eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rawicz › Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-03-17

Rawicz: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.
Numer ogłoszenia: 65826 - 2009; data zamieszczenia: 17.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu , ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 065 5468500, 5468551,53,56, faks 065 5454266.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest/są: Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka mięso klopsowe z indyka - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej ( bez dodatku przypraw) , 2.500 kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011 mięso gulaszowe z indyka klasa II - mięso z indyka świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 filet z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 2.200 kg, CPV 15112120-3, PN-A-86524 skrzydło środkowe z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 mortadela z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1200 kg, CPV 15131135-0 PN-A-86526 mortadela śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1200 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela z pieczarkami - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1800 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela czosnkowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 parówka z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, wędzona, parzona, 1.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa litewska z indyka - kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona, 2.800 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka tyrolska z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 1.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka Gerwazego z indyka - wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony, 900 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka mielona blok z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 2.700 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 polędwica firmowa z indyka - kiełbasa drobiowa, wysoko wydajna, parzona, 1.200 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pieczeń drobiowa z indyka - pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pasztet firmowy z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 2.100 kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526 salceson z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.300 kg, CPV 15131310-0, PN-A-86526 kiełbasa krakowska parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 szynka gotowana biała - mięso wieprzowo-drobiowe, mięsień, gotowana, 850 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa drobiowa - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 650 kg, CPV 15131135-0, PN-A-82007 serdelki drobiowe - wędlina drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.900 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka kurczak cały - mięso z kurczaka, cały, mrożony, 3.200 kg, CPV 15112130-6, PN-A-86520 skrzydełka z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 350 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 udko z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 1.500 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 filet z kurczaka - mięso kurczak - elementy świeże, 1.200 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 mięso gulaszowe z kurczaka - mięso kurczak - świeże, 800 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 żołądki z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 300 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 serca z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 300 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 wątróbki z kurczaka - podroby - wątroby z kurczaka mrożone, 1.600 kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523 Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych mięso wieprzowe szynka surowa ( D4 ) - mięso wieprzowe, elementy świeże, 2.500 kg, CPV 15131410-2, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe klopsowe (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, bez dodatku przypraw 2.300 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011 mięso wieprzowe łopatka bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 4.000 kg, CPV 15113300-6, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe gulaszowe (stosunek mięsa do tłuszczu 50/50) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, 4.500 kg, CPV 15113300-6, PN-A-82011 mięso wieprzowe schab bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 950 kg, CPV 15113100-4, PN-86/A-82002 boczek wędzony bez kości płaty - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 1.400 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 wędzonka bigosowa bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 2.500 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 słonina płaty - świeża, 1.200 kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002 mięso wołowe bez kości ekstra - mięso wołowe, elementy świeże, 600 kg, CPV 15111190-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe antrykot - mięso wołowe, elementy świeże, 500 kg, CPV 15111140-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe z kością - żebra - mięso wołowe, elementy świeże, 900 kg, CPV 15111100-0, PN-88/A-82003 żołądki wieprzowe - podroby świeże, 2.900 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 żołądki wołowe - podroby świeże, 100 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 ozory wieprzowe - podroby świeże, 1.850 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 serca wieprzowe - podroby świeże, 2.300 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 wątroba wieprzowa - podroby świeże, 3.000 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 kiełbasa zwyczajna - wędlina średnio rozdrobniona, 4.600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa parówkowa - wędlina parzona, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.400 kg,CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa biała parzona - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 3.000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa mortadela - wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.000 kg, CPV 15131130-3, PN-A-82007 kiełbasa golonkowa parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa mielonka - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa słoikowa - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 1.400 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - wędlina drobno rozdrobniona, 1.