eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szubin › Dostawy do Zakładu Poprawczego w Szubinie mięsa i przetworów mięsnych Grupa 1: Lp Nazwa artykułu J.M

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu


OGŁOSZENIE O WSZCZĘCIU POSTĘPOWANIA NUMER
OWP/2007/04/18-2140985


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Zakład Poprawczy w Szubinie
Adres: Kcyńska 36, 89-200 Szubin
Województwo: kujawsko-pomorskie

Telefon: 0523842819
Fax: 0523848070
e-mail: zpadm@wp.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Błoch Jacek


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Dostawy do Zakładu Poprawczego w Szubinie mięsa i przetworów mięsnych
Grupa 1:
Lp
Nazwa artykułu
J.M.
Ilość szacun.
Nomenklatura CPV
Polskie normy
1
Mortadela
kg
530
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
2
Metka
kg
30
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
3
Zwyczajna
kg
320
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
4
Parówki I gat.
kg
170
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
6
Mielonka wiep.
kg
100
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
7
Salceson ozorowy
kg
30
15.13.11.34 - <a class='link_tekst_2' href='/Kaszanka-i-inne-wedliny-krwiste'>Kaszanka i inne wędliny krwiste</a>

PN-A-82007/A:1998
8
Salceson biały
kg
30
15.13.11.34 - <a class='link_tekst_2' href='/Kaszanka-i-inne-wedliny-krwiste'>Kaszanka i inne wędliny krwiste</a>

PN-A-82007/A:1998
9
Kiełbasa biała
kg
160
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
10
Pasztetowa
kg
50
15.13.13.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Pasztety'>Pasztety</a>

PN-A-82007/A:1998
11
Szynkowa
kg
50
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
12
Kaszanka w grubym jelicie
kg
80
15.13.11.34 - <a class='link_tekst_2' href='/Kaszanka-i-inne-wedliny-krwiste'>Kaszanka i inne wędliny krwiste</a>

PN-A-82007/A:1998
13
Szynka mielona
kg
60
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
14
Szynka gotowana
kg
50
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
15
Szynka meksykańska
kg
40
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
16
Szynka bankietowa
kg
40
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
17
Szynka tyrolska
kg
60
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
18
Szynka rawska
kg
70
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
19
Pieczeń rzymska
kg
70
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
20
Wędzonka prasowana
kg
70
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
21
Słoikowa
kg
90
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
22
Baleron
kg
100
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
23
Zielonogórska
kg
90
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
24
Piwna
kg
100
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
25
Żywiecka
kg
40
15.13.14.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Szynka'>Szynka</a>

PN-A-82007/A:1998
26
Blok mielony
kg
50
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
27
Łopatkowa
kg
30
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
28
Głowizna w galarecie
kg
20
15.13.11.20 - <a class='link_tekst_2' href='/Produkty-wedliniarskie'>Produkty wędliniarskie</a>

PN-A-82007/A:1998
29
Podgardle wędzone
kg
20
15.13.12.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso-suszone-solone-wedzone-lub-marynowane'>Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane</a>

PN-A-82007
30
Boczek wędzony
kg
20
15.13.12.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso-suszone-solone-wedzone-lub-marynowane'>Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane</a>

PN-A-82007
31
Kości wędzone
kg
40
15.13.12.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso-suszone-solone-wedzone-lub-marynowane'>Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane</a>

PN-A-82007
Ilości szacunkowe mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy o +/- 20%.

Grupa 2
Lp
Nazwa artykułu
J.m.
Ilość szacun.
Nomenklatura CPV
Polskie Normy
1
Schab z/k
kg
180
15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

PN-86A-82002
2
Szynka b/k
kg
190
15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

PN-86A-82002
3
Łopatka
kg
670
15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

PN-86A-82002
4
Karkówka b/k
kg
140
15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

PN-86A-82002
5
Żeberka gat.I
kg
140
15.11.00.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Mieso'>Mięso</a>

PN-86A-82002
6
Wątroba wiep.
kg
80
15.11.40.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Podroby'>Podroby</a>

PN-86A-82002
Ilość szacunkowa może ulec zmiankgie w trakcie trwania umowy o +/- 20%.
Grupa 3
Lp
Nazwa artykułu
J.m.
Ilość szacun.
Nomenklatura CPV
Polskie Norny
1
Kurczaki
kg
260
15.11.21.30 - <a class='link_tekst_2' href='/Kurczeta'>Kurczęta</a>

PN-92/A-86521
2
Ćwiartki kurczaka
kg
390
15.11.22.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-kurczakow'>Kawałki kurczaków</a>

PN-92/A-86521
3
Piersi kurczaka z/k
kg
200
15.11.22.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-kurczakow'>Kawałki kurczaków</a>

PN-92/A-86521
4
Rosołowe z kurczaka
kg
360
15.11.22.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-kurczakow'>Kawałki kurczaków</a>

PN-92/A-86521
5
Wątroba z kurczaka
kg
40
15.11.22.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Kawalki-kurczakow'>Kawałki kurczaków</a>

PN-92/A-86521
Ilość szacunkowa może ulec zmianie w trakcie trwania umowy o +/- 20%.
Grupa 4
Lp
Nazwa artykułu
J.m.
Ilość szacun.
Nomenklatura CPV
Polskie Normy
1
Pasztety drobiowe &#8211; opakowanie 131g
szt

430
15.13.13.10 - <a class='link_tekst_2' href='/Pasztety'>Pasztety</a>

PN-92/A-86521
Ilość szacunkowa może ulec zmianie w trakcie trwania umowy o +/- 20%.
Grupa 5
Lp
Nazwa artykułu
J.m.
Ilość szacu.
Nomenklatura CPV
Polskie Normy
1
Flaki wołowe garmażeryjne
kg
280 kg
15.11.40.00 - <a class='link_tekst_2' href='/Podroby'>Podroby</a>

PN-A82013:1996
Ilość szacunkowa może ulec zmianie w trakcie trwania umowy o +/- 20%.

Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia:
zpmoas.szubin.pl


PROCEDURA

Rodzaj zamówienia: Dostawy
Tryb postępowania: Przetarg nieograniczony

Kryteria oceny ofert: Jedynym kryterium oceny oferty jest cena zamówienia

Termin składania ofert: 2007-04-27
Miejsce składania ofert: W siedzibie zamawiającego: Zakład Poprawczy w Szubinie, ul Kcyńska 36, 89-200 Szubin, w sekretariacie do dnia 27.04.2007 r. do godz. 11:00.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.