Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2016-05-17
Elbląg: Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Numer ogłoszenia: 124652 - 2016; data zamieszczenia: 17.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy:
V | zamówienia publicznego |
zawarcia umowy ramowej | |
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ) |
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu , ul. Chrobrego 4, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 55 625 83 04, 6258310, faks 55 625 83 06.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.domdziecka.elblag.com.pl/
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Zadanie 1 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4 Łopatka b/k kg 200 Schab b/k kg 80 Karkówka b/k kg 15 Pachwina świeza b/s kg 25 Wołowina b/k kg 25 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 30 Smalec kg 50 Boczek parzony kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 50 Kaszanka kg 10 Kiełbasa biała surowa cienka kg 25 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 20 Parówki wieprzowe kg 30 Parówki cielęce kg 35 Pasztet wieprzowy kg 15 Pasztet drobiowy kg 15 Pasztet drobiowy 135g szt. 180 Pieczeń rzymska kg 15 Lanchmit kg 35 Szynka konserwowa kg 30 Szynka gotowana kg 40 Szynka wędzona kg 50 Żywiecka parzona kg 15 Krakowska parzona kg 15 Polędwica drobiowa kg 25 Schab królweski kg 10 Polędwica sopocka kg 30 Polędwica kanadyjska kg 10 Filet z indyka parzony kg 10 Mortadela kg 35 Krakowska sucha kg 2 2) Zadanie 2 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6. Łopatka b/k kg 200 Karkówka b/k kg 60 Schab b/k kg 60 Wołowina b/k kg 10 Pachwina b/s kg 10 Słonina b/s kg 5 Szynka b/k kg 10 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 60 Smalec kg 25 Boczek parzony kg 30 Filecik z indyka parzony kg 20 Lanchmit kg 20 Hamburger drobiowy 250g szt. 90 Kabanosy drobiowo- wieprzowe kg 15 Kiełbasa biała surowa cienka kg 25 Kiełbasa jałowcowa kg 5 Krakowska parzona kg 20 Mortadela kg 30 Szynkowa kg 25 Kiełbasa śląska kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 50 Żywiecka parzona kg 10 Metka łososiowa kg 8 Parówki wieprzowe kg 50 Pasztet wieprzowy kg 20 Pasztetowa drobiowa kg 25 Pasztetowa wędzona kg 25 Polędwica drobiowa kg 10 Polędwica kanadyjska kg 10 Polędwica sopocka kg 15 Szynka wędzona kg 30 Szynka konserwowa kg 20 Schab pieczony kg 10 3) Zadanie 3 - dostawa i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6. Filet z kurczaka kg 50 Żołądki drobiowe kg 10 Korpus kg 270 Udko z kurczaka - ćwiartka kg 100 Filet z indyka kg 40 Wątroba drobiowa kg 10.
II.1.5)
przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających
- Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 10.12.00.00-0.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 80.00
- 2 - termin płatności - 10.00
- 3 - w - 10.00
IV.2.2)
przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona: |
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.domdziecka.elblag.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Socjalizacyjna Całodobowa Placówek Opiekuńczo - Wychowawcza w Elblągu
ul. Chrobrego 4
82-300 Elbląg.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 31.05.2016 godzina 10:30, miejsce: Socjalizacyjna Całodobowa Placówek Opiekuńczo - Wychowawcza w Elblągu ul. Chrobrego 4 82-300 Elbląg.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: 1) Zadanie 1 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu ul. Chrobrego 4..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Łopatka b/k kg 200 Schab b/k kg 80 Karkówka b/k kg 15 Pachwina świeza b/s kg 25 Wołowina b/k kg 25 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 30 Smalec kg 50 Boczek parzony kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 50 Kaszanka kg 10 Kiełbasa biała surowa cienka kg 25 Pasztetowa ze szczypiorkiem kg 20 Parówki wieprzowe kg 30 Parówki cielęce kg 35 Pasztet wieprzowy kg 15 Pasztet drobiowy kg 15 Pasztet drobiowy 135g szt. 180 Pieczeń rzymska kg 15 Lanchmit kg 35 Szynka konserwowa kg 30 Szynka gotowana kg 40 Szynka wędzona kg 50 Żywiecka parzona kg 15 Krakowska parzona kg 15 Polędwica drobiowa kg 25 Schab królweski kg 10 Polędwica sopocka kg 30 Polędwica kanadyjska kg 10 Filet z indyka parzony kg 10 Mortadela kg 35 Krakowska sucha kg 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 80.00
