eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zakup usług polegających na zapewnieniu organizacji konferencji pt.Rolnictwo, gospodarka żywnościowa, obszary wiejskie - 10 lat w Unii Europejskiej

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-04-10

Warszawa: Zakup usług polegających na zapewnieniu organizacji konferencji pt.: Rolnictwo, gospodarka żywnościowa, obszary wiejskie - 10 lat w Unii Europejskiej
Numer ogłoszenia: 78811 - 2014; data zamieszczenia: 10.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 64633 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa FAPA, ul. Wspólna 30, 00-930 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 623 19 23, faks 22 623 19 09.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Fundacja.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup usług polegających na zapewnieniu organizacji konferencji pt.: Rolnictwo, gospodarka żywnościowa, obszary wiejskie - 10 lat w Unii Europejskiej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup usług polegających na zapewnieniu organizacji konferencji pt.: Rolnictwo, gospodarka żywnościowa, obszary wiejskie - 10 lat w Unii Europejskiej. W celu realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zapewni: 1. Organizację i obsługę techniczną konferencji pt.: Rolnictwo, gospodarka żywnościowa i obszary wiejskie. 10 lat w Unii Europejskiej w dniu 11 kwietnia 2014 r. w granicach administracyjnych miasta Warszawa, zgodnie ze szczegółowym programem konferencji, dla 200 uczestników. Zadanie obejmuje w szczególności: a) Powołanie sekretariatu konferencji odpowiedzialnego za: Obsługę organizacyjno-techniczną konferencji, Sporządzenie list obecności oraz przygotowanie streszczeń artykułów, które będą prezentowane podczas konferencji, Wydawanie identyfikatorów, szczegółowego programu konferencji oraz streszczeń prezentowanych artykułów podczas konferencji, Udzielanie informacji ustnych i pisemnych w przedmiocie konferencji. Do obsługi sekretariatu konferencji Wykonawca zapewni przynajmniej jeden numer telefonu stacjonarnego lub komórkowego oraz minimum jeden adres e-mailowy. Przedstawiciele sekretariatu konferencji będą ściśle współpracować z Zamawiającym i na bieżąco dostarczać wszelkich informacji o realizacji przedmiotu zamówienia. b) Zapewnienie 6 sal konferencyjnych w granicach administracyjnych miasta Warszawa w dniu 11 kwietnia 2014 r., przy czym odległość pomiędzy salami nie będzie przekraczała 1 km,w tym: - sali konferencyjnej wraz z jej obsługą organizacyjno-techniczną w godzinach 8:00-20:00, według szczegółowego programu konferencji stanowiącego załącznik nr 7 do SIWZ, zgodnie z poniższymi wymaganiami: Wyposażoną w co najmniej 200 miejsc siedzących; Wyposażoną w sprzęt multimedialny (laptop, rzutnik multimedialny, ekran), sprzęt nagłaśniający, flipchart, dostęp do Internetu; Umożliwiającą zorganizowanie poza miejscem obrad obiadu, przerw kawowych i poczęstunku; Umożliwiającą wydzielenie miejsca na rejestrację uczestników w dniu konferencji; Z zapewnionym wyodrębnionym miejscem na pozostawienie odzieży wierzchniej dla co najmniej 200 osób; Wśród obsługi organizacyjno-technicznej będą: - co najmniej 2 osoby do obsługi rejestracji uczestników w dniu konferencji, - co najmniej 4 kelnerów do podania obiadu, przygotowania poczęstunku i serwisu kawowego i jego uzupełniania w przypadku braku któregoś z napojów, dodatków lub ciastek, - co najmniej 2 osoby obsługujące szatnię, - co najmniej 2 pracowników zapewniających obsługę sprzętu multimedialnego i audiowizualnego. - 5 sal konferencyjnych w godzinach 14:00-17:00 na sesje równoległe, według szczegółowego programu konferencji stanowiącego załącznik nr 7 do SIWZ, wyposażonych w co najmniej 50 miejsc siedzących i sprzęt multimedialny (laptop, rzutnik multimedialny, ekran) każda. Na każdej z 5 sal będzie co najmniej 1 pracownik zapewniający obsługę sprzętu multimedialnego. UWAGA: Wykonawca zobowiązany jest do podania w treści oferty adresów sal konferencyjnych. Na czas konferencji sale muszą zostać oznakowane w sposób widoczny logotypami i sloganami wskazanymi w załączniku nr 8 do SIWZ, zgodnie z Księgą Wizualizacji Znaku PROW dostępną na stronie www.minrol.gov.pl. c) Zapewnienie wyżywienia w postaci obiadu dwudaniowego zasiadanego, serwisu kawowego przez cały czas trwania konferencji i przekąsek na zakończenie konferencji w godzinach przewidzianych w szczegółowym programie konferencji stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ, dla 200 uczestników konferencji, w tym: obiad składający się z: zupy (250 ml/osobę) - co najmniej 2 rodzaje do wyboru, podawane wraz z pieczywem serwowana z tacy; oraz drugie danie w postaci: mięsa/ ryby (150 g/osobę) - co najmniej 3 rodzaje do wyboru, serwowane na półmiskach, ziemniaków/ziemniaków pieczonych/kaszy/ryżu (150 g/osobę) - co