eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-01-04

Warszawa: DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Numer ogłoszenia: 798 - 2016; data zamieszczenia: 04.01.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 164777 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy Warszawa Mokotów, ul. Rakowiecka 37, 02-521 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 640-80-00, faks 022 6408099.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Organ administracji publicznej - Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa mleka w proszku i przetworów mlecznych. Rodzaj, szczegółowe wymagania oraz szacunkowa ilość asortymentu będącego przedmiotem zamówienia ujęta jest poniżej: 1. mleko w proszku o zawartości tłuszczu od 0% do 1,5% w opakowaniach jednostkowych o wadze maksymalnej do 25 kg , z minimalną datą przydatności do spożycia 90 dni od daty dostawy - ilość 2800 kg; 2. ser twarogowy biały pół tłusty, nie dojrzewający wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, klasa I, pakowany hermetycznie w opakowania foliowe jednostkowe w kształcie kostki o wadze 0,200 kg, z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 5500 kg; 3. śmietana świeża do zup i sosów o zawartości tłuszczu 18%, w opakowaniach jednostkowych 2 do 5 litów, z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1700 litrów; 4. jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności od 100 do 150 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1600 litrów; 5. serek naturalny kanapkowy o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek lub folia z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 100g i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1800 kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 6. serek typu wiejski o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja: termicznie obrobione ziarenka twarożku w pasteryzowanej śmietance, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130g i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1000 kg. Nie dopuszcza się produktów zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 7. serek homogenizowany, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130g i nie większej niż 150g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 2000 kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 8. ser topiony naturalny kremowy klasy I, pakowany jednostkowo w folię aluminiową w kształcie kostki o wadze 100g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 1700kg Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 9. ser żółty twardy klasy I typu Gouda lub Edamski o zawartości tłuszczu minimum 30 % o smaku naturalnym (bez dodatków), blok krojony w plastry o grubości plastra ok.1 mm, pakowany hermetycznie w opakowanie jednostkowe z folii dopuszczonej do kontaktu z żywnością o wadze 1kg z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 300kg; 10. ser topiony serdelki klasy I, z dodatkiem przypraw ziołowych lub warzywnych, pakowany jednostkowo w folię spożywczą dopuszczoną do kontaktu z żywnością, kiełbaski w kształcie serdelka o wadze 50g lub 100g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 1000kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne lub komponenty (np.: żelatyna wieprzowa); 11. kefir naturalny klasy I, o zawartości tłuszczu do 2%, opakowanie jednostkowe: kubek lub butelka z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięte hermetycznie o pojemności 200 - 250 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 350 litrów. Wszystkie produkty wymienione w punktach od 1 do 11 powinny pochodzić od polskich producentów i posiadać Certyfikaty dopuszczenia do obrotu w przemyśle spożywczym. Do każdej części realizowanego zamówienia dostawca dostarczy Handlowy Dokument Identyfikacji(HDI). Dostawy będą odbywać się w zgodnie ze złożona deklaracją częstotliwości dostaw w godz. 8.00-10.00 i dostarczane bezpośrednio do magazynu żywnościowego zamawiającego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Mleczarski sp. z o.o. w Płońsku z/s w Skarżynie, ul. Aleja Lipowa 6, 09-100 Płońsk, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 180000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 150515,00

  • Oferta z najniższą ceną: 150515,00 / Oferta z najwyższą ceną: 174721,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.