eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bochnia › Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-07-06

Bochnia: Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
Numer ogłoszenia: 123109 - 2016; data zamieszczenia: 06.07.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni "Szpital Powiatowy" im. bł. Marty Wieckiej , ul. Krakowska 31, 32-700 Bochnia, woj. małopolskie, tel. 14 6153201, 6153233, 50979196, faks 14 6153202.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-bochnia.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem Zamówienia jest Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej Przedmiot zamówienia został podzielony na 9 pakietów: Pakiet 1 - Nabiał Pakiet 2 - Pieczywo Pakiet 3 - Warzywa i owoce Pakiet 4 - Artykuły spożywcze Pakiet 5 - Mięso i przetwory mięsne Pakiet 6 - Ryby Pakiet 7 - Jaja Pakiet 8 - Kleiki, kaszki i zupki Pakiet 9 - Woda mineralna.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Zamawiający oceniać będzie spełnienie tego warunku, w oparciu o przedstawione przez Wykonawcę oświadczenie, o którym mowa w punkcie III.4.1). Ocena spełnienia tego warunku będzie dokonana na zasadzie formalnej spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

III.6.1) W przypadku podpisywania oferty lub poświadczania za zgodność z oryginałem kopii dokumentów przez osob(ę)y nie wymienion(ą)e w dokumencie rejestracyjnym (ewidencyjnym) Wykonawcy, należy do oferty dołączyć stosowne pełnomocnictwa. W przypadku udzielenia pełnomocnictwa, wymagana jest forma, rodzaj i zakres pełnomocnictwa właściwy do poszczególnych czynności. Kserokopia pełnomocnictwa musi być poświadczona przez notariusza. III.6.2) Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonych (każda strona dokumentu) za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Wszelkie zmiany niniejszej umowy z zastrzeżeniem art. 144 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych mogą być dokonywane za zgodą obu Stron, wyrażoną na piśmie, pod rygorem nieważności. 2. Strony dopuszczają zmiany w umowie w następującym zakresie: a. nazwy produktu przy zachowaniu jego istotnych parametrów, b. sposobu konfekcjonowania, c. zmiany terminu realizacji w przypadku nie zrealizowania wartości umowy na poziomie min. 60% w terminie jej obowiązywania, przewiduje się możliwość jej przedłużenia o czas niezbędny do zrealizowania ww. wartości. Przedłużenie terminu obowiązywania umowy może nastąpić na wniosek każdej ze stron. W przypadku braku zgody jednej ze stron na przedłużenie obowiązywania umowy, Wykonawcy nie przysługuje wobec Zamawiającego roszczenie odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia Zamówienia. 3. W przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta, strony dopuszczają zmianę ceny za zbiorcze opakowanie Towarów objętych umową z zachowaniem jednak zasady proporcjonalności w stosunku do ceny jednostkowej poszczególnych Towarów objętej umową 4. Wykonawca zobowiązuje się do nie zwiększania cen jednostkowych netto określonych w ofercie przetargowej przez okres trwania umowy, przy czym w czasie trwania umowy ceny brutto ulegają zmianie w przypadku wzrostu/spadku stawki podatku VAT. W przypadku urzędowej zmiany stawki VAT, uwzględnienie nowej stawki nastąpi automatycznie w dacie określonej przez właściwe przepisy prawa, bez konieczności zawierania odrębnego aneksu. 5. Za zgodą Zamawiającego Wykonawca może zaoferować odpowiednik, po cenie nie wyższej niż cena produktu objętego umową. 