Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.
To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-01-04
Otwock: przygotowanie i dostarczenie dla 115 osób uczestników szkolenia językowego i informatyczno-matematycznego (102 słuchaczy i 13 lektorów) tj. 2123 zestawów posiłków, w ramach projektu Nauka i współpraca z pracodawcą to przyszły sukces współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
1 posiłek składa się z kanapki i napoju i deseru.
Numer ogłoszenia: 1024 - 2010; data zamieszczenia: 04.01.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 252781 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych im. Stanisława Staszica, ul. Marii Konopnickiej 3, 05-400 Otwock, woj. mazowieckie, tel. 0-22 7792644, faks 0-22 7793786.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: edukacja.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przygotowanie i dostarczenie dla 115 osób uczestników szkolenia językowego i informatyczno-matematycznego (102 słuchaczy i 13 lektorów) tj. 2123 zestawów posiłków, w ramach projektu Nauka i współpraca z pracodawcą to przyszły sukces współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. 1 posiłek składa się z kanapki i napoju i deseru..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie dla 115 osób uczestników szkolenia językowego i informatyczno-matematycznego (102 słuchaczy i 13 lektorów), tj. 2123 zestawów posiłków, w ramach projektu Nauka i współpraca z pracodawcą to przyszły sukces współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki. Powyższe zamówienie obejmuje podanie dla 11 grup szkoleń językowych liczących po 7 osób tj. 6 słuchaczy i jednego lektora oraz 3 grup szkoleń informatyczno-matematycznych liczących po 13 osób tj. 12 słuchaczy i jednego lektora zestawu posiłkowego w miejscu szkolenia udostępnionym przez Zamawiającego tj. salach Zespołu Szkół Ekonomiczno-Gastronomicznych w Otwocku przy ul. Konopnickiej 3, jak również uprzątnięcie stołu po każdym posiłku, co może nastąpić po zakończonych zajęciach. Zamawiający zapewnia miejsce do podania posiłku w sali szkoleniowej wraz z wyposażeniem obejmującym nienakryty stół, natomiast Wykonawca ma obowiązek nakrycia stołu i umiejscowienia na nim zestawu posiłkowego w czasie 5 minut przed rozpoczęciem zajęć oraz sprzątnięcia stołu i usunięcia resztek po zestawach posiłkowych w czasie 5 minut po zakończeniu zajęć. Planowany harmonogram zajęć: zajęcia odbywają się od poniedziałku do piątku w godzinach określonych w harmonogramie dla każdej z grup . Zamawiający dopuszcza inny rozkład dniowy i godzinowy zajęć, co wiąże się ze zmianą terminów dostarczenia posiłków. W przypadku zmian harmonogramu szkolenia informacja o ilości i terminie dostarczenia posiłków będzie przekazywana pisemnie bądź telefonicznie przez Zamawiającego Wykonawcy na co najmniej 3 dni przed szkoleniem. W skład zestawu posiłkowego ma wchodzić 7 lub 13 jednakowych posiłków w zależności od grupy: 7 jednakowych kanapek, 7 jednakowych napojów i 7 jednakowych deserów (dla grup zajęć językowych) lub 13 jednakowych kanapek, 13 jednakowych napojów i 13 jednakowych deserów (dla grup zajęć informatyczno-matematycznych). Zestawy mają być zróżnicowane, np. jednego dnia - kanapka, sok, jabłko, drugiego dnia - kanapka, woda niegazowana, baton, itp. Jeden zestaw posiłkowy musi składać się z: kanapka, w skład której ma wchodzić = bułka kajzerka o wadze min. 50 g. z wypieku z dnia szkolenia, wędlina - szynka lub baleron o wadze min. 5 g, i sera żółtego o wadze min.5 g, i warzyw min. 4 rodzaje, spośród następujących rodzajów: sałata, ogórek świeży lub kiszony, rzodkiewka, koper, pietruszka. Wędlina i ser żółty muszą pokrywać całość bułki. Kanapka musi być zapakowana w folię spożywczą. napój , w skład którego ma wchodzić woda mineralna gazowana lub niegazowana o poj. min. 0,33 l podawana w opakowaniu plastikowym producenta, albo sok: pomarańczowy, wiśniowy, jabłkowy, porzeczkowy, multiwitamina o poj. min. 0,33 l podawany w opakowaniu szklanym producenta deser, w skład którego ma wchodzić baton czekoladowy o wadze min. 50g podawany w opakowaniu producenta lub wypiek cukierniczy (np. pączek z nadzieniem o wadze min. 65 g albo drożdżówka z nadzieniem o wadze min. 90 g albo rogal z nadzieniem o wadze min. 65g), lub owoc (np. jabłko o wadze min. 150g albo gruszka o wadze min. 150g albo banan o wadze min. 150g.) Na Wykonawcy ciąży obowiązek dopilnowania potwierdzenia odbioru posiłku przez każdego uczestnika szkolenia w formie pisemnej. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć na własny koszt i ryzyko przedmiot usług cateringowych.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 134088.84 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Finansowane z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa:
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2010.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Joanna Młot Handel Artykułami Spozywczymi, Marii Konopnickiej 3, 05-400 Otwock, kraj/woj. mazowieckie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 146668
- Oferta z najniższą ceną: 14668 oferta z najwyższą ceną: 14668
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OTWOCKA
- Dostawa 5000g izotopu wzbogaconego Te-130 w postaci ditlenku telluru Te-130 (TeO2) do NCBJ Ośrodka Radioizotopów POLATOM"
- Dostawa produktów spożywczych do SPSK im prof. A. Grucy CMKP w Otwocku
- Zaprojektowanie oraz adaptacja hali znajdującej się przy ul. Górnej 16 w Otwocku na potrzeby handlowo - usługowe w ramach zadania budżetowego" Adaptacja hali przy ul. Górnej 16(...)
- Świadczenie usług odbioru odpadów z terenu Jednostek Organizacyjnych Powiatu Otwockiego oraz przekazanie ich do Instalacji Przetwarzania Odpadów
- Dostawa elementów zużywalnych do zestawu artroskopowego (wieży artroskopowej) produkcji Stryker dla potrzeb bloku operacyjnego w SPSK im. Prof. A. Grucy CMKP w Otwocku przez okres 24 miesięcy.
- Świadczenie usług transportowych w postaci ewakuacji i przewozu pracowników ZUOP
więcej: przetargi w Otwocku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa hotelowa ze śniadaniem (DZP.25.91.2025)
- Usługi organizacji wyjazdu
- Zamówienie na świadczenie usług hotelowych i restauracyjnych na potrzeby konferencji pn. "30th International Conference on Methods and Models in Automation and Robotics MMAR 2026" (powtórzony)
- Zapewnienie usługi konferencyjno-hotelarsko-gastronomicznej i transportowej w związku z organizacją szkoleń TRM przez Polską Agencję Żeglugi Powietrznej
- "Usługi hotelarskie dla Filharmonii im. Karola Szymanowskiego w Krakowie - w terminie od 10 stycznia do 30 lipca 2026 roku"
- Organizacja 8-dniowej wycieczki dla pracowników Zespołu Szkół Technicznych im. Tadeusza Kościuszki w Radomiu
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





