eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Knurów › DOSTAWA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-20

Knurów: DOSTAWA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
Numer ogłoszenia: 105882 - 2008; data zamieszczenia: 20.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Opieki Zdrowotnej w Knurowie, ul. Niepodległości 8, 44-190 Knurów, woj. śląskie, tel. 032 2352467, fax 032 2352442.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zozknurow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, przedmiot zamówienia podzielony został na 15 Części. Zabrania się składania ofert częściowych w ramach danej Części. Zamawiający nie przewiduje zamówień uzupełniających, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 7 ustawy Pzp. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. Nie przewiduje się wniesienia zabezpieczenia należytego wykonania umowy. Zamawiający nie przewiduje zawarcia umowy ramowej Zamawiający nie przewiduje ustanowienia dynamicznego systemu zakupów Zamawiający nie przewiduje wyboru najkorzystniejszej oferty z zastosowaniem aukcji elektronicznej. Zamówienie publiczne o wartości poniżej 206000 euro.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.11.00 - Chleb Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.11.00 - Chleb Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Oryginalny kod CPV: 15.85.11.10 - Makaron Kod CPV wg słownika 2008: 15.85.11.00 - Makaron niegotowany Oryginalny kod CPV: 15.22.20.00 - Mrożone filety rybne Kod CPV wg słownika 2008: 15.21.10.00 - Filety rybne Oryginalny kod CPV: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.00 - Dżemy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania 01.24.20.00 - 01.24.20.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.00.00 - Owoce i warzywa Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa Oryginalny kod CPV: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Oryginalny kod CPV: 15.83.10.00 - Cukier Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.10.00 - Cukier Oryginalny kod CPV: 15.87.10.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.10.00 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.32 - Wędliny wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.21.00 - Świeży drób, całe zwierzęta Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.00 - Świeży drób .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 15.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Pzp). Zamawiający dopuszcza możliwość składania jednej oferty przez wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia pod warunkiem, iż oferta taka będzie spełniać następujące wymagania: a) wykonawcy ubiegający się wspólnie o zamówienie, ustanawiają pełnomocnika na podstawie art. 23 ust. 2 ustawy Pzp; b) oferta musi być podpisana w taki sposób by prawnie zobowiązywała wszystkich wykonawców występujących wspólnie; c) każdy z wykonawców składających ofertę wspólną (łączną) musi złożyć wszystkie oświadczenia i dokumenty, o których mowa w SIWZ; d) wszelka korespondencja dokonywana będzie wyłącznie z pełnomocnikiem występującym jako reprezentant. Ocena spełnienia ww. warunków dokonana zostanie z formułą spełnia/nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt. 8 SIWZ tj.: 8.1 W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Pzp a) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Rolnicy indywidualni przedstawią odpowiednio zaświadczenie o prowadzeniu bądź dzierżawie gospodarstwa rolnego wydanego przez Urząd Gminy lub organ właściwy. b) Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 oraz że nie podlega wykluczeniu zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2007, Nr 223, poz. 1655) - Załącznik nr 4; 8.2 Pozostałe wymagane przez Zamawiającego dokumenty jakie należy załączyć do oferty a) Formularz ofertowy - Załącznik Nr 1 - wypełniony, podpisany i opieczętowany (pieczątką firmową/imienną) przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy, b) Formularz cenowy - Załącznik Nr 2 - wypełniony, podpisany i opieczętowany, c) Wzór umowy - Załącznik nr 3 dotyczący części na które Wykonawca składa ofertę (uwaga: wzór umowy winien być zaparafowany); d) Oświadczenie Wykonawcy zawierające wskazanie przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom - Załącznik nr 5, e) W przypadku wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenia zamówienia - pełnomocnictwo w celu ustalenia podmiotu uprawnionego do występowania w imieniu grupy Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt.: 1) 8.1a składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, b) nie zalega z uiszczeniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. c) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie. Dokumenty o których mowa w pkt. 1 lit. a i c powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument, o którym mowa w pkt. 1 lit. b, powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 8.1a, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonych za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. W przypadku składania elektronicznych kopii dokumentów powinny być one opatrzone przez Wykonawcę bezpiecznym podpisem elektronicznym weryfikowanym za pomocą ważnego kwalifikowanego certyfikatu.