Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2017-06-26
Ogłoszenie nr 100761 - 2017 z dnia 2017-06-26 r.
Garbatka Letnisko: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu
OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY -
Dostawy
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowanianie
Informacje na temat podmiotu, któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Żytkowicach, krajowy numer identyfikacyjny
103820000000, ul.
Żytkowice
,
26930
Garbatka Letnisko, państwo
Polska, woj.
mazowieckie, tel.
486 211 250, faks
486 146 030, e-mail
zk_zytkowice@sw.gov.pl
Adres strony internetowej (URL): www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: jednostka penitencjarna (zakład karny)
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA(jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym
w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, wędlin i drobiu
Numer referencyjny DKw.2232.4.2017.HB
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego
Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych:
Zamówienie podzielone jest na części:
Nie
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań):
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie mięsa, wędlin i drobiu wyszczególnionego w tabeli poniżej do Zakładu Karnego w Żytkowicach w okresie od 27.06.2017 do 31.07.2017 r. (okres niezbędny do wyłonienia dostawcy w/w asortymentu w drodze przetargu nieograniczonego). Dostawy realizowane będą przeciętnie trzy razy na tydzień, od poniedziałku do piątku, za wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy, w godzinach 08.00-11.00 na podstawie pisemnych lub telefonicznych zamówień jednostkowych składanych przez pracownika służby żywnościowej. Wykonawca zobowiązuje się zrealizować zamówienia jednostkowe w terminie 24 godzin od otrzymania zamówienia od Zamawiającego.
1.mięso wieprzowe kl. 2A, zamawiana ilość 150kg
2.mięso wołowe kl. 2, zamawiana ilość 100kg
3.schab wieprzowy bez kości, zamawiana ilość 50kg
4.słonina, zamawiana ilość 60kg
5.wieprzowina mrożona kl. 2A, zamawiana ilość 400kg
6.wołowina mrożona kl. 2, zamawiana ilość 150kg
7.baleron, zamawiana ilość 40kg
8.boczek wędzony, zamawiana ilość 80kg
9.pachwina wędzona, zamawiana ilość 120kg
10.podgardle wędzone, zamawiana ilość 120kg
11.szynka z łopatki, zamawiana ilość 40kg
12.pasztet drobiowy, zamawiana ilość 40kg
13.pasztet mięsny, zamawiana ilość 150kg
14.smalec, zamawiana ilość 80kg
15.smalec domowy, zamawiana ilość 150kg
16.kiełbasa mortadela, zamawiana ilość 300kg
17.mortadela z indyka, zamawiana ilość 300kg
18.parówki cienkie, zamawiana ilość 200kg
19.parówki drobiowe, zamawiana ilość 100kg
20.boczek śniadaniowy, zamawiana ilość 150kg
21.kiełbasa biała parzona, zamawiana ilość 200kg
22.kiełbasa debreczyńska, zamawiana ilość 400kg
23.kiełbasa drobiowa, zamawiana ilość 50kg
24.kiełbasa jarmarczna, zamawiana ilość 250kg
25.kiełbasa krakowska, zamawiana ilość 40kg
26.kiełbasa staropolska, zamawiana ilość 40kg
27.kiełbasa szynkowa, zamawiana ilość 30kg
28.kiełbasa targowa, zamawiana ilość 400kg
29.kiełbasa zwyczajna, zamawiana ilość 200kg
30.kiełbaski debreczyńskie, zamawiana ilość 50kg
31.Luncheon, zamawiana ilość 350kg
32.mielonka drobiowa, zamawiana ilość 250kg
33.mielonka konserwowa, zamawiana ilość 350kg
34.mielonka tłuszczowa, zamawiana ilość 200kg
35.mielonka tyrolska, zamawiana ilość 150kg
36.pieczeń rzymska, zamawiana ilość 200kg
37.przysmak kozacki, zamawiana ilość 200kg
38.przysmak śniadaniowy, zamawiana ilość 200kg
39.szynka mielona, zamawiana ilość 40kg
40.szynka miodowa, zamawiana ilość 40kg
41.szynkówka picolo, zamawiana ilość 50kg
42.polędwica drobiowa, zamawiana ilość 50kg
43.rolada drobiowa, zamawiana ilość 40kg
44.szynka biała, zamawiana ilość 30kg
45.korpusy z kurczaka, zamawiana ilość 100kg
46.kurczaki, zamawiana ilość 80kg
47.piersi z kurczaka, zamawiana ilość 40kg
48.skrzydła z kurczaka, zamawiana ilość 150kg
49.uda z kurczaka, zamawiana ilość 400kg
II.5) Główny kod CPV): 15113000-3,
Dodatkowe kody CPV:
15131130-5,
15112000-6
II.6) Całkowita wartość zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
58465
Waluta:
pln
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie z wolnej ręki
III.2) Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie 67 ust. 1 pkt. 3 ustawy Pzp.
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami:
W związku z koniecznością odstąpienia od umów zawartych na dostawy wędlin, mięsa i drobiu z poprzednim dostawcą (wybranym w trybie przetargu nieograniczonego) i niemożnością przerwania dostaw w/w asortymentu do Zakładu Karnego w Żytkowicach na czas wyboru nowego dostawcy w trybie przetargu nieograniczonego). Umowa zostanie zawarta na okres od 27.06.2017 do 31.07.2017 r.
SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski,
,
Dąbrowa 6,
26-332,
Sławno, kraj/woj.
łódzkie
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.