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 serdelki śląskie - wędlina drobno rozdrobniona, 1.000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 pieczeń wielkopolska - wyrób blokowy średnio rozdrobniony, 2.600 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 wątrobianka - wędlina podrobowa, 3.000 kg, CPV 15131130-2, PN-A-82007 metka cebulowa - wędlina drobno rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 salceson czarny - wędlina podrobowa, 1.400 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 kaszanka - wędlina podrobowa, parzona, 3.500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 Zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych konserwa pasztet z indyka - puszka samootwieralna do 300 g, 800 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet drobiowy - puszka samootwieralna do 300 g, 400 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet z gęsi - puszka samootwieralna do 300 g, 1.400 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa wołowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022 konserwa wieprzowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.100 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022 Przedstawione wyżej nazwy oznaczają kolejno: przedmiot zamówienia, grupę asortymentową, szacunkowe potrzeby w kilogramach, kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień, wymagania wg Polskich Norm. Nazwy poszczególnych wędlin i wyrobów podane w opisie przedmiotu zamówienia przyjęły się na polskim rynku w wyniku długoletniego stosowania norm branżowych i w tym rozumieniu zostały użyte. Nazwom tym są przypisane różniące je walory smakowe i jakościowe, przy jednoczesnym obowiązku zastosowania Polskich Norm w zakresie cech zewnętrznych, cech na przekroju, smaku i zapachu, cech charakterystycznych oraz wymagań chemicznych. Mięsa świeże i wędliny winny być pakowane w paczki 1-5 kg w modyfikowanej atmosferze MAP. Kaszanka winna być pakowana w osłonce poliamidowej o przekroju 80-120 mm. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych, w szczególności z przepisów ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 roku nr 17, poz. 127 z póz. zmianami). Podane ilości są szacunkowe i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia w wyniku, czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia wielkości dostaw w zależności od ilości osadzonych oraz wysokości stawki żywieniowej przypadającej na jednego skazanego. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 12.000,00 zł, słownie: dwanaście tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 4.500,00 zł, słownie: cztery tysiące pięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 900,00 zł, słownie: dziewięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 6.100,00 zł, słownie: sześć tysięcy sto złotych 00/100. Dla zadania nr 4: w wysokości: 500,00 zł, słownie: pięćset złotych 00/100. Wykonawca wnosi wadium: 1) w pieniądzu przelewem na konto zamawiającego: NBP o/Poznań numer konta 28 1010 1469 0035 8013 9120 0000 lub w jednej z poniżej podanych form: 2) w poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo-kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) w gwarancjach bankowych, 4) w gwarancjach ubezpieczeniowych 5) w poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust.5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz. U. Nr 109, poz. 1158 oraz z 2002 r. Nr 25, poz. 253, Nr 66, poz. 596 i Nr 216, poz. 1824), sposób przekazania: Dokumenty wymienione w pkt 2, 3, 4,5 należy złożyć w siedzibie zamawiającego (w dziale finansowym ) przed upływem terminu składania ofert. Wadium wniesione w pieniądzu ( pkt.1 ) musi być dostępne na koncie zamawiającego w przeddzień otwarcia ofert, czyli 01.04.2009 roku. Dokument w formie poręczenia winien zawierać stwierdzenie, że na pierwsze pisemne żądanie zamawiającego wzywające do zapłaty wadium, zgodnie z warunkami przetargu, następuje jego bezwarunkowa wypłata bez jakichkolwiek zastrzeżeń.,

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu przez wykonawców odbędzie się na podstawie przedstawionych zamawiającemu dokumentów i oświadczeń 2. Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: - wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych, Zamawiający odrzuca ofertę, która: 1) jest niezgodna z ustawą; 2) jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, z zastrzeżeniem art. 87 ust. 2 pkt 3; 3) jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji; 4) zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia; 5) została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub nie zaproszonego do składania ofert; 6) zawiera błędy w obliczeniu ceny; 7) wykonawca w terminie 3 dni od dnia doręczenia zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki, o której mowa w art. 87 ust. 2 pkt 3; 8) jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Dokumenty wymagane: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, - aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału zakładu ubezpieczeń Społecznych potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. 2. Dokumenty wymagane w przypadku składania oferty wspólnej - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, dla każdego z konsorcjantów; - aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału zakładu ubezpieczeń Społecznych dla każdego z konsorcjantów; potwierdzających odpowiednio, że dany wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych za zgodność przez osobę / osoby uprawnioną do podpisania oferty z dopiskiem za zgodność z oryginałem..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Rawiczu ul. 17 Stycznia 28 63-900 Rawicz fax: 0655454266.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.04.2009 godzina 09:00, miejsce: . Oferty należy składać w: siedzibie zamawiającego Zakład Karny w Rawiczu 17 Stycznia 28 63-900 Rawicz w Sekretariacie Zakładu Karnego do dnia 2009-04-02 do godz. 9:00.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso klopsowe z indyka - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej ( bez dodatku przypraw) , 2.500 kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011 mięso gulaszowe z indyka klasa II - mięso z indyka świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 filet z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 2.200 kg, CPV 15112120-3, PN-A-86524 skrzydło środkowe z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 mortadela z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1200 kg, CPV 15131135-0 PN-A-86526 mortadela śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1200 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela z pieczarkami - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1800 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela czosnkowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 parówka z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, wędzona, parzona, 1.