6. Zamawiający każdorazowo dopuszcza dostawy poszczególnych Towarów objętych umową po cenach niższych niż określone w niniejszej umowie. Wystawienie faktury z ceną niższą niż wymieniona w załączniku nr 1 do niniejszej umowy jest równoznaczne z zaoferowaniem przez Wykonawcę niższej ceny. 7. Zaistnienie okoliczności wymienionych w ust 3-6 nie wymaga sporządzenia aneksu. 8. W przypadku zmiany bądź rezygnacji z podwykonawcy, na którego zasoby Wykonawca powoływał się na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo Zamówień Publicznych, w celu wykazania spełniania warunków udziału w postępowaniu, Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie w formie pisemnej wykazać Zamawiającemu, iż proponowany inny podwykonawca lub wykonawca samodzielnie spełnia warunki w stopniu nie mniejszym niż wymagany w trakcie postępowania.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-bochnia.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej 32-700, Bochnia ul. Krakowska 31.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.07.2016 godzina 13:00, miejsce: IX.2) Ofertę należy złożyć w siedzibie Zamawiającego w Bochni przy ul. Krakowskiej 31, na Dzienniku podawczym pokój nr 3, Pawilon A..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4) 1. 2. 3. 4. 5. 1. Mleko świeże pasteryzowane 2% litr 1 litr 18 000 2. Śmietana 18% litr 1 litr 960 3. Masło exstra szt. kostka 200 gram 5 500 4. Ser topiony bez dodatków szt. opakowanie 100 gram 1 800 5. Ser żółty półtłusty; twardy podpuszczkowy typu gouda, krojony, pakowany hermetycznie op. 1 kg kg opakowanie 1 kg 240 6. Ser biały półtłusty mielony kg opakowanie 1 kg 1 740 7. Jogurt owocowy o zawartości tłuszczu 1 - 4% szt. pojemnik 125 g 1 470 8. Ser miękki solankowy - półtłusty kg opakowanie 1 kg 30 9. Ser biały półtłusty w pergaminie kg opakowanie 1kg 100 10. Jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0-1% szt. pojemnik 150 g 3 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. chleb pszenny krojony 700 g 6700 szt. 2. chleb graham 750g krojony 2700 szt. 3. chleb pszenno-żytni krojony 700g 4950 szt. 4. chleb bezglutenowy 300g 30 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Banany 104 kg 2. Brokuły 140 kg 3. Buraki czerwone 2400 kg 4. Cebula 520 kg 5. Cytryna 105 kg 6. Fasola typu Jaś 30 kg 7. Frytki mrożone proste 100 kg 8. Grejfrut 460 kg 9. Jabłka deserowe 4250 kg 10. Kalafiory świeże 900 szt 11. Kapusta biała 1900 kg 12. Kapusta biała nowa 330 szt 13. Kapusta czerwona 220 kg 14. Kapusta kiszona 100 kg 15. Koper świeży 2700 pęk 16. Marchew 3650 kg 17. Morele 20 kg 18. Ogórek kiszony 600 kg 19. Ogórki świeże 400 kg 20. Papryka czerwona 200 kg 21. Pieczarki 240 kg 22. Pietruszka 670 kg 23. Pietruszka zielona świeża 2180 pęk 24. Pomidory 1710 kg 25. Pory 70 kg 26. Rzodkiewka 1030 pęk 27. Sałata zielona 2500 szt 28. Seler 550 kg 29. Susz buraczany 3 kg 30. Susz warzywny 3 kg 31. Szczypiorek 170 pęk 32. Śliwki 5 kg 33. Truskawki 25 kg 34. Ziemniaki 18500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia J.m Wielkość opakowania oczekiwana przez Zamawiającego Ilość zamawiana (wg. wielkości opakowania oczekiwanego przez Zamawiającego - wg kol. 4) 1. 2. 3. 4. 5. 