawca zobowi±zany jest z³o¿yæ: a) o¶wiadczenie w zakresie wymienionym w art.22 ust.1 w punktach od 1 do 4 ustawy- Prawo zamówieñ publicznych ( wg Za³. Nr 1 do formularza ofertowego). Wykonawca zobowi±zany jest z³o¿yæ nastêpuj±ce dokumenty: a) formularz ofertowy (wg za³±cznika do SIWZ), b) kosztorys cenowy (wg za³±cznika Nr 2 do formularza ofertowego)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt Sledczy w Bia³ymstoku, ul. Kopernika 21, 15-377 Bia³ystok.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 09.08.2007 godzina 09:50, miejsce: Oferty nale¿y z³o¿yæ w Areszcie ¦ledczym w Bia³ymstoku, ul. Kopernika 21 w Sekretariacie lub przes³aæ w tym terminie poczt±..

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i ziemiop³ody.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: dostawa 18 000 kg kapusty bia³ej, 9500 kg kapusty czerwonej, 6500 kg kapusty pekiñskiej, 4500 kg kapusty w³oskiej, 2 500 kg kalafiora, 17 000 kg buraka czerwonego, 8 000 kg rzepy czerwonej, 28 000 kg marchwi, 3 000 kg pietruszki, 3000 kg selera, 28 000 kg cebuli, 3 500 kg pomidora, 3 500 kg ogórka, 3000 kg sa³aty.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 01.10.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 23.08.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Warzywa kiszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 13 000 kg kapusty kiszonej, 11 000 kg ogórka kiszonego oraz 4 000 kg szczawiu konserwowego.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.11.42-4, 15.33.14.89-5, 15.33.21.70-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 23.08.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.