eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzeg › Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Brzegu

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-12-28

Ogłoszenie nr 500081924-N-2017 z dnia 28-12-2017 r.

Zakład Karny: Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Brzegu

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 614816-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Zakład Karny, Krajowy numer identyfikacyjny 32019900000, ul. ul. Chrobrego 29, 49300 Brzeg, woj. opolskie, państwo Polska, tel. 774 162 011, e-mail zk_brzeg@sw.gov.pl, faks 774 162 287.
Adres strony internetowej (url): www.zp.sw.gov.pl
Adres strony internetowej, pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne:
www.zp.sw.gov.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Brzegu

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

D/Kw.2232.6.2017

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Zadanie I Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona CPV 15114000-0- 1500kg Kaszanka jęczmienna produkt z surowców podrobowych wieprzowych i kaszy jęczmiennej w formie bloku, baton o wadze około 3 kg, zawartość tłuszczu nie więcej niż 10 %. CPV 15131134-3- 1500 kg. Zadanie II Mięso wieprzowe gulaszowe mięso wieprzowe, kawałki o wymiarach minimum 3 x 3 x 3 cm, nie mielone, schłodzone, uprzednio nie mrożone, maksymalna zawartość tłuszczu 10%. Powierzchnia nie zakrwawiona, bez opiłków kości, przekrwień, bez skóry i szczeciny, powierzchnia tkanki mięśniowej i tłuszczowej połyskująca, sucha lub lekko wilgotna; niedopuszczalna oślizgłość, nalot pleśni. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Konsystencja jędrna i elastyczna. Zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Okres przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy, pakowane próżniowo CPV 15113000-3- 4000kg Łopatka wieprzowa bez kości, schłodzona uprzednio nie mrożona, maksymalna zawartość tłuszczu 5%. Powierzchnia niezakrwawiona, bez opiłków kości, przekrwień, bez skóry i szczeciny, powierzchnia tkanki mięśniowej i tłuszczowej połyskująca, sucha lub lekko wilgotna, niedopuszczalna oślizgłość, nalot pleśni. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Okres przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy, pakowane próżniowo CPV 15113000-3- 1500 kg Mięso wołowe gulaszowe, kawałki o wymiarach minimum 3 x 3 x 3 cm, nie mielone, schłodzone, uprzednio nie mrożone, maksymalna zawartość tłuszczu 5%. Powierzchnia nie zakrwawiona, bez opiłków kości, przekrwień, bez skóry i szczeciny, powierzchnia tkanki mięśniowej i tłuszczowej połyskująca, sucha lub lekko wilgotna; niedopuszczalna oślizgłość, nalot pleśni. Mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń. Barwa mięsa różowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Konsystencja jędrna i elastyczna. Zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Okres