- 2. termin płatności - 10.00
- 3. warunki płatności - 10.00
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: 2) Zadanie 2 - dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Łopatka b/k kg 200 Karkówka b/k kg 60 Schab b/k kg 60 Wołowina b/k kg 10 Pachwina b/s kg 10 Słonina b/s kg 5 Szynka b/k kg 10 Wątroba wieprzowa kg 20 Żeberka paski kg 60 Smalec kg 25 Boczek parzony kg 30 Filecik z indyka parzony kg 20 Lanchmit kg 20 Hamburger drobiowy 250g szt. 90 Kabanosy drobiowo- wieprzowe kg 15 Kiełbasa biała surowa cienka kg 25 Kiełbasa jałowcowa kg 5 Krakowska parzona kg 20 Mortadela kg 30 Szynkowa kg 25 Kiełbasa śląska kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 50 Żywiecka parzona kg 10 Metka łososiowa kg 8 Parówki wieprzowe kg 50 Pasztet wieprzowy kg 20 Pasztetowa drobiowa kg 25 Pasztetowa wędzona kg 25 Polędwica drobiowa kg 10 Polędwica kanadyjska kg 10 Polędwica sopocka kg 15 Szynka wędzona kg 30 Szynka konserwowa kg 20 Schab pieczony kg 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 80.00
- 2. warunki płatności - 10.00
- 3. termin płatności - 10.00
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: 3) Zadanie 3 - dostawa i sprzedaż drobiu i jego elementów dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Nr 3 w Elblągu ul. Mazurska 6..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z kurczaka kg 50 Żołądki drobiowe kg 10 Korpus kg 270 Udko z kurczaka - ćwiartka kg 100 Filet z indyka kg 40 Wątroba drobiowa kg 10.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 10.12.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.07.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 80.00
- 2. warunki płatności - 10.00
- 3. termin płatności - 10.00
INNE PRZETARGI Z ELBLĄGA
- Opracowanie dok. proj.-koszt. oraz wykonanie robót bud. polegających na modernizacji obiektu przy ul. Warszawskiej 55 w ramach zad.: Modernizacja zabytkowego obiektu przy ul. Warszawskiej 55 w Elblągu
- Zakup i dostawa produktów betonowych III
- Dostawa marimby, wibrafonu, ksylofonu wraz z akcesoriami i fortepianu gabinetowego dla Zespołu Państwowych Szkół Muzycznych im. Kazimierza Wiłkomirskiego w Elblągu
- Budowa drogi leśnej wraz ze składnicą przyzrębową w Leśnictwie Zalesie
- Remont posadzek w budynku użytkowym Biblioteki Elbląskiej im. Cypriana Norwida, Filia nr 5 przy ul. Słonecznej 29-31 w Elblągu.
- Zorganizowanie i przeprowadzenie wsparcia w edukacji dla wychowanków pieczy zastępczej będących uczestnikami projektu "Moc Rodziny" współfinansowanego przez Unię Europejską
więcej: przetargi w Elblągu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy żywności do Górskiego Ośrodka Szkolno-Wypoczynkowego "Pod Durbaszką" w Jaworkach - Szczawnicy w 2025 r., filii Młodzieżowego Domu Kultury "Dom Harcerza" w Krakowie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 8 im. "Bajkowy Zakątek" w Bełchatowie
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin do stołówki na potrzeby stołówki Technikum Leśnego w Tucholi
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 7 w Bełchatowie
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Integracyjnego Przedszkola Samorządowego nr 3 w Bełchatowie
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.