eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › Świadczenie usługi cateringowej

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-03-17

Katowice: Świadczenie usługi cateringowej
Numer ogłoszenia: 87625 - 2011; data zamieszczenia: 17.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 68883 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej w formie bufetu dla łącznie 70 osób - pracowników WUP i PUP uczestniczących w szkoleniach informacyjnych nt EURES w dniach 28.03.2011 r. (10 osób), 31.03.2011 r. (30 osób) i 01.04.2011 r. (30 osób). Catering powinien być dostarczony do siedziby Zamawiającego na godz. 9.00, przy czym: - 28.03.2011 r. - II piętro, pokój 222b - 31.03.2011 r. oraz 01.04.2011 r. - II piętro, pokój 221 Wykonawca zapewnia dekorację stołów oraz zastawę, przy czym nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, talerzyków, sztućców itp. 1) W dniu 28.03.2011 r. usługa cateringowa składać się będzie z: a) napoje gorące: - kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (10 butelek plastikowych o pojemności 500 ml); - soki - pomarańczowy i z czarnej porzeczki po 1 litrze z każdego rodzaju, podawane w szklanych dzbankach; c) słone przekąski: - paluszki (słone paluszki, 1 paczka min. 200g), - chipsy ( o smaku zielona cebulka, 2 opakowania po min. 200 g każde) d) ciastka bankietowe: - szarlotka - 10 porcji po min. 65 g; - mini francuskie z brzoskwinią - 10 porcji po min. 65 g; e) kanapki bankietowe - 3 rodzaje, na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, na podkładzie z pasty serowej i/lub śmietankowej i/lub jajecznej, z dodatkiem warzyw - świeżych i marynowanych, po 7 sztuk z każdego rodzaju: - I rodzaj: z łososiem, - II rodzaj: z szynką, - III rodzaj: z serem żółtym f) sałatki - 2 rodzaje: - I rodzaj: sałatka grecka (7 porcji po min. 100g); - II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 7 porcji po min. 100g); 2) W dniu 31.03.2011 r. usługa cateringowa składać się będzie z: a) napoje gorące: - kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o pojemności 500 ml); - soki - pomarańczowy i z czarnej porzeczki po 3 litry z każdego rodzaju, podawane w szklanych dzbankach; c) słone przekąski: - paluszki (słone paluszki, 2 paczka po min. 200g każda), - chipsy ( o smaku paprykowym zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200 g każde) d) ciastka bankietowe: - szarlotka - 30 porcji po min. 65 g; - mini francuskie z brzoskwinią - 30 porcji po min. 65 g; e) kanapki bankietowe - 3 rodzaje, na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, na podkładzie z pasty serowej i/lub śmietankowej i/lub jajecznej, z dodatkiem warzyw - świeżych i marynowanych, po 20 sztuk z każdego rodzaju: - I rodzaj: z łososiem, - II rodzaj: z szynką, - III rodzaj: z serem żółtym f) sałatki - 2 rodzaje: - I rodzaj: sałatka grecka (25 porcji po min. 100g); - II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 25 porcji po min. 100g); 3) W dniu 1.04.2011 r. usługa cateringowa składać się będzie z: a) napoje gorące: - kawa rozpuszczalna wysokogatunkowa podana w termosach, wraz z dodatkami - mleczko lub śmietanka, cukier (bez ograniczeń), - herbata czarna wysokogatunkowa podawana w termosach, wraz z dodatkami - cytryna, cukier (bez ograniczeń), b) napoje zimne: - woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o pojemności 500 ml); - soki - pomarańczowy i z czarnej porzeczki po 3 litry z każdego rodzaju, podawane w szklanych dzbankach; c) słone przekąski: - paluszki (słone paluszki, 2 paczka po min. 200g każda), - chipsy ( o smaku paprykowym zielona cebulka, łącznie 4 opakowania po min. 200 g każde) d) ciastka bankietowe: - szarlotka - 30 porcji po min. 65 g; - mini francuskie z brzoskwinią - 30 porcji po min. 65 g; e) kanapki bankietowe - 3 rodzaje, na białym i ciemnym pieczywie - wek i pumpernikiel, na podkładzie z pasty serowej i/lub śmietankowej i/lub jajecznej, z dodatkiem warzyw - świeżych i marynowanych, po 20 sztuk z każdego rodzaju: - I rodzaj: z łososiem, - II rodzaj: z szynką, - III rodzaj: z serem żółtym f) sałatki - 2 rodzaje: - I rodzaj: sałatka grecka (25 porcji po min. 100g); - II rodzaj: sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem - 25 porcji po min. 100g); 4) Wykonawca zapewni zastawę białą porcelanową i trwałe sztućce. Zamawiający nie dopuszcza stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, talerzyków bądź sztućców; 5) dekoracja stołu (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe); 6) obsługa kelnerska jedynie do przygotowania cateringu; 7) transport do siedziby Zamawiającego. Część II Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej w trakcie międzynarodowej konferencji dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, pomocy społecznej oraz organizacji pozarządowych zajmujących się tematyką kształcenia ustawicznego oraz zaproszonych prelegentów. Konferencja odbędzie się w dniu 25 marca 2011 r. w auli Wydziału Teologicznego Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. W konferencji przewiduje się udział 200 osób, przy czym ostateczna ilość osób korzystających z usługi cateringowej podana zostanie nie później niż na trzy dni kalendarzowe przed planowanym terminem konferencji. I. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) napoje a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, wraz z dodatkami w postaci: cukru, mleka, cytryny - bez ograniczeń; b) woda mineralna - 1 butelka na osobę: - woda mineralna gazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (100 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), c) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, grejpfrutowy - podane w szklanych dzbankach, 200 ml na osobę z każdego rodzaju); 2) wyroby cukiernicze różnorodne a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju); b) ciasta domowego wypieku - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (200 szt.), - babeczki owocowe (100 szt.), - rogaliki drożdżowe z nadzieniem (100 szt.); 3) kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (60 szt.), - z camembertem i orzechem włoskim (60 szt.) - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (60 szt.) - z łososiem, cytrynką i koperkiem (60 szt.) - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (60 szt.) - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (60 szt.) - z żółtym serem i oliwkami (60 szt.) 4) świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 1,5 kg, - winogrona zielone i czarne - 3 kg, - pomarańcze - 1,5 kg, - mandarynki - 2 kg. 5) sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (150 porcji x 100g) - sałatka hawajska z kurczakiem, ananasem, kukurydzą i majonezem (150 porcji x 100g) 6) przekąski koktajlowe: - mini - quiche z brokułami i tuńczykiem (60 szt.) - babeczki z łososia wędzonego (60 szt.) - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (60 szt.) - jajka faszerowane z pieczarką (60 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) - koreczki z serem żółtym i kabanosem (30 szt.) 7) ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - bogracz lub strogonow (200 porcji x 200 ml na osobę) - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (120 porcji x 200 g) - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 120 porcji x 50g) - barszcz (150 porcji x 200 ml na osobę) - krokiety (75 porcji z kapustą i grzybami, 75 porcji z mięsem) II. Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji. III. Napoje (poz. 1), wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), kanapki bankietowe (poz. 3), świeże owoce (poz. 4) powinny zostać dostarczone na godzinę 8.30. Natomiast sałatki (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem konferencji. IV. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane kolorystycznie serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 8.30 - 14.00), - transport..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Grant EURES.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.03.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zarząd Wojewódzki NSZZ Policjantów, ul. Lompy 19, 40-038 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1707,30 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1432,83

  • Oferta z najniższą ceną: 1432,83 / Oferta z najwyższą ceną: 4662,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.03.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • OBZ Sp. z o. o., ul. Kolejowa 57, 40-602 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9149,09 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7850,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7850,00 / Oferta z najwyższą ceną: 17650,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.