Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-04-28
Łódź: DOSTAWĘ PIECZYWA I ARTYKUŁÓW CUKIERNICZYCH
Numer ogłoszenia: 123732 - 2009; data zamieszczenia: 28.04.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Dojazdowa 5/7, 91-503 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6598799, faks 042 6598799.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWĘ PIECZYWA I ARTYKUŁÓW CUKIERNICZYCH.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I PIECZYWO 1 2 3 4 Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr 3 1 Chleb krojony (600 g) szt. 7544 2 Bułka poznańska (100 g) szt. 23277 3 Bułki grahama (100 g) szt. 388 4 Angielki (400 g) szt. 1971 5 Chleb razowy (600 g) szt. 1502 6 Chleb grahama (500 g) szt. 530 7 Rogale (100 g) szt. 1084 8 Bułka tarta (torby 1 kg) Szt 23 9 Barszcz biały (butelka) Litr 68 10 Bułki słodkie maślane (100 g) szt. 384 11 Chałki (500 g) szt. 177 12 Drożdze świeże kg 9 Pieczywo będące przedmiotem zamówienia, z uwagi na specyfikę grupy konsumenckiej nie może mieć twardej, zbyt wypieczonej skóry. Zamawiający dopuszcza oferty równoważne. Poszczególne ilości są ilościami szacunkowymi. CZĘŚĆ II ARTYKUŁY CUKIERNICZE 1 2 3 4 Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr 3 1 Ciasto drożdżowe kg 207 2 Makowiec kg 53 3 Bułka słodka z serem (100g) szt. 85 4 Piernik kg 13 5 Rolada (różne rodzaje) kg 19 6 Napoleonki (100g) szt. 140 7 W-Z (100g) szt. 90 8 Babka cytrynowa kg 52 9 Pączki z dżemem (100g) szt 350 10 Piernik krajanka Kg 4 11 Babka biszkoptowa Kg 37 12 Suchary Kg 3 13 Ciastka - seromaki Szt 180 14 Sernik Kg 24 15 Jabłecznik Kg 24 16 Pleśniak - ciasto Kg 12 Zamawiający dopuszcza oferty równoważne..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 ust.1 pkt 1-3 i niewykluczeni na podstawie art. 24 Ustawy. Ocena spełniania wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt. 1 - 4 ustawy Prawo zamówień publicznych - załącznik nr 2 do SIWZ, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.ipzp.pl/.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: DPS Łódź, ul Dojazdowa 5/7.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.05.2009 godzina 08:00, miejsce: DPS Łódź, ul Dojazdowa 5/7, sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: DOSTAWA PIECZYWA.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 2 3 4 Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr 3 1 Chleb krojony (600 g) szt. 7544 2 Bułka poznańska (100 g) szt. 23277 3 Bułki grahama (100 g) szt. 388 4 Angielki (400 g) szt. 1971 5 Chleb razowy (600 g) szt. 1502 6 Chleb grahama (500 g) szt. 530 7 Rogale (100 g) szt. 1084 8 Bułka tarta (torby 1 kg) Szt 23 9 Barszcz biały (butelka) Litr 68 10 Bułki słodkie maślane (100 g) szt. 384 11 Chałki (500 g) szt. 177 12 Drożdze świeże kg 9 Pieczywo będące przedmiotem zamówienia, z uwagi na specyfikę grupy konsumenckiej nie może mieć twardej, zbyt wypieczonej skóry. Zamawiający dopuszcza oferty równoważne..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA ARTYKUŁÓW CUKIERNICZYCH.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 2 3 4 Lp. Nazwa towaru Jednostka miary Ilość wg jednostki miary z kolumny nr 3 1 Ciasto drożdżowe kg 207 2 Makowiec kg 53 3 Bułka słodka z serem (100g) szt. 85 4 Piernik kg 13 5 Rolada (różne rodzaje) kg 19 6 Napoleonki (100g) szt. 140 7 W-Z (100g) szt. 90 8 Babka cytrynowa kg 52 9 Pączki z dżemem (100g) szt 350 10 Piernik krajanka Kg 4 11 Babka biszkoptowa Kg 37 12 Suchary Kg 3 13 Ciastka - seromaki Szt 180 14 Sernik Kg 24 15 Jabłecznik Kg 24 16 Pleśniak - ciasto Kg 12 Zamawiający dopuszcza oferty równoważne..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z ŁODZI
- Dostawa materiałów szewnych i staplerów.
- "Usługę utrzymania czystości w budynkach Sądu Rejonowego dla Łodzi-Widzewa w Łodzi"
- Wykonanie dokumentacji projektowej przebudowy i modernizacji parkingu wewnętrznego przy budynkach Rektoratu Uniwersytetu Łódzkiego przy ul. Narutowicza 68 i Uniwersyteckiej 3 w Łodzi (...)
- Usługa odbioru i wywozu odpadów zielonych z obiektów PWSFTviT im. Leona Schillera w Łodzi
- SZP.281.107.2025 - Dostawa butów operacyjnych dla Instytutu "CZMP"
- Utrzymanie i awaryjne naprawy studni kanałów technologicznych wraz z nadzorem prawidłowości wprowadzania instalacji przez podmioty korzystające z kanałów technologicznych będących we władaniu ZDiT
więcej: przetargi w Łodzi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych -7 części (P80Gdańsk)
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników przedsięwzięć szkoleniowych w Ośrodku Szkoleniowo-Konferencyjnym w Lucieniu
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Przedszkola Samorządowego im. Misia Uszatka w Nowym Mieście
- Dostawę pieczywa do Ośrodka Leczniczo - Rehabilitacyjnego "Pałac Kamieniec" sp. z o.o. sukcesywnie na przestrzeni całego 2026 roku
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej Publicznej Szkoły Podstawowej im. Jana Pawła II w Strzelcach Małych
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - nabiał, produkty suche i pieczywo, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





