eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztyn › Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektuPOKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-06-03

Olsztyn: Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Numer ogłoszenia: 97529 - 2013; data zamieszczenia: 03.06.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 66821 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. 2.Miejscem świadczenia usługi jest: Katedra Gleboznawstwa i Ochrony Gleb, Plac Łódzki 3, 10-727 Olsztyn. 3.Przewidywany termin realizacji usługi: maj-czerwiec 2013 r. Dokładny termin zostanie określony na 14 dni przez realizacją usługi będącej przedmiotem niniejszego postępowania i przekazany Wykonawcy wraz z harmonogramem czasowym. 4.W ramach realizacji usługi będącej przedmiotem niniejszego postępowania, Wykonawca musi zapewnić dodatki do napojów tj.: cukier, cytrynę, mleko do kawy dla każdego uczestnika oraz przygotowanie stołu tj. obrus, naczynia szklane, serwetki a także obsługa na czas trwania warsztatów. 5.W ramach niniejszej usługi Wykonawca musi zapewnić następujące menu dla 24 uczestników (20 studentów i 4 wykładowców) tj.: 1.Dzień pierwszy: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę 2. Dzień drugi: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę 3. Dzień trzeci: I przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę owoce (banany, winogrona, jabłka, owoce sezonowe) - 250g na osobę II przerwa: kawa, herbata - 0,4l na osobę soki owocowe - 0,2l na osobę woda - 0,2l na osobę ciasto - 3 rodzaje po 150 g na osobę.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Usługa cateringową dla uczestników i wykładowców na potrzeby 5-dniowych warsztatów pt. Ochrona obszarów cennych przyrodniczo w ramach realizacji projektu pt. Kierunek zamawiany receptą na najlepszych ekspertów ochrony środowiska (Program Operacyjny Kapitał Ludzki, nr projektu: POKL.04.01.02-00-114/10), współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • HOTEL WILEŃSKI Restauracja Wileńska Barbara Alancewicz-Grędzińska, ul. Ryszarda Knowały 5, 10-015 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1219,51 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2160,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2160,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2520,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.