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Pzp). Zamawiający dopuszcza możliwość składania jednej oferty przez wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia pod warunkiem, iż oferta taka będzie spełniać następujące wymagania: a) wykonawcy ubiegający się wspólnie o zamówienie, ustanawiają pełnomocnika na podstawie art. 23 ust. 2 ustawy Pzp; b) oferta musi być podpisana w taki sposób by prawnie zobowiązywała wszystkich wykonawców występujących wspólnie; c) każdy z wykonawców składających ofertę wspólną (łączną) musi złożyć wszystkie oświadczenia i dokumenty, o których mowa w SIWZ; d) wszelka korespondencja dokonywana będzie wyłącznie z pełnomocnikiem występującym jako reprezentant. Ocena spełnienia ww. warunków dokonana zostanie z formułą spełnia/nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt. 8 SIWZ tj.: 8.1 W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Pzp a) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Rolnicy indywidualni przedstawią odpowiednio zaświadczenie o prowadzeniu bądź dzierżawie gospodarstwa rolnego wydanego przez Urząd Gminy lub organ właściwy. b) Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 oraz że nie podlega wykluczeniu zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (t. j. Dz. U. z 2007, Nr 223, poz. 1655) - Załącznik nr 4; 8.2 Pozostałe wymagane przez Zamawiającego dokumenty jakie należy załączyć do oferty a) Formularz ofertowy - Załącznik Nr 1 - wypełniony, podpisany i opieczętowany (pieczątką firmową/imienną) przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy, b) Formularz cenowy - Załącznik Nr 2 - wypełniony, podpisany i opieczętowany, c) Wzór umowy - Załącznik nr 3 dotyczący części na które Wykonawca składa ofertę (uwaga: wzór umowy winien być zaparafowany); d) Oświadczenie Wykonawcy zawierające wskazanie przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom - Załącznik nr 5, e) W przypadku wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenia zamówienia - pełnomocnictwo w celu ustalenia podmiotu uprawnionego do występowania w imieniu grupy Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt.: 1) 8.1a składa dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, b) nie zalega z uiszczeniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. c) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie. Dokumenty o których mowa w pkt. 1 lit. a i c powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Dokument, o którym mowa w pkt. 1 lit. b, powinien być wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 8.1a, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Dokumenty mogą być przedstawione w formie oryginału lub kopii poświadczonych za zgodność z oryginałem przez Wykonawcę. W przypadku składania elektronicznych kopii dokumentów powinny być one opatrzone przez Wykonawcę bezpiecznym podpisem elektronicznym weryfikowanym za pomocą ważnego kwalifikowanego certyfikatu.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zozknurow.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Niepodległości 8, 44-190 Knurów, Dział Zamówień Publicznych, pokój nr 16.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 28.05.2008 godzina 10:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, Sekretariat Dyrektora, I piętro, 44-190 Knurów, ul. Niepodległości 8 w godzinach urzędowania Sekretariatu tj. od poniedziałku do piątku w godzinach od 7:25 do 15:30.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Makarony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Artykuły rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Marmolada.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Jajka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Kiszonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Artykuły nabiałowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.10.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.32-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Mięso drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę produktów spożywczych wraz z transportem i rozładunkiem do magazynu Zamawiającego na koszt Wykonawcy. Rodzaj towaru, jego ilość oraz cenę określa Załącznik Nr 2 Formularz cenowy do SIWZ. Wielkość opakowań podana przez Zamawiającego jest wielkością sugerowaną, Wykonawca może zaoferować opakowania o zbliżonej wielkości pod warunkiem odpowiedniego przeliczenia zapotrzebowania i wielkości opakowania. Ilość jednostek miary należy zaokrąglić według reguł matematycznych tj. poniżej 0,5 w dół, a 0,5 i powyżej w górę. Ilości przedmiotu zamówienia zawarte w Załączniku Nr 2 Formularz cenowy są ilościami maksymalnymi. Zamawiający będzie składał w ciągu trwania umowy zamówienia wg rzeczywistych potrzeb. Dostarczone artykuły nie mogą wskazywać oznak zepsucia czy nieświeżości. Mają być świeże, o dobrym smaku, z długim terminem ważności do spożycia..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.