eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wrzosowo › ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-01-16

Wrzosowo: ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH.
Numer ogłoszenia: 11014 - 2015; data zamieszczenia: 16.01.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Włościbórz, 78-114 Wrzosowo, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 35 819 22, faks 0-94 35 819 63.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: dpswlosciborz.finn.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP I DOSTAWA MIĘSA WOŁOWEGO, MIĘSA WIEPRZOWEGO I DROBIOWEGO, PODROBÓW JADALNYCH, PRODUKTÓW MIĘSNO- WĘDLINIARSKICH..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Golonka wieprzowa mała przednia ( do galarety)CPV15113000-3,-60KGK 2.Boczek świeży bez żeberek i skóry kl.1CPV15113000-3,-100KG 3.Szynka wieprzowa bez skóry i kości bez tłuszczu kl.1CPV 15113000-3,-200KG 4.Łopatka wieprzowa bez kości i skóry i tłuszczu kl.1CPV15113000-3,-1500KG 5.Żeberka paski wieprzowe kl.1CPV 15113000-3,-500KG 6.Karkówka b/k wieprzowa kl.1CPV 15113000-3,-1000KG 7.Kości wędzone z karkówki i schabu kl.1CPV15113000-3,-100KG 8.Schab z kością wieprzowy bez tłuszczu i bez kości kl.1CPV 15113000-3,-600KG 9.Nogi wieprzowe przednie ( do galarety)CPV15113000-3,-60KG 10.Pierś z kurczaka filet kl.1CPV15112100-7,-650KG 11.Kurczak cały kl.1CPV 15112100-7,-900KG 12.Udka drobiowe bez kręgosłupa i kupra (nie ćwiartka tylna)CPV15112100-7 -1000KG 13.Porcje rosołowe z kurczaka CPV15112100-7,-1200KG 14.Porcje rosołowe z indyka pełna z kuperkiem CPV15112100-7,-50KG 15.Wątróbka z indykaCPV15112300-9,-300KG 16.Pieczeń rzymskaCPV15131130-5,-200KG 17.Szynka wędzona wieprzowa kl.1CPV15131210-0,-200KG 18.Szynka z indyka z warzywami kl.1CPV15131135-0,-200KG 19.Baleron wędzony kl.1CPV 15131120-2,-120KG 20.Ogonówka złota kl.1,-15131120-2,-180KG 21.Wędzonka wieprzowa krotoszyńska kl.1CPV15131120-2,-140KG 22.Polędwica wieprzowa sopocka kl.1 CPV15131120-2,-300KG 23.Szynka z piersi kurczakaCPV15131135-0,-150KG 24.Kiełbasa wędzona podsuszana żywiecka kl.1CPV15131130-5,-150KG 25.Kiełbasa wieprzowa krakowska parzonaCPV 15131130-5,-120KG 26.Kiełbasa wieprzowa wiejska podsuszanaCPV 15131130-5,-100KG 27.Kiełbasa wieprzowa parzona biała kl.1(a 100g)CPV15131130-5,-400KG 28.Kiełbasa wieprzowa cienka jarmarczna(a 100g)kl.1CPV15131130-5,-200KG 29.Kiełbasa wieprzowa cienka ogniskowa(a 100g)CPV15131130-5,-120KG 30.Parówki drobiowe kl.I (a 100g)CPV 15131500-0,-250KG 31.Boczek wieprzowy rolowany faszerowanyCPV15131400-9,-200KG 32.Boczek wieprzowy pieczony extra, parzony kl.1CPV15131400-9,-200KG 33.Pasztet borowikowy kl.1CPV15131310-1,-200KG 34.Pasztetowa podwędzanaCPV15131310-1,-120KG 35.Metka łososiowaCPV15131310-1,-150KG 36.Kaszanka jęczmienna(a 100g)CPV15131134-3,-60KG 37.Salceson ozorkowyCPV15131120-2,-350KG 38.Salceson włoskiCPV 15131120-2,-350KG 39.SzynkówkaCPV 15131120-2,-350KG 40.Przysmak w konserwieCPV31000-5,-120KG 41.Szynka tyrolskaCPV 15131400-0,- 120KG 42.Rolada drobiowa kl.1CPV31000-5,-180KG 43.Polska pieczona cienkaCPV 15131130-5,-350KG 44.Parówki z indyka kl.I(a 100g)CPV31500-0,-200KG 45.Ozory świeżeCPV14000-0,-200KG 46.Kiełbasa cienka z cielęcinaCPV31600-1,-100KG 47.Żołądki drobiowe CPV14000-0,-100KG 48.Flaki CPV114000-0,-150KG 49.Wołowina gulaszowaCPV11000-9,-60KG.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.20.00 - Drób 15.11.21.00 - Świeży drób 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.12.10 - Szynka wędzona 15.13.12.20 - Bekon 15.13.12.30 - Salami 15.13.13.10 - Pasztety .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 11.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełnienia warunku.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełnienia warunku.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełnienia warunku.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełnienia warunku.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie dokonuje opisu sposobu spełnienia warunku.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1.Pełnomocnictwo dla osób upoważnionych do podpisywania oferty i podejmowania zobowiązań w imieniu Wykonawcy wystawione i podpisane przez Wykonawcę (o ile upoważnienie nie wynika z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych - KRS lub innej ewidencji działalności gospodarczej ) załącznik Nr 4 do SIWZ. 2.Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art.22 ust.1 Prawa zamówień publicznych -załącznik Nr 2 do SIWZ. 3.Formularz cenowy- załącznik Nr 6 do SIWZ. 4.Formularz ofertowy - załącznik Nr 1 do SIWZ. 5.Oświadczenie wykonawcy że wdrożył zasady, procedury i spełnia wymagania higieniczne i warunku konieczne dla zapewnienia bezpieczeństwa żywności, tj. artykułów będących przedmiotem zamówienia - załącznik Nr 3 do SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: dpswlosciborz.finn.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: dpswlosciborz.finn.pl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.02.2015 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej we Włościbórz, Włościbórz 1,78-114 Wrzosowo- sekretariat I piętro.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.