najmniej 2 rodzaje do wyboru, serwowane na półmiskach, surówek (150 g/osobę) - co najmniej 2 rodzaje do wyboru, serwowane na półmiskach, deser (100 g/osobę) - co najmniej 2 rodzaje do wyboru, serwowane z tacy. serwis kawowy składający się z: herbaty gatunkowej - bez ograniczeń kawy - bez ograniczeń, soków owocowych - co najmniej 3 smaki, minimum 330 ml osobę w ciągu całego dnia, wody mineralnej niegazowanej i gazowanej (po połowie) - minimum 330 ml osobę w ciągu całego dnia, cukru w cukierniczkach i/lub saszetkach - bez limitu śmietanki do kawy, cytryny do herbaty - bez limitu ciasek typu: mini drożdżówki, mini rogaliki etc - co najmniej 3 rodzaje, minimum 1 sztuka każdego rodzaju na osobę Serwis kawowy będzie dostępny dla uczestników przez cały czas trwania konferencji. poczęstunek (zimny bufet) składający się z: tartaletek z różnymi dodatkami - co najmniej 50 g os. dań zimnych mięsnych bądź rybnych - co najmniej 100 g os sałatek - co najmniej 4 rodzaje do wyboru, w ilości 100 g os deski serów - co najmniej 50 g os. Wykonawca zapewni poczęstunek na zakończenie konferencji. Zamawiający zastrzega, iż podane w szczegółowym programie konferencji stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ godziny mogą ulec zmianie wraz z modyfikacją planu konferencji. d) Przygotowanie i zapewnienie identyfikatorów imiennych, w plastikowym etui, na smyczy lub z mechanizmem umożliwiającym przypięcie dla 200 uczestników konferencji, przeznaczonych do dystrybucji podczas rejestracji uczestników. Identyfikatory muszą zawierać logotypy i slogany wskazane w załączniku nr 8 do SIWZ, zgodnie z Księgą Wizualizacji Znaku PROW dostępną na stronie www.minrol.gov.pl. e) Wydrukowanie 200 egzemplarzy szczegółowego programu konferencji, stanowiącego załącznik nr 7 do SIWZ i streszczeń prezentowanych artykułów podczas konferencji dla wszystkich uczestników konferencji, przeznaczonych do dystrybucji podczas rejestracji uczestników. Szczegółowy program konferencji i streszczenia prezentowanych artykułów muszą zawierać logotypy i slogany wskazane w załączniku nr 8 do SIWZ, zgodnie z Księgą Wizualizacji Znaku PROW dostępną na stronie www.minrol.gov.pl. 2. Opracowanie i druk publikacji pokonferencyjnej składającej się z artykułów nadsyłanych na konferencję. W ramach zadania Wykonawca zapewni: a) Przygotowanie i przeprowadzanie naboru artykułów nadsyłanych na konferencję. b) Zapewnienie uczestnikom konferencji możliwości publikacji artykułów naukowych w publikacji pokonferencyjnej. c) Selekcję i recenzję artykułów nadsyłanych na konferencję przez co najmniej 12 recenzentów z co najmniej trzech jednostek naukowych, posiadających w swoim dorobku co najmniej 3 recenzje wykonane w co najmniej 2 czasopismach naukowych w okresie ostatnich 3 lat. Każdy artykuł zostanie zrecenzowany przez dwóch recenzentów, anonimowo. Na podstawie recenzji artykuły będą przyjmowane do publikacji lub odrzucane. Artykuły użyte w publikacji muszą uzyskać dwie pozytywne recenzje. d) Korektę, skład i łamanie publikacji. e) Druk publikacji w nakładzie 250 egzemplarzy zgodnie z poniższymi wymaganiami: - Okładka: karton o gramaturze minimum 280 g, nadruk jednostronny pełen kolor 4+0, folia błyszcząca, - Papier środek: offset III klasy, o gramaturze minimum 80 g, - Zadruk: środek 1+1 dwustronny, w tym maksymalnie 10 stron w zadruku środek 4+4 dwustronny, - Rodzaj oprawy: klejona, - Liczba stron: minimum 120, - Format: B5. f) Dystrybucję publikacji zgodnie z listą dystrybucyjną stanowiącą załącznik nr 9 do SIWZ. Teksty użyte w publikacji muszą być tekstami autorskimi, nie mogą pochodzić z innych publikacji. Zamawiający wymaga przeniesienia autorskich praw majątkowych do ww. publikacji na siebie jak również na Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi; Publikacja musi być opatrzona logotypami i sloganami wskazanymi w załączniku nr 8 do SIWZ, zgodnie z Księgą Wizualizacji Znaku PROW dostępną na stronie www.minrol.gov.pl. Publikacja zostanie rozdystrybuowana do dnia 30 czerwca 2014 r. Pozostałe warunki dotyczące realizacji przedmiotu zamówienia zawiera wzór umowy, stanowiący załącznik nr 10 do SIWZ.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 79.95.00.00 - Usługi w zakresie organizowania wystaw, targów i kongresów 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 79.97.00.00 - Usługi publikacji 79.80.00.00 - Usługi drukowania i powiązane .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Schemat III Pomocy Technicznej Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 10.04.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, ul. Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40650,41 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 49999,84

  • Oferta z najniższą ceną: 49999,84 / Oferta z najwyższą ceną: 107563,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.