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa litewska z indyka - kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona, 2.800 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka tyrolska z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 1.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka Gerwazego z indyka - wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony, 900 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka mielona blok z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 2.700 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 polędwica firmowa z indyka - kiełbasa drobiowa, wysoko wydajna, parzona, 1.200 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pieczeń drobiowa z indyka - pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pasztet firmowy z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 2.100 kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526 salceson z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.300 kg, CPV 15131310-0, PN-A-86526 kiełbasa krakowska parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 700 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 szynka gotowana biała - mięso wieprzowo-drobiowe, mięsień, gotowana, 850 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa drobiowa - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 650 kg, CPV 15131135-0, PN-A-82007 serdelki drobiowe - wędlina drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.900 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak cały - mięso z kurczaka, cały, mrożony, 3.200 kg, CPV 15112130-6, PN-A-86520 skrzydełka z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 350 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 udko z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 1.500 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 filet z kurczaka - mięso kurczak - elementy świeże, 1.200 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 mięso gulaszowe z kurczaka - mięso kurczak - świeże, 800 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 żołądki z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 300 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 serca z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 300 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 wątróbki z kurczaka - podroby - wątroby z kurczaka mrożone, 1.600 kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe szynka surowa ( D4 ) - mięso wieprzowe, elementy świeże, 2.500 kg, CPV 15131410-2, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe klopsowe (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, bez dodatku przypraw 2.300 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011 mięso wieprzowe łopatka bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 4.000 kg, CPV 15113300-6, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe gulaszowe (stosunek mięsa do tłuszczu 50/50) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, 4.500 kg, CPV 15113300-6, PN-A-82011 mięso wieprzowe schab bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 950 kg, CPV 15113100-4, PN-86/A-82002 boczek wędzony bez kości płaty - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 1.400 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 wędzonka bigosowa bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 2.500 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 słonina płaty - świeża, 1.200 kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002 mięso wołowe bez kości ekstra - mięso wołowe, elementy świeże, 600 kg, CPV 15111190-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe antrykot - mięso wołowe, elementy świeże, 500 kg, CPV 15111140-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe z kością - żebra - mięso wołowe, elementy świeże, 900 kg, CPV 15111100-0, PN-88/A-82003 żołądki wieprzowe - podroby świeże, 2.900 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 żołądki wołowe - podroby świeże, 100 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 ozory wieprzowe - podroby świeże, 1.850 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 serca wieprzowe - podroby świeże, 2.300 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 wątroba wieprzowa - podroby świeże, 3.000 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 kiełbasa zwyczajna - wędlina średnio rozdrobniona, 4.600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa parówkowa - wędlina parzona, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.400 kg,CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa biała parzona - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 3.000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa mortadela - wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.000 kg, CPV 15131130-3, PN-A-82007 kiełbasa golonkowa parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa mielonka - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa słoikowa - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 1.400 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - wędlina drobno rozdrobniona, 1.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 serdelki śląskie - wędlina drobno rozdrobniona, 1.000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 pieczeń wielkopolska - wyrób blokowy średnio rozdrobniony, 2.600 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 wątrobianka - wędlina podrobowa, 3.000 kg, CPV 15131130-2, PN-A-82007 metka cebulowa - wędlina drobno rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 salceson czarny - wędlina podrobowa, 1.400 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 kaszanka - wędlina podrobowa, parzona, 3.500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: konserwa pasztet z indyka - puszka samootwieralna do 300 g, 800 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet drobiowy - puszka samootwieralna do 300 g, 400 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet z gęsi - puszka samootwieralna do 300 g, 1.400 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa wołowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022 konserwa wieprzowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.100 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.