eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Częstochowa › Postępowanie nr KZ- 371 /POKL-018/ 7 /11 na usługę gastronomiczną catering.



Ogłoszenie z dnia 2011-04-21

Częstochowa: Postępowanie nr KZ- 371 /POKL-018/ 7 /11 na usługę gastronomiczną catering.
Numer ogłoszenia: 88664 - 2011; data zamieszczenia: 21.04.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Akademia im. Jana Długosza w Częstochowie, ul. Waszyngtona 4/8, 42-200 Częstochowa, woj. śląskie, tel. 034 3784100, faks 034 3784202.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie nr KZ- 371 /POKL-018/ 7 /11 na usługę gastronomiczną catering..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna - catering dla uczestników targów pracy. Catering ma być świadczony w dniu odbywania się targów w miejscu odbywania się targów pracy, tj. w Akademii im. Jana Długosza w Częstochowie, Wydział Matematyczno-Przyrodniczy, przy ul. Armii Krajowej 13/15. Planowana data targów to 11 maja 2011 r. (w razie ewentualnej zmiany terminu wykonawca zostanie poinformowany 5 dni wcześniej). Godziny świadczenia usługi zostaną określone przez Zamawiającego na trzy dni przed terminem realizacji zamówienia. 10 Wykonawca zapewni wyposażenie niezbędne do obsługi cateringowej (tzn. obrusy, talerzyki do przekąsek, sztućce, szklanki lub kubki do zimnych napojów, filiżanki do kawy i herbaty lub kubki, serwetki) i wszystkie pozostałe elementy wymagane do prawidłowej realizacji usługi cateringu. Wykonawca zapewni obsługę cateringu, tj. przygotowanie szwedzkiego stołu, obsługę kelnerską oraz sprzątanie po zakończeniu. Forma cateringu: szwedzki stół dla 400 osób, w tym: a) świeżo parzona kawa czarna i herbata czarna w termosach + śmietanka do kawy + cukier + cytryna; b) soki (2 różne smaki); woda mineralna gazowana i niegazowana d) 3 różne rodzaje kruchych ciasteczek bankietowych (min. 50 gram/osoba); e) przekąski (np. koreczki, małe kanapki bankietowe na pieczywie mieszanym ze świeżymi warzywami, wędlinami i serami - 3 szt. na osobę). Wykonawca jest zobowiązany do świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m. in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. nr 171 poz. 1125 ze zm.)..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany z Europejskiego Funduszu Społecznego Nr POKL04.01.01-00-018/09 pn.Wykorzystaj szansę, zajęcia wyrównawcze,kursy, szkolenia i staże kluczem do sukcesu na rynku pracy..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.04.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa Alicja S.C., ul.Waszyngtona 4/8, 42-200 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3252,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3900,00

  • Oferta z najniższą ceną: 3900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6590,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    przedmiotem zamówienia są usługi gastronomiczne powszechnie dostępne a wartość zamówienia jest niższa niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art.11 ust.8 ustawy Prawo zamówień publicznych

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.