eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wałbrzych › Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-01-20

Wałbrzych: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części.
Numer ogłoszenia: 7849 - 2015; data zamieszczenia: 20.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 260597 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dolnośląskie Centrum Informacji Zawodowej i Doskonalenia Nauczycieli w Wałbrzychu, ul. Rynek 6, 58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie, tel. 74 843 42 47, faks 074 8434247.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w ramach realizacji projektu Modernizacja kształcenia zawodowego na Dolnym Śląsku II w podziale na 4 części: Cz.1 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 13 stycznia 2015r. we Wrocławiu w siedzibie Wrocławskiego Centrum Kongresowego, przy ul. Wystawowej 1 (Hala Stulecia); Cz.2 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 14 stycznia 2015r. w Legnicy, w Centrum Wystawienniczo - Konferencyjnym Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Witelona, przy ul. Sejmowa 5A, Budynek E; Cz.3 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 15 stycznia 2015r. w Wałbrzychu, w Hali Widowiskowo - Sportowej w Centrum AQUA - ZDRÓJ, przy ul. Ratuszowej 6; Cz.4 Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów w dniu 16 stycznia 2015r. w Jeleniej Górze, w siedzibie Karkonoskiej Państwowej Szkoły Wyższej, przy ul. Lwóweckiej 18, Budynek nr 1 - Rektorat (aula). Zamawiający zastrzega sobie prawo zmiany pierwotnej liczby uczestników targów, jednak nie więcej niż do 10% początkowej liczby uczestników. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych. Zamawiający przewiduje zlecenie realizacji wykonania usług uzupełniających. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. Zgodnie z zał. nr 6 do SIWZ tj. wzorem umowy, usługa cateringowa będzie polegać na wykonaniu 3 zadań w każdej z 4 części: Zadanie 1: serwis kawowy ciągły, serwowany w godzinach 9.00 - 15.00 na który składać się będzie: kawa świeżo parzona, herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, cukier, cytryna w plastrach, mleczko do kawy 10% tłuszczu - minimum 10 gram/1 osobę, woda mineralna gazowana, niegazowana (butelki 0,3 l.) sok 100% podawany w szklanych dzbankach, co najmniej 200 ml/os., co najmniej 3 rodzaje ciastek kruchych (z czekoladą, z orzechami, z bakaliami) - min. 5 sztuk na 1 osobę, Serwis kawowy powinien być przygotowany w postaci stołu szwedzkiego (uzupełnianego w miarę potrzeb, bez użycia naczyń jednorazowych). Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek. Zadanie 2: zestaw dla wystawcy dostarczony do godz. 10.30, w skład których wchodzą: kanapka z masłem (bułka wieloziarnista duża, co najmniej 80 gr) z min. 3 składnikami (wędlina, ser, warzywa, inne - jajko, łosoś, pasta), batonik typu andrut oblany czekoladą o gramaturze nie mniejszej niż 39 g., owoc (np. jabłko, banan), sok/napój o poj. co najmniej 0,33 l. , serwetka. Każdy zestaw powinien być oddzielnie zapakowany (pudełko/estetyczna torebka). Zadanie 3: poczęstunek w formie stołu szwedzkiego, serwowany o godz. 10.00, na który składać się będzie: kawa świeżo parzona - minimum 200 ml/1 osobę, mleczko do kawy 10% tłuszczu - minimum 10 gram/1 osobę, cukier w jednorazowych torebkach, herbata ekspresowa w różnych wariantach smakowych do wyboru (co najmniej 2 rodzaje) pakowana w oddzielnych torebkach parzona wrzątkiem, cytryna, co najmniej trzech rodzajów tartinek - z co najmniej trzema składnikami każda (np. pasta jajeczna, łosoś, wędliny) w ilości co najmniej po trzy sztuki na osobę - łączna gramatura trzech tartinek winna wynieść co najmniej 150 gram/1 osobę, ciasto domowe co najmniej dwa rodzaje (typu: orzechowiec, szarlotka, sernik) - minimum 200 gram/1 osobę, 2 rodzaje soków 100 % co najmniej - 200 ml/1 osobę woda gazowana i niegazowana w butelkach - 0,25 l/1 osobę Poczęstunek w formie stołu szwedzkiego z zapewnieniem filiżanek, talerzyków, szklaneczek do zimnych napojów, łyżeczek i serwetek (nie dopuszcza się stosowania plastikowych sztućców i naczyń), woda gazowana i niegazowana w butelkach, soki serwowane w szklanych dzbankach. Wykonawca zobowiązany jest do udekorowania stołu m.in.: obrusy jednolitego koloru umiejętnie upięte od strony reprezentacyjnej, zasłaniające nogi stołu, (wyklucza się obrusy jednorazowe), kompozycja dopasowana do wnętrza, możliwość wykorzystania dekoracji z kwiatów i serwetek..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: W ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AMC MAKARIOS Dominik Przepióra, ul. Puszkina 16, 35-328 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11159,06 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2884,94

  • Oferta z najniższą ceną: 2884,94 / Oferta z najwyższą ceną: 6235,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Biuro Rezerwacji Karpacz Agnieszka Michalska, ul. A.Mickiewicza 7/7, 58-540 Karpacz, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5467,01 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2016,40

  • Oferta z najniższą ceną: 2016,40 / Oferta z najwyższą ceną: 4208,68

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Biuro Rezerwacji Karpacz Agnieszka Michalska, ul.A.Mickiewicza 7/7, 58-540 Karpacz, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6180,21 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2034,10

  • Oferta z najniższą ceną: 2034,10 / Oferta z najwyższą ceną: 3823,63

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Usługa cateringowa na targach pracy i zawodów, w ramach projektu Modernizacja Kształcenia Zawodowego na Dolnym Śląsku II Priorytet IX - Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach. Działanie 9.2 - Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego Program Operacyjny Kapitał Ludzki, w podziale na 4 części.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 07.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Biuro Rezerwacji Karpacz Agnieszka Michalska, ul.A.Mickiewicza 7/7, 58-540 Karpacz, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3824,24 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1615,80

  • Oferta z najniższą ceną: 1615,80 / Oferta z najwyższą ceną: 3623,74

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.