eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ŻagańWykaz przedmiotów przewidzianych do zakupu na wyposażenie stołówki: L.p


OGŁOSZENIE O ZAWARCIU UMOWY NUMER
OZU/2007/07/23-731776


NAZWA I ADRES ZAMAWIAJĄCEGO

Nazwa: Ośrodek Pomocy Społecznej
Adres: ul. Pstrowskiego 3, 68-100 Żagań

Województwo: lubuskie

Telefon: 0684781454
Fax: 0684781454
e-mail: opszagan@poczta.onet.pl

Osoba upoważniona do kontaktów: Danuta Siemiątkowska


PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

Określenie przedmiotu zamówienia:

Zakup wyposażenia do stołówki Ośrodka Pomocy Społecznej w Żaganiu.

Wykaz przedmiotów przewidzianych do zakupu na wyposażenie stołówki:

L.p.
Nazwa wyrobu
Ilość
Opis wyrobu
1.
Rondel Ø 20
1
• stal nierdzewna, wysokopolerowana,
• nienagrzewający się uchwyt
2.
Rondel Ø 24
1
• stal nierdzewna, wysokopolerowana,
• nienagrzewający się uchwyt
3.
Wózek transportowy składany
1
• waga do 10 kg,
• nośność do 150 kg,
• niewielkie rozmiary po złożeniu,
4.
Miska Ø 50
2
• stal nierdzewna, wysokopolerowana,
• pojemność minimum 14 litrów,
5.
Miska Ø 20
1
• stal nierdzewna,
6.
Miska Ø 24
1
• stal nierdzewna,
7.
Miska Ø 28
1
• stal nierdzewna,
8.
Miska Ø 30
1
• stal nierdzewna,
9.
Ubijak do ziemniaków
2
•długość około 100 cm, rączka wykonana z
materiału nienagrzewającego się
10.
Rózga stalowa
2
• stal nierdzewna,
• długość około 30 cm
11.
Wanna przecedzakowa Ø 50
1
• stal nierdzewna,
• grubość blachy 0,6 mm
• uchwyty
12.
Widelec
2
• stal walcowana
• rękojeść nienagrzewająca się,
• długość około 15 cm
13.
Obierak do warzyw
2
• wykonany ze stopu aluminium,
• długość około 10 cm,
14.
Nóż kuchenny
2
• wykonany ze stali walcowanej,
• rękojeść nienagrzewająca się,
• długość około 20 cm,
15.
Nóż do oddzielania kości
2
• wykonany ze stali walcowanej,
• rękojeść nienagrzewająca się,
• długość około 14 cm,
16.
Wanna okrągła Ø 50
2
• stal nierdzewna,
• grubość blachy 0,4 mm

Zestaw przyborów kuchennych

• stal nierdzewna,
• długość około 40 cm,
17.
Chochla
1
• odpowiednia końcówka uchwytu ,
18.
Widelec do przewracania
1
umożliwiająca powieszenie przyborów na
19.
Łyżka perforowana
1
wieszaku (poz.23),
20.
Łyżka do serwowania
1

21.
Łyżka cedzakowa
1

22.
Łopatka do przewracania
1

23.
Wieszak do przyborów
2
• stal nierdzewna,
• długość około 40 cm.
24.
Łyżeczka do herbaty
96
• stal nierdzewna 18/10,
• długość około 13 cm
25.
Szczypce uniwersalne
1
• stal nierdzewna,
• długość około 24 cm
26.
Ubijak do piany
1
• stal nierdzewna,
• długość około 25 cm
27.
Termometr elektroniczny z sondą
1
• zakres pomiaru – 50 ÷ 300˚C,
• sonda umieszczona na przewodzie
28.
Pirometr do bezkontaktowego pomiaru temperatury żywności
1
• zakres temperatury -30÷205˚C
29.
Termometr lodówkowy
1
• obudowa ze stali nierdzewnej,
• uchwyt umożliwiający zawieszenie,
30.
Waga magazynowa elektroniczna
1
• zakres ważenia 1÷150 kg,
• zasilanie 230 V,
• masa do 25 kg,
• nierdzewna platforma wagi,
• konstrukcja odporna na wstrząsy, wibracje i przeciążenia,
• wodoodporna klawiatura

31.
Waga elektroniczna mała
1
• zakres ważenia 1÷10 kg,
• wyświetlacz ciekłokrystaliczny,
• zasilanie 230V,
• masa do 2 kg,
• szalka ze stali nierdzewnej

