eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łochów › Dostawa artykułów spożywczych do Placówek Oświatowych Gminy Łochów i SDPS w Ostrówku w roku 2021



OGŁOSZENIE Z DNIA 2021-02-23


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Centrum Usług Wspólnych w Łochowie
Adres: Łochów
Województwo: mazowieckie




PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:
Dostawa artykułów spożywczych do Placówek Oświatowych Gminy Łochów i SDPS w Ostrówku w roku 2021

Miasto: Łochów

Województwo: mazowieckie

CPV:
15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie
15.33.00.00 - Przetworzone owoce i warzywa
15.50.00.00 - Produkty mleczarskie
15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: dostawy

Tryb postępowania: tryb podstawowy lub przetarg nieograniczony

Termin składania ofert: 2021-03-03


TREŚĆ PRZETARGU

Ogłoszenie o zamówieniu
Dostawy
Dostawa artykułów spożywczych do Placówek Oświatowych Gminy Łochów i SDPS w Ostrówku w roku 2021 .
SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY
1.1.) Rola zamawiającego

Postępowanie prowadzone jest samodzielnie przez zamawiającego
1.2.) Nazwa zamawiającego: Centrum Usług Wspólnych w Łochowie
1.4) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 710371280
1.5) Adres zamawiającego
1.5.1.) Ulica: Aleja Pokoju 75
1.5.2.) Miejscowość: Łochów
1.5.3.) Kod pocztowy: 07-130
1.5.4.) Województwo: mazowieckie
1.5.5.) Kraj: Polska
1.5.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL925 - Siedlecki
1.5.7.) Numer telefonu: 256437855
1.5.9.) Adres poczty elektronicznej: biuro@cuw.lochow.net.pl
1.5.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.gminalochow.pl
1.6.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka budżetowa
1.7.) Przedmiot działalności zamawiającego: Inna działalność

Obsługa finansowa, obsługa kadrowo-płacowa,obsługa organizacyjna polegająca na wspólnej organizacji zamówień publicznych w trybie ustawy Prawo zamówień publicznych, obsługa prawna - jednostek obsługiw
SEKCJA II - INFORMACJE PODSTAWOWE
2.1.) Ogłoszenie dotyczy:

Zamówienia publicznego
2.2.) Ogłoszenie dotyczy usług społecznych i innych szczególnych usług: Nie
2.3.) Nazwa zamówienia albo umowy ramowej:

Dostawa artykułów spożywczych do Placówek Oświatowych Gminy Łochów i SDPS w Ostrówku w roku 2021 .
2.4.) Identyfikator postępowania: ocds-148610-72dcb3d8-751d-11eb-86b1-a64936a8669f
2.5.) Numer ogłoszenia: 2021/BZP 00009901
2.6.) Wersja ogłoszenia: 01
2.7.) Data ogłoszenia: 2021-02-23
2.8.) Zamówienie albo umowa ramowa zostały ujęte w planie postępowań: Tak
2.9.) Numer planu postępowań w BZP: 2021/BZP 00004524/01/P
2.10.) Identyfikator pozycji planu postępowań:

1.2.1 Dostawa artykułów spożywczych do Placówek Oświatowych Gminy Łochów i SDPS w Ostrówku w roku 2021
2.11.) O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie wykonawcy, o których mowa w art. 94 ustawy: Nie
2.14.) Czy zamówienie albo umowa ramowa dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
2.16.) Tryb udzielenia zamówienia wraz z podstawą prawną

Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
SEKCJA III - UDOSTĘPNIANIE DOKUMENTÓW ZAMÓWIENIA I KOMUNIKACJA
3.1.) Adres strony internetowej prowadzonego postępowania
http://bip.gminalochow.pl/
3.2.) Zamawiający zastrzega dostęp do dokumentów zamówienia: Nie
3.4.) Wykonawcy zobowiązani są do składania ofert, wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, oświadczeń oraz innych dokumentów wyłącznie przy użyciu środków komunikacji elektronicznej: Tak
3.5.) Informacje o środkach komunikacji elektronicznej, przy użyciu których zamawiający będzie komunikował się z wykonawcami - adres strony internetowej: http://bip.gminalochow.pl/przetargi/168
3.6.) Wymagania techniczne i organizacyjne dotyczące korespondencji elektronicznej: 1. Wykonawca zamierzający wziąć udział w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, musi posiadać dostęp do konta ePUAP. Wykonawca posiadający konto ePUAP ma dostęp do formularzy: złożenia, zmiany, wycofania ofert.2. Wymagania techniczne i organizacyjne wysyłania i odbierania dokumentów elektronicznych, elektronicznych kopii dokumentów i oświadczeń oraz informacji przekazywanych przy ich użyciu opisane zostały w Instrukcji użytkowania systemu miniPortal pod adresem https://miniportal.uzp.gov.pl/Instrukcje oraz Regulaminie ePUAP.3. Wykonawca przystępując do niniejszego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, akceptuje warunki korzystania z miniProtlu, określone w Regulaminie miniProtalu oraz zobowiązują się korzystając z miniPortalu przestrzegać postanowień tego regulaminu.4. Maksymalny rozmiar plików przesyłanych za pośrednictwem dedykowanych formularzy do: złożenia, zmiany, wycofania oferty lub wniosku oraz do komunikacji wynosi 150 MB.
3.8.) Zamawiający wymaga sporządzenia i przedstawienia ofert przy użyciu narzędzi elektronicznego modelowania danych budowlanych lub innych podobnych narzędzi, które nie są ogólnie dostępne: Nie
3.12.) Oferta - katalog elektroniczny: Nie dotyczy
3.14.) Języki, w jakich mogą być sporządzane dokumenty składane w postępowaniu:

