eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WrzosowoZakup i dostwy mięsa wołowego, miesa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno wędliniarskich.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-05-10

Wrzosowo: Zakup i dostwy mięsa wołowego, miesa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno wędliniarskich.
Numer ogłoszenia: 126330 - 2010; data zamieszczenia: 10.05.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 107604 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, Włościbórz, 78-114 Wrzosowo, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 35 819 22, faks 0-94 35 819 63.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i dostwy mięsa wołowego, miesa wieprzowego i drobiowego, podrobów jadalnych, produktów mięsno wędliniarskich..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1 Boczek świeży bez żeberek i skóry kl.1 15.11.00.00-90kg 2 Golonka wieprzowa mała przednia ( do galarety) 15.11.00.00-40kg 3 Szynka wieprzowa bez skóry i kości bez tłuszczu kl.1 15.11.00.00-120kg 4 Łopatka wieprzowa bez kości i skóry kl.1 15.11.00.00-500kg 5 Żeberka paski wieprzowe kl.1 15.11.00.00-140kg 6 Karkówka b/k wieprzowa kl. 15.11.00.00-270kg 7 kości wędzone z karkówki i schabu kl.11 15.11.00.00-20kg 8 Schab z kością wieprzowy kl.1 15.11.00.00-280kg 9 Nogi wieprzowe przednie ( do galarety) 15.11.00.00-30kg 10 WĄTROBA WIEPRZOWA 15.11.00.00-40kg 11 Flaki parzone krojone wołowe suche 15.11.00.00-150kg 12 Pierś z kurczaka filet kl.1 15.11.00.00-200kg 13 Kurczak cały kl.1 15.11.00.00-520kg 14 Udka drobiowe bez kręgosłupa i kupra ( nie ćwiartka tylna) 15.11.00.00-180kg 15 Porcje rosołowe z kurczaka 15.11.00.00-750kg 16 Porcje rosołowe z indyka Pełna z kuperkiem 15.11.00.00-80kg 17 Wątróbka drobiowa 15.11.00.00-40kg 18 Serca drobiowe 15.11.00.00-40kg 19 Żołądki drobiowe 15.11.00.00-40kg 20 Pieczeń rzymska 15.13.00.00-90kg 21 Szynka gotowana wieprzowa kl.1 15.13.00.00-60kg 22 Szynka z indyka prasowana kl.1 15.13.00.00-100kg 23 Baleron gotowany wieprzowy kl.1 15.13.00.00-60kg 24 Ogonówka wieprzowa kl.1 15.13.00.00-60kg 25 Wędzonka wieprzowa krotoszyńska 15.13.00.00-60kg 26 Polędwica wieprzowa sopocka 15.13.00.00-30kg 27 SZYNKA Z PIERSI KURCZAKA 15.13.00.00-60kg 28 Kiełbasa wędzona podsuszana żywiecka 15.13.00.00-60kg 29 Kiełbasa wieprzowa krakowska parzona 15.13.00.00-60kg 30 Salami tradycyjna parzona 15.13.00.00-60kg 31 Kiełbasa wieprzowa wiejska podsuszana 15.13.00.00-80kg 32 Kiełbasa wieprzowa parzona biała (a100g) 15.13.00.00-200kg 33 Kiełbasa wieprzowa cienka jarmarczna( a 100g) 15.13.00.00-80kg 34 Kiełbasa wieprzowa cienka ogniskowa(a100g) 15.13.00.00-80kg 35 Parówki drobiowe kl.I (a 100g) 15.13.00.00-200kg 36 Kabanos dębowy 15.13.00.00-80kg 37 Boczek wieprzowy faszerowany, rolowany 15.13.00.00-70kg 38 Boczek wieprzowy pieczony extra, parzony kl.1 15.13.00.00-90kg 39 Pasztet borowikowy 15.13.00.00-90kg 40 Pasztetowa podwędzana 15.13.00.00-80kg 41 Metka łososiowa 15.13.00.00-60kg 43 Kaszanka jęczmienna (a 100g0 15.13.00.00-120kg 44 Salceson czarny 15.13.00.00-70kg 45 Salceson włoski 15.13.00.00-90kg 46 szynkówka 15.13.00.00-60kg 47 Przysmak w konserwie 15.13.00.00-60kg 48 Szynka tyrolska 15.13.00.00-60kg 49 Rolada drobiowa kl.I 15.13.00.00-60kg 50 Polska pieczona cienka 15.13.00.00-120kg 51 Parówki z indyka kl.I (a100g) 15.13.00.00-200kg..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.10.10.00 - 15.10.10.00 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsne JCH Spółka z o.o, Ul: Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50064,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 52553,48

  • Oferta z najniższą ceną: 52553,48 / Oferta z najwyższą ceną: 60671,82

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.