32.
Rozdrabniacz odpadków organicznych
1
• możliwość rozdrabniania obierek jarzyn, owoców, skorupek jaj, niewielkich kości drobiowych, gotowanego mięsa, resztek pokonsumpcyjnych,
• mechanizm rozdrabniający wykonany ze stali nierdzewnej, niepodatnej na korozję,
• autorewers,
• zabezpieczenie przed przeciążeniem,
• zasilanie 230V,
• moc minimum 0,75 KM
33.
Włącznik pneumatyczny do rozdrabniacza odpadków organicznych
1
• włącznik przeznaczony do włączania rozdrabniacza odpadków organicznych, wymienionego w punkcie 3.1 w pozycji 32,
• miejsce zamontowania włącznika: stół z basenem, wymieniony w punkcie 3.2, pozycja 8,
34.
Syfon zlewozmywakowy do montażu rozdrabniacza odpadków organicznych
1
• syfon przeznaczony do zainstalowania rozdrabniacza odpadków organicznych, wymienionego w punkcie 3.1 w pozycji 32,

Wykaz przedmiotów ze stali nierdzewnej
Podane wymiary to: wysokość/długość/szerokość

L.p.
Nazwa wyrobu
Ilość
Opis produktu
1.
Regał metalowy
2
• wymiary 1800x800x500,
• 4 półki,
• półki regału zamocowane na stałe - gretingowe,
• regulowane stopy,

2.
Stół przyścienny z półką
1
• wymiary 850x1200x600
• blat stołu wykonany z blachy o grubości 1,0 mm podklejony płytą laminowaną,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.
3.
Stół przyścienny z 2 szufladami i szafką otwartą
1
• wymiary 850x1200x600
• szerokość szuflad min. 400 mm,
• szafka otwarta przedzielona 1 półką,
• blat stołu wykonany z blachy o grubości 1,0 mm podklejony płytą laminowaną,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.

4.
Podstawa pod garnki
2
• wymiary 450x800x500,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.
5.
Stół z basenem
1
• wymiary 850x1200x700,
• wysokość komory h= 400,
•osłona przednia basenu, zasłaniająca komorę,
•komora basenu posiadająca wewnętrzne zaokrąglenia na wszystkich krawędziach,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.
6.
Stół z basenem
1
• wymiary 850x800x600,
• wysokość komory h=400,
•osłona przednia basenu, zasłaniająca komorę,
•komora basenu posiadająca wewnętrzne zaokrąglenia na wszystkich krawędziach,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.
7.
Stół z basenem
2- komorowym
1
• wymiary 850x1200x700,
• wysokość komory h=400,
•osłona przednia basenu, zasłaniająca komorę,
•komora basenu posiadająca wewnętrzne zaokrąglenia na wszystkich krawędziach,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.
8.
Stół z basenem i otworem pod rozdrabniacz odpadów

• wymiary 850x1400x600,
• komora basenu umiejscowiona z lewej strony stołu,
• wysokość komory około h = 250,
• otwór zlewu dostosowany do wymiarów rozdrabniacza odpadków organicznych (wymienionego w punkcie 3.1, poz. 32 ),
• osłona przednia basenu, zasłaniająca komorę,
•komora basenu posiadająca wewnętrzne zaokrąglenia na wszystkich krawędziach,
•konstrukcja stelaża mocowana do blatu poprzez spawanie,
• regulowane stopy.


UZASADNIENIE WYBORU WYKONAWCY(ÓW)

Na podstawie streszczenia oceny i porównania złożonych ofert wybrano ofertę złożoną przez firmę GASTRO-RODAN, Centrum Wyposażenia Gastronomii i Hoteli, ul. Mieczykowa 83, 65-012 Zielona Góra. Wykonawca przedstawił ważną ofertę niepodlegającą odrzuceniu. Oferowana wartość zamówienia w kwocie 17.945,30 jest ofertą najniższą. Oferta otrzymała maksymalną liczbę punktów.


NAZWA I ADRES WYKONAWCY 1

Nazwa: GASTRO-RODAN Centrum Wyposażenia Gastronomii i Hoteli
Adres: ul. Mieczykowa 83, 65-012 Zielona Góra, woj. lubuskie
Telefon: 068-3204305
Fax: 068-3224939
e-mail: www.rodan.zgora.pl


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj



Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.