polski
3.15.) RODO (obowiązek informacyjny): 1. Klauzula informacyjna.Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016, str. 1), zwanym dalej ,,RODO", informuję, że:1 Administratorem Państwa danych osobowych jest: Centrum Usług Wspólnych w Łochowie, ul. Aleja Pokoju 75, 07-130 Łochów, zwana dalej ,,administratorem";2 na mocy art. 37 ust. 1 lit. a RODO administrator powołał Inspektora Ochrony Danych (IOD), który w jego imieniu nadzoruje operacje przetwarzania danych osobowych, z którym można kontaktować się pod adresem e - mail: iod@fus-system.pl;3 Państwa dane osobowe przetwarzane będą na podstawie art. 6 ust. 1 lit. c RODO w celu związanym z przedmiotowym postępowaniem o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonym w trybie podstawowym bez przeprowadzenia negocjacji na podstawie art. 275 pkt 1 ustawy z dnia 11 września 2019 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2019 r. poz. 2019 ze m.);4 dostęp do Państwa danych osobowych będą mieli wyłącznie upoważnieni przez administratora pracownicy i tylko w zakresie niezbędnym do przeprowadzenia tego postępowania;5 odbiorcami Państwa danych osobowych będą osoby lub podmioty, które na podstawie przepisów prawa mają prawo dostępu do dokumentacji postępowania;6 Państwa dane osobowe będą przechowywane przez cały czas trwania umowy oraz zgodnie z terminami archiwizacji określonymi przez ustawy kompetencyjne;7 obowiązek podania przez Państwa danych osobowych bezpośrednio Państwa dotyczących jest związany z udziałem w niniejszym postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonym w trybie podstawowym bez przeprowadzenia negocjacji;8 Państwa dane osobowe nie podlegają zautomatyzowanemu podejmowaniu decyzji, stosowanie do art. 22 RODO;9 posiadają Państwo:- na podstawie art. 15 RODO prawo dostępu do swoich danych osobowych;- na podstawie art. 16 RODO prawo do sprostowania swoich danych osobowych (skorzystanie z prawa do sprostowania nie może skutkować zmianą wyniku postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonym w trybie podstawowym bez przeprowadzenia negocjacji ani zmianą postanowień umowy); - na podstawie art. 18 RODO prawo żądania od administratora ograniczenia przetwarzania danych osobowych z zastrzeżeniem przypadków, o których mowa w art. 18 ust. 2 RODO (prawo do ograniczenia przetwarzania nie ma zastosowania w odniesieniu do przechowywania, w celu zapewnienia korzystania ze środków ochrony prawnej lub w celu ochrony praw innej osoby fizycznej lub prawnej, lub z uwagi na ważne względy interesu publicznego Unii Europejskiej lub państwa członkowskiego);- prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego w zakresie przetwarzania danych osobowych - Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa);10 nie przysługuje Państwu:- w związku z art. 17 ust. 3 lit. b, d lub e RODO prawo do usunięcia danych osobowych;- prawo do przenoszenia danych osobowych, o którym mowa w art. 20 RODO;- na podstawie art. 21 RODO prawo sprzeciwu, wobec przetwarzania danych osobowych, gdyż podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest art. 6 ust. 1 lit. c RODO.
SEKCJA IV - PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
4.1.1.) Przed wszczęciem postępowania przeprowadzono konsultacje rynkowe: Nie
4.1.2.) Numer referencyjny: CUW.271.1.2021
4.1.3.) Rodzaj zamówienia: Dostawy
4.1.4.) Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania: Tak
4.1.5.) Łączna wartość poszczególnych części zamówienia: 870000 PLN
4.1.6.) Wartość zamówienia stanowiącego przedmiot tego postępowania (bez VAT): 870000 PLN
4.1.8.) Możliwe jest składanie ofert częściowych: Tak
4.1.9.) Liczba części: 6
4.1.10.) Ofertę można składać na wszystkie części
4.1.11.) Zamawiający ogranicza liczbę części zamówienia, którą można udzielić jednemu wykonawcy: Nie
4.1.13.) Zamawiający uwzględnia aspekty społeczne, środowiskowe lub etykiety w opisie przedmiotu zamówienia: Nie
4.2. Informacje szczegółowe odnoszące się do przedmiotu zamówienia:
Część 1
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 1- Artykuły spożywcze i przyprawy - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie ilości i jakości produktów ujęty został w Załączniku Nr 1 do SWZ,
4.2.5.) Wartość części: 125000 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.7.) Dodatkowy kod CPV:

4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2021-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 2
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 2- Artykuły spożywcze sypkie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie ilości i jakości produktów ujęty został w Załączniku Nr 1 do SWZ,
4.2.5.) Wartość części: 78000,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15800000-6 - Różne produkty spożywcze
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2021-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 3
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 3 - Przetwory warzywne - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie ilości i jakości produktów ujęty został w Załączniku Nr 1 do SWZ,
4.2.5.) Wartość części: 73000,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15330000-0 - Przetworzone owoce i warzywa
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2021-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 4
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 4 - Artykuły mięsne - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie ilości i jakości produktów ujęty został w Załączniku Nr 1 do SWZ,
4.2.5.) Wartość części: 364000,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2021-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 5
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 5 - Artykuły mleczarskie - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie ilości i jakości produktów ujęty został w Załączniku Nr 1 do SWZ,
4.2.5.) Wartość części: 150000,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15500000-3 - Produkty mleczarskie
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2021-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60,00
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
Część 6
4.2.2.) Krótki opis przedmiotu zamówienia