1. Budyń bez cukru kg 1 kg 36 2. Chrupki kukurydziane bez dodatków op. 70 g 170 3. Chrzan tarty op. 290 g 100 4. Cukier kg 1 kg 1800 5. Cukier puder kg 0,4 kg 2 6. Cynamon op. 20 g 130 7. Drożdże op. 100 g 93 8. Dżem op. 280 g 1360 9. Groszek konserwowy op. 400 g 210 10. Herbata czarna w torebkach, ekspertowa op. 150 g 350 11. Kakao op. 100 g 100 12. Kasza jęczmienna mazurska 1 kg 1 kg 750 13. Kasza kukurydziana 1 kg 1 kg 300 14. Kasza manna 1 kg 1 kg 460 15. Kawa zbożowa op. 500 g 44 16. Ketchup op. 500 g 29 17. Kisiel bez cukru 1 kg 1 kg 30 18. Kminek op. 20 g 90 19. Koncentrat pomidorowy 1 litr 1 litr 275 20. Kukurydza konserwowa op. 400 g 170 21. Kwasek cytrynowy op. 50 g 240 22. Liście laurowe op. 50 g 6 23. Majeranek op. 10 g 84 24. Majonez op. 500 g 58 25. Makaron - nitka, łazanka, świdry 1 kg 1 kg 620 26. Mąka pszenna typ. 500 1 kg 1 kg 1350 27. Mąka ziemniaczana 1 kg 1 kg 40 28. Miód naturalny op. 400 g 76 29. Musztarda 1 litr 1 litr 2 30. Ocet 1 litr 1 litr 66 31. Ogórek konserwowy 1 litr 1 litr 170 32. Olej roślinny 1 litr 1 litr 840 33. Oregano op. 20 g 30 34. Papryka mielona ostra op. 50g 30 35. Papryka mielona słodka op. 20 g 100 36. Pieprz czarny mielony op. 20 g 270 37. Placek z mąki pszennej - Tortilla 30 cm op. 80 g/18 szt. 30 38. Płatki owsiane 1 kg 1 kg 490 39. Proszek do ciast op. 40 g 6 40. Przyprawa sypka 1 kg 1 kg 105 41. Przyprawa w płynie 1 litr 1 litr 385 42. Ryż 1 kg 1 kg 540 43. Sól 1 kg 1 kg 730 44. Sucharki op. 290 g 510 45. Ziele angielskie op. 15 g 60 46. Zioła prowansalskie op. 50g 30 47. Żurek w torebkach op. 50 g 190.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Mięso i przetwory mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Gulasz wołowy b/k 1180 kg 2. Kiełbasa drobiowa z warzywami, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 100 kg 3. Kiełbasa drobiowa (gruba) krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 34 kg 4. Kiełbasa szynkowa (gruba), krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 640 kg 5. Kurczak cały 2500 kg 6. Łopatka wieprzowa b/k 420 kg 7. Filet z kurczaka 300 kg 8. Parówki drobiowe 210 kg 9. Pasztet drobiowy 40 kg 10. Schab wieprzowy b/k 2050 kg 11. Udko z kurczaka 270 kg 12. Szynka wieprzowa - gotowana, krojona, pakowany hermetycznie op. 1 kg 900 kg 13. Wątróbka drobiowa 40 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 2. 3. 4. Ryba wędzona (makrela) 88 kg Filet do smażenia (mintaj), mrożony płat filetowy, 0% glazury 800 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 1. Jaja kurze M - średnie: od 53 g do 63 g 13 800 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Kleiki, kaszki i zupki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 5. 1. Kleik ryżowy a180g+/-50g, nie zawierając białka mleka krowiego, produkt bezglutenowy, zawierając łatwo przyswajalną skrobię, wzbogacony w witaminę B1 14 szt. 2. Modyfikowane mleko początkowe dla niemowląt od urodzenia op. 350 g 5 szt. 3. Mleko następne dla niemowląt po 6. miesiącu op. 350 g 5 szt. 4. Kaszka mleczno-ryżowa a230g+/-50g, bez dodatków smakowych, dopuszcza się tylko i wyłącznie smak bananowy 20 szt. 5. Zupka marchewkowa z ryżem, o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 200 szt. 6. Zupka jarzynowa z kurczakiem o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 350 szt. 7. Zupka jarzynowa o gładkiej konsystencji, produkt bezglutenowy, bez konserwantów, sztucznych barwników i dodatków smakowych, pasteryzowany w słoiczkach a125g+/-50g 100 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Opis przedmiotu zamówienia Nazwa handlowa Ilość J. m. 1. 2. 3. 4. 5. 1. Woda mineralna, nienasycona CO2, wysoko-zmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 1 500 szt. 2. Woda mineralna, średnio-nasycona CO2, wysoko-zmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, opakowanie PET -1,5 L 5 000 szt. 3. Woda mineralna, średnio-nasycona CO2, wysoko zmineralizowana, kationy w mg/l: wapniowe 130-220, sodowe 11-133, magnezowy 21-132, butelka zwrotna - 0,33l; 1 000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.