eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kożuchów › Dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 3 zadania tj; mięsa i jego przetworów, jaj konsumpcyjnych, drobiu mrożonego

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-06-09

Kożuchów: Dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 3 zadania tj; mięsa i jego przetworów, jaj konsumpcyjnych, drobiu mrożonego
Numer ogłoszenia: 123520 - 2008; data zamieszczenia: 09.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, ul. Szprotawska 19, 67-120 Kożuchów, woj. lubuskie, tel. 0-68 4599391, fax 0-684599393.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiat-nowosolski.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: powiatowa samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych w rozbiciu na 3 zadania tj; mięsa i jego przetworów, jaj konsumpcyjnych, drobiu mrożonego.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Wartość zamówienia nie jest równa i nie przekracza kwoty określonej na podstawie przepisu art.11 ust.8 ustawy Prawo zamówień publicznych. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożwczych w rozbiciu na trzy zadania; zad. 1 -Dostawa - mięsa i jego przetworów zad.2 -Dostawa - jaj konsumpcyjnych zad. 3 -Dostawa - drobiu mrożonego

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 01.24.20.00 - 01.24.20.00 Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 10.04.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiajacy odstąpił od wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.O udzielenie zamówienia moga ubiegać sie Wykonawcy , którzy spełniają warunki określone w art.22 ust.1 tj: -posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień -posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; -znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; -nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielanie zamówienia 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie oceny oświadczeń i dokumentów przez stwierdzenie spełnia/nie spełnia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności i spełnia warunki zawarte w art. 22.1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: a) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem składania ofert. b)oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ust.1 i art.24 Ustawy Prawo zamówień publicznych (wg załącznika nr 4 ); c)oświadczenie wykonawcy o wdrożeniu systemu HACCP (zał. nr 5) d)podpisany projekt umowy ( załącznik nr 3) Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie oceny oświadczeń i dokumentów przez stwierdzenie spełnia/nie spełnia

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiat-nowosolski.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej ul. Szprotawska 19 pok.102 67-120 Kożuchów.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.06.2008 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Szprotawska 19 pok.102 67-120 Kożuchów.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa i jego przetworów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. antrykot b/k św.gat I chu 2. karkówka b/k św 3. łopatka b/k b/skóry św. 4. biodrówka św 5. schab b/k św 6 mieso gulaszowe św. 7 wołowina b/k piecz. św 8 golonka b/k śwież. 9. ozory wp świeże 10 flaki wołowe, swi.nie kr. 11. blok drobiowy 12. blok wieprzowy 13. kiełb. krakowska parz. 14. kiełb. delikatesowa 15. kiełb. kminkowa 16. kiełbasa mielonka 17. kiełb.parówkokwa cienka 18. kiełb. parówkowa drob. 19. kiełb. parówkowa 20. kiełbasa żywiecka drob 21. kiełbasa zwyczajna 22. kiełbasa szynkowa 23. kiełbasa śląska wiep 24. kiełbasa miel .drob 25 kiełbasa tuchowska 26 kiełbasa dolnośląska 27 kiełbasa rożnowa 28 kiełbasa śniadaniowa 29 kiełbasa krotoszyńska 30 kiełbasa piwna 31 metka cebulowa 32 metka żywiecka 33 salceson ozorkowy 34 salceson włoski 35 wątrobianka wędz 36 pieczeń ciel. Wiedeńska 37 szynka tyrolska 38 pasztet domowy 39 boczek wędzony 40 szynka gotowana 41 baleron 42 ogonówka 43 polędwica sopocka 44 kaszanka cienka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 10.04.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawa jaj konsumpcyjnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jaja konsumpcyjne klasa A kategoria M.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 10.04.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: dostawa drobiu mrożonego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1-kurczak mrożony min 1,5kg 2-udka drobiowe mrożone 3-filety drobiowe mrożone 4-żołądki mrożone.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 10.04.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.