eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rzeszów › DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 kwietnia 2011 r. do 30 września 2011 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/3/11

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-03-23

Rzeszów: DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 kwietnia 2011 r. do 30 września 2011 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/3/11
Numer ogłoszenia: 52664 - 2011; data zamieszczenia: 23.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 35242 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8534097, faks 17 8534682.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU na okres od 1 kwietnia 2011 r. do 30 września 2011 r. dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami - Nr AG-3211/3/11.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla potrzeb Podkarpackiego Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie wraz z Oddziałami w tym na potrzeby projektu systemowego Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne w ramach POKL/9.4/133/2008 Grupa I - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Ośrodka Edukacji Nauczycieli i Pracowników Administracji Samorządowej w Czudcu, ul. Rzeszowska 82, 38-120 Czudec (antrykot - mięso 20 kg, baleron -wędlina 15 kg, boczek wędzony - wędlina 70 kg, ćwiartka z kurczaka - mięso 250 kg, filet drobiowy z kurczaka - mięso 125 kg, filet wędzony z indyka - wędlina 40 kg, filet z indyka surowy -mięso 75 kg, karkówka b/k - mięso 125 kg, kaszanka gryczana 10 kg, kiełbasa typu chłopska 20 kg, kiełbasa typu grillowa 25 kg, kiełbasa typu kminkowa 5 kg, kiełbasa typu krakowska sucha 30 kg, kiełbasa typu półsucha 30 kg, kiełbasa typu szynkowa 10 kg, kiełbasa typu wiejska 20 kg, kiełbasa typu zwyczajna 65 kg, kości kulinarne ze schabu 75 kg, kości wędzone wieprzowe 5 kg, kura rosołowa 40 kg, kurczak 10 kg, łopatka wołowa b/k - mięso 10 kg, mielonka wieprzowa typu lencz - wędlina 5 kg, mięso mielone 25 kg, parówka cienka delikatesowa 50 kg, parówka gruba 40 kg, pasztet pieczony 10 kg, pieczeń wołowa extra - mięso 25 kg, schab bez kości - mięso 250 kg, skrzydełka z kurczaka 10 kg, szynka typu chłopska 20 kg, szynka typu Jana 5 kg, szynka typu karczek tradycyjny -wędlina 10 kg, szynka typu konserwowa 75 kg, szynka typu myśliwska -wędlina 10 kg, szynka typu sarmacka 5 kg, szynka typu staropolska 60 kg, szynka w siatce 5 kg, szynka wieprzowa - mięso 40 kg, szynka wieprzowa pieczona 5 kg, szynka wieprzowa wiązana 40 kg, udko z kurczaka 125 kg, wątroba z kurczaka 10 kg, wołowina b/k 10 kg Grupa II - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Tarnobrzegu, ul. Sienkiewicza 206, 39-400 Tarnobrzeg (baleron -wędlina 5 kg, boczek wędzony - wędlina 50 kg, filet drobiowy - mięso 300 kg, filet z indyka surowy - mięso 30 kg, flaki po wstępnej obróbce 8 kg, golonka z kością - mięso 7 kg, kabanosy drobiowe - wędlina 5 kg, kabanosy wieprzowe - wędlina 5 kg, karkówka b/k - mięso 250 kg, kiełbasa typu półsucha 10 kg, kiełbasa typu zwyczajna 30 kg, kości kulinarne wieprzowe 20 kg, kura rosołowa 60 kg, ligawa wołowa - mięso 60 kg, parówka cienka delikatesowa 60 kg, polędwiczka surowa wiep. - mięso 25 kg, schab bez kości - mięso 300 kg, szynka typu polędwica sopocka 120 kg, szynka typu wiśniowa 50 kg, szynka w siatce 15 kg, szynka wieprzowa - mięso 50 kg, udko z kurczaka 80 kg, wątroba z indyka 5 kg Grupa III - dostawy mięsa, wędlin i drobiu dla Oddziału PCEN w Przemyślu, ul. Kraszewskiego 7a, 37-700 Przemyśl (antrykot - mięso 3 kg, boczek wędzony - wędlina 10 kg, dramstiki drobiowe 25 kg, filet drobiowy - mięso 65 kg, golonka bez kości zapiekana 10 kg, kabanosy wieprzowe 8 kg, karkówka b/k - mięso 140 kg, kiełbasa typu krakowska sucha 10 kg, kiełbasa typu półsucha 15 kg, kiełbasa typu szynkowa 5 kg, kiełbasa typu targowa 5 kg, kiełbasa typu zwyczajna 30 kg, kości kulinarne drobiowe 10 kg, kura rosołowa 50 kg, łopatka wieprzowa b/k - mięso 25 kg, mięso mielone 15 kg, parówka gruba 15 kg, pasztet pieczony 3 kg, podudzie drobiowe 25 kg, schab bez kości - mięso 125 kg, schab faszerowany - wędlina 15 kg, schab pieczony - wędlina 10 kg, szponder - mięso 5 kg, szynka typu chłopska 8 kg, szynka typu konserwowa 8 kg, szynka typu polędwica sopocka 75 kg, szynka typu staropolska 40 kg, szynka typu swojska 3 kg, szynka typu wiejska 10 kg, szynka w siatce 5 kg, szynka wieprzowa - wędlina 3 kg, szynka wieprzowa wiązana 10 kg, udko z kurczaka 120 kg, żeberka wieprzowe 40 kg..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.00.00 - Mięso 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.13.10 - Pasztety .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zakup współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego na potrzeby projektu systemowego Podkarpackie szkolenie informatyczno-metodyczne w ramach POKL/9.4/133/2008.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.03.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne NOWY ŻMIGRÓD Sp. z o.o., Mytarz 4, 38-230 Nowy Żmigród, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 58639,16 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 56701,37

  • Oferta z najniższą ceną: 56701,37 / Oferta z najwyższą ceną: 68496,92

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.