eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olecko › świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla uczniów Zespołu Szkół Technicznych w Olecku obywających praktyki zawodowe i ich opiekunów w związku z projektem Myślimy o przyszłości realizowanym przez Powiat Olecki w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - Program Operacyjny Kapitał Ludzki

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-05-28

Olecko: świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla uczniów Zespołu Szkół Technicznych w Olecku obywających praktyki zawodowe i ich opiekunów w związku z projektem Myślimy o przyszłości realizowanym przez Powiat Olecki w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - Program Operacyjny Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 92991 - 2013; data zamieszczenia: 28.05.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 81049 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe, ul. Kolejowa 32, 19-400 Olecko, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 5202147, 5202475, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej dla uczniów Zespołu Szkół Technicznych w Olecku obywających praktyki zawodowe i ich opiekunów w związku z projektem Myślimy o przyszłości realizowanym przez Powiat Olecki w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego - Program Operacyjny Kapitał Ludzki.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: ) przedmiotem zamówienia jest zakwaterowanie i wyżywienie dla wybranych uczniów szkół dziennych Zespołu Szkół Technicznych w Olecku, tj. Zespołu Szkół Zawodowych nr 2 i Technikum nr 2, odbywających praktyki zawodowe w Białymstoku, oraz ich opiekunów, w związku z realizacją projektu Myślimy o przyszłości współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego, 2) przedmiot zamówienia realizowany będzie w trzech etapach: a) etap I - obejmuje zapewnienie w okresie od 03.06.2013 r. do 14.06.2013 r.: - miejsc noclegowych w hotelu dla 12 uczniów w pokojach z odrębnymi łóżkami, - miejsc noclegowych w hotelu dla 2 opiekunów w pokojach jednoosobowych, - wyżywienia, tj.: obiad i kolację dla 14 osób w dniu 03.06.2013 r., śniadanie, obiad i kolację dla 14 osób w dniach od 04.06.2013 r. do 13.06.2013 r., śniadanie i obiad dla 14 osób w dniu 14.06.2013 r., - wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla uczniów i opiekunów pokoje o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych w kategorii** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 roku w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 r. Nr 22, poz. 169), posiadające między innymi TV oraz łazienkę wyposażoną w umywalkę, toaletę, wannę lub prysznic, b) etap II - obejmuje zapewnienie w planowanym okresie od 02.06.2014 r. do 13.06.2014 r.: - miejsc noclegowych w hotelu dla 12 uczniów w pokojach z odrębnymi łóżkami, - miejsc noclegowych w hotelu dla 2 opiekunów w pokojach jednoosobowych, - wyżywienia, tj.: obiad i kolację dla 14 osób w dniu 02.06.2014 r., śniadanie, obiad i kolację dla 14 osób w dniach od 03.06.2014 r. do 12.06.2014 r., śniadanie i obiad dla 14 osób w dniu 13.06.2014 r., - wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla uczniów i opiekunów pokoje o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych w kategorii** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 roku w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 r. Nr 22, poz. 169), posiadające między innymi TV oraz łazienkę wyposażoną w umywalkę, toaletę, wannę lub prysznic, - podane terminy w ramach realizacji II etapu są terminami nieostatecznymi, terminy ostateczne zamawiający poda wykonawcy najpóźniej miesiąc przed rozpoczęciem realizacji etapu II zamówienia, przy czym realizacja etapu II nastąpi w miesiącu czerwcu 2014 r., c) etap III - obejmuje zapewnienie w planowanym okresie od 01.06.2015 r. do 12.06.2015 r.: - miejsc noclegowych w hotelu dla 12 uczniów w pokojach z odrębnymi łóżkami, - miejsc noclegowych w hotelu dla 2 opiekunów w pokojach jednoosobowych, - wyżywienia, tj.: obiad i kolację dla 14 osób w dniu 01.06.2015 r., śniadanie, obiad i kolację dla 14 osób w dniach od 02.06.2015 r. do 11.06.2015 r., śniadanie i obiad dla 14 osób w dniu 12.06.2015 r., - wykonawca zobowiązany jest zapewnić dla uczniów i opiekunów pokoje o standardzie nie mniejszym niż dla hoteli zaszeregowanych w kategorii** zgodnie z rozporządzeniem Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 roku w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których świadczone są usługi hotelarskie (Dz. U. z 2006 r. Nr 22, poz. 169), posiadające między innymi TV oraz łazienkę wyposażoną w umywalkę, toaletę, wannę lub prysznic, - podane terminy w ramach realizacji III etapu są terminami nieostatecznymi, terminy ostateczne zamawiający poda wykonawcy najpóźniej miesiąc przed rozpoczęciem realizacji etapu III zamówienia, przy czym realizacja etapu III nastąpi w miesiącu czerwcu 2015 r., 3) hotel, w którym zapewnione będą miejsca noclegowe, musi znajdować się w granicach administracyjnych miasta Białystok, 4) szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 5 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 5) podana ilość osób objętych przedmiotem zamówienia stanowi maksymalny poziom zamówienia, zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia liczby osób o maksymalnie 20%, a wykonawcy nie przysługują z tego tytułu żadne roszczenia.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: przedmiot zamówienia jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • UpHOTEL s.c., ul. Długa 13/1, 58-500 Jelenia Góra, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 81658,53 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 51512,01

  • Oferta z najniższą ceną: 51512,01 / Oferta z najwyższą ceną: 82740,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.