Część 6 -Wędliny - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia w zakresie ilości i jakości produktów ujęty został w Załączniku Nr 1 do SWZ,
4.2.5.) Wartość części: 80000,00 PLN
4.2.6.) Główny kod CPV: 15131100-6 - Produkty mięsno-wędliniarskie
4.2.8.) Zamówienie obejmuje opcje: Nie
4.2.10.) Okres realizacji zamówienia albo umowy ramowej: do 2021-12-31
4.2.11.) Zamawiający przewiduje wznowienia: Nie
4.2.13.) Zamawiający przewiduje udzielenie dotychczasowemu wykonawcy zamówień na podobne usługi lub roboty budowlane: Nie
4.3.) Kryteria oceny ofert:
4.3.1.) Sposób oceny ofert: Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.2.) Sposób określania wagi kryteriów oceny ofert: Punktowo
4.3.3.) Stosowane kryteria oceny ofert: Wyłącznie kryterium ceny
Kryterium 1
4.3.5.) Nazwa kryterium: Cena
4.3.6.) Waga: 60
4.3.8.) Sposób oceny ofert:
Za ofertę najkorzystniejszą zostanie uznana oferta zawierająca najkorzystniejszy bilans punktów z kryteriów: cena ofertowa(c) - 60 pkt. termin dostawy:(termin dostawy 1 dzień) - 40 pkt.(termin dostawy 2 dni) - 35 pkt.Ocena ofert w oparciu o kryterium cena zostanie dokonana w oparciu o wzór:C= (Najniższa cena ofertowa spośród badanych ofert )/(Cena ofertowa badanej oferty) ×60 pkt. + (ilość pkt. za termin dostawy)
4.3.10.) Zamawiający określa aspekty społeczne, środowiskowe lub innowacyjne, żąda etykiet lub stosuje rachunek kosztów cyklu życia w odniesieniu do kryterium oceny ofert: Nie
SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW
5.1.) Zamawiający przewiduje fakultatywne podstawy wykluczenia: Nie
5.3.) Warunki udziału w postępowaniu: Nie
5.5.) Zamawiający wymaga złożenia oświadczenia, o którym mowa w art.125 ust. 1 ustawy: Tak
5.9.) Zamawiający przewiduje uzupełnienie przedmiotowych środków dowodowych: Nie
SEKCJA VI - WARUNKI ZAMÓWIENIA
6.1.) Zamawiający wymaga albo dopuszcza oferty wariantowe: Nie
6.3.) Zamawiający przewiduje aukcję elektroniczną: Nie
6.4.) Zamawiający wymaga wadium: Nie
6.5.) Zamawiający wymaga zabezpieczenia należytego wykonania umowy: Nie
6.6.) Wymagania dotyczące składania oferty przez wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia:
Pełnomocnictwo dla pełnomocnika do reprezentowania w postępowaniu Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia - dotyczy ofert składanych przez Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.
6.7.) Zamawiający przewiduje unieważnienie postępowania, jeśli środki publiczne, które zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia nie zostały przyznane: Nie
SEKCJA VII - PROJEKTOWANE POSTANOWIENIA UMOWY
7.1.) Zamawiający przewiduje udzielenia zaliczek: Nie
7.3.) Zamawiający przewiduje zmiany umowy: Tak
7.4.) Rodzaj i zakres zmian umowy oraz warunki ich wprowadzenia:
Zmiana lub uzupełnienie postanowień Umowy wymaga formy pisemnej, pod rygorem nieważności.Dopuszczalne są zmiany umowy, o których mowa w art. 455 Prawa zamówień publicznych oraz zmiana cen w przypadku, jeżeli wskaźnik wzrostu cen żywności i napojów bezalkoholowych, publikowany przez Prezesa GUS, liczony w stosunku do grudnia 2020 r. przekroczy +/- 5 %, wówczas strony mogą renegocjować ceny artykułów spożywczych o ten wskaźnik.
7.5.) Zamawiający uwzględnił aspekty społeczne, środowiskowe, innowacyjne lub etykiety związane z realizacją zamówienia: Nie
SEKCJA VIII - PROCEDURA
8.1.) Termin składania ofert: 2021-03-03 11:00
8.2.) Miejsce składania ofert: https://miniportal.uzp.gov.pl/,
8.3.) Termin otwarcia ofert: 2021-03-03 12:00
8.4.) Termin związania ofertą: 30 dni

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.