eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bolesławiec › DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-06-30

Bolesławiec: DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH
Numer ogłoszenia: 113201 - 2016; data zamieszczenia: 30.06.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 120586 - 2016r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Bolesławcu, al. Tysiąclecia 30, 59-700 Bolesławiec, woj. dolnośląskie, tel. 75 616 26 48 wew .317(sekretar, faks 75 616 26 83.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PIECZYWA I WYROBÓW CIASTKARSKICH ORAZ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH RÓŻNYCH.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem postępowania są sukcesywne dostawy pieczywa i wyrobów ciastkarskich oraz artykułów spożywczych różnych, w asortymencie i ilościach podanych w załączniku nr 2 do Siwz (formularze asortymentowo - cenowe) oraz na zasadach opisanych w załącznikach nr 3.1, 3.2 do Siwz (projekty umów), z podziałem na dwie części: PAKIET 1. PIECZYWO, WYROBY CIASTKARSKIE, (Lp., asortyment, j.m., ilość) 1. Chleb pszenno - żytni krojony. Pakowany po 0,60 kg, szt. 55 000 (opis: pieczywo mieszane, mąka pszenna typ 750 (60% - 70%), mąka żytnia typ 720 (odpowiednio 40% -30%), naturalny zakwas., drożdze, sól. woda. Każda szt. (bochenek) zaopatrzona w etykietę określajacą wykaz składników, gramaturę, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia). 2. Chleb razowy krojony. Pakowany po 0,45 kg, szt. 600 (opis: pieczywo żytnie pełnego przemiału, mąka żytnia typ 2000, naturalny zakwas,, sól. woda. Każda szt. (bochenek) zaopatrzony w etykietę określajacą wykaz składników, gramaturę, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia). 3. Pieczywo tostowe krojone. Pakowane po 0,40 kg, szt. 44 000 (opis: pieczywo pszenne, drożdże, sól, olej jadalny, inne skł. Każda szt. (bochenek) zaopatrzony w etykietę określajacą wykaz składników, gramaturę, datę produkcji oraz termin przydatności do spożycia). 4. Bułka tarta. kg 240 (opis: towar pakowany w papierowe torebki, w/na opakowaniu informacje o produkcie: wykaz składników, minimalny okres przydatności do spożycia, warunki przechowywania). 5. Ciastka róźne typu drożdzówki, pączki szt. 800 (opis: gramatura 1 szt. od 70 g do 100 g), 6. Makowiec tradycyjny, kg 50; 7. Sernik, kg 50; 8. Piernik, kg 50; 9. Babka piaskowa, kg 100. Wymagania ogólne i szczegółowe dotyczące przedmiotu zamówienia (pakiet 1): 1) Każdy produkt (poz. 1 - 9) wytwarzany zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności żywienia (Dz. U. Nr 171, poz. 1225 z późn. zmian.), aktami wykonawczymi, w tym systemem HACCP. 2) Dostarczane artykuły mają być świeże, jakościowo dobre, z odpowiednim terminem przydatności do spożycia. 3) Cechy dyskwalifikujące przedmiot zamówienia: obce posmaki, zapachy, obecność szkodników zbożowo-mącznych oraz ich pozostałości, zabrudzenie produktów, nalot pleśni, oznaki spalenizny, niedopieczenie, deformacje wyrobów, uszkodzenia opakowań. 4) Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich realizowana na koszt oraz ryzyko wykonawcy w odpowiednich opakowaniach (zamkniętych i nieuszkodzonych), transportem zapewniającym należyte zabezpieczenie przed czynnikami zewnętrznymi, zgodnie z obowiązującymi zasadami (system bezpieczeństwa HACCP). Uwagi dodatkowe do poz. 6 - 9: Ciasta dostarczane w opakowaniach (tacki, kartoniki, blachy) przeznaczonych do kontaktu z żywnością, spełniających wymogi sanitarno-higienicze. 4) Dostarczone chleby oraz bułki słodkie / pączki muszą być z bieżącej produkcji (nocnej), natomiast ciasta wyprodukowane nie później niż na jedną dobę przed dostawą. PAKIET 2. RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE SUCHE (Lp., asortyment, j.m., ilość): 1. Mąka pszenna typ 650, Kg 2000, 2. Biały barszcz 50 g, Szt. 4000, 3. Mąka ziemniaczana, Kg 50, 4. Zupa pieczarkowa 50 g, Szt. 3000, 5. Kasza jęczmienna, Kg 1800, 6. Fasolka konserwowa 450 g, Szt. 500, 7. Groszek konserwowy 240 g, Szt. 500, 8. Dżem 260 g, Szt. 2200, 9. Marmolada 260g, Szt. 2200, 10. Groch łuskany, Kg 350, 11. Herbata granul. 100 g, Szt. 2500, 12. Herbata owocowa 100 g, Szt. 600, (w przypadku opakowania jednostkowego o innej gramaturze - stosowne przeliczenie ilości), 13. Kawa zbożowa, Kg 250, (pakowana po 0,50 kg), 14. Przyprawa do zup 1 litr, Szt. 380, 15. Koncentrat pomidorowy 0,9 kg, Szt. 250, 16. Kasza manna, Kg 700, 17. Płatki owsiane zwykłe, Kg 700, 18. Ryż, Kg 1300, 19. Sól, Kg 1800, 20. Pieprz naturalny mielony 20g, Szt. 750, 21. Syrop owocowy 0,5litr, Szt. 800, 22. Majonez 730 g, Szt. 200, 23. Musztarda 180 g , Szt. 300, 24. Kaszki mleczne owocowe 230 g, Szt. 600, 25. Olej, l 300, 26. Ocet, l 200, 27. Kakao 100 g, Szt. 200, 28. Budyń 38 g, Szt. 300, 29. Kisiel 38 g, Szt. 1800, 30. Galaretka owocowa 75 g, Szt. 200, 31. Ciastka różne, Kg 100, 32. Cukier waniliowy 16 g, Szt. 300, 33. Przyprawa jarzynka 1 kg, Szt. 100, 34. Majeranek 5 g, Szt. 200, 35. Papryka słodka mielona 20 g, Szt. 200, 36. Makaron, kg 4000, 37. Cukier biały, kg 4000, 38. Wafel przekładany kremem kakaowym (lub innym) w czekoladzie, 48 - 50 g, Szt. 300.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00 - Pieczywo 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta 15.82.10.00 - Pieczywo tostowe i wyroby piekarskie 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa 15.32.00.00 - Soki owocowe i warzywne 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.61.00.00 - Produkty przemiału ziarna 15.62.00.00 - Skrobia i produkty skrobiowe 15.83.00.00 - Cukier i produkty pokrewne 15.84.00.00 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze 15.85.00.00 - Produkty z ciasta makaronowego 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone 03.22.12.20 - Groch .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Pieczywo, wyroby ciastkarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.06.2016.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Piekarniczo Cukiernicze Niziałek Sp. z o.o, Al. Tysiąclecia 50, 59-700 Bolesławiec, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 110709,72 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 108250,56

  • Oferta z najniższą ceną: 108250,56 / Oferta z najwyższą ceną: 108250,56

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.