eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Moszczany › Dostawa produktów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-06-04

Moszczany: Dostawa produktów spożywczych
Numer ogłoszenia: 119244 - 2008; data zamieszczenia: 04.06.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, Moszczany 1, 37-543 Moszczany, woj. podkarpackie, tel. 016 6283371, 6283372, fax 016 6283372.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Moszczanach.

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Oryginalny kod CPV: 15.32.00.00 - Soki owocowe i warzywne Kod CPV wg słownika 2008: 15.32.00.00 - Soki owocowe i warzywne Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.84.00.00 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.00.00 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 01.10.00.00 - 01.10.00.00 01.24.20.00 - 01.24.20.00 .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 14.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane wniesienie wadium.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą się ubiegać oferenci, którzy spełniają następujące warunki: 1. Warunki potwierdzające prawo do ubiegania się o zamówienie publiczne: - posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, - nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia z uwagi na okoliczności wskazane przepisami art.24 ust.1 oraz ust.2 2. Warunki potwierdzające zdolność do wykonywania przedmiotowego zamówienia: - posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia, - znajduje sie w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 3. Oświadczenie musi być złożone w formie pisemnej, z podpisem osoby upoważnionej do reprezentacji Wykonawcy. Wzór oświadczenia stanowi załącznik nr 4 do SIWZ. 4. Wykonawca złoży ofertę zgodną z wymogami SIWZ. oraz przepisami ustawy pzp. 5. Akceptuje warunki umowy załącznik nr 3 do SIWZ-projekt umowy. 6. Ocena stopnia spełniania warunków odbywać się będzie na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów. Musza one być zgodne z rzeczywistym stanem prawnym i faktycznym ( aktualne) pod rygorem odpowiedzialności prawnej.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne Wykonawcy muszą przedstawić w swojej ofercie następujące oświadczenia i dokumenty: 1. Wypełniony Załącznik Nr 1 Formularz oferty, 2. Wypełniony Załącznik Nr 2 Formularz cenowy, 3. Podpisany Załącznik Nr 4 Oświadczenie o spełnieniu warunków, 4. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionej nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert. Z powyższych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, że profil działania Wykonawcy odpowiada charakterowi usługi bedącej przedmiotem zamówienia.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.ipzp.pl/dps-moszczany

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Na stronie internetowej www.przetargi.ipzp.pl/dps-moszczany lub w siedzibie zamawiającego..

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.06.2008 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Moszcanach 37-543 Laszki woj. Podkarpackie, w dziale Zaopatrzenie..

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Wędliny.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mięso.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Konserwy mięsne.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Nabiał.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Owoce.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.10.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Warzywa przetworzone.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.40.00.00-2, 15.32.00.00-7.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Słodzycze.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.00.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Drób.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Ryby.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Jaja świeże.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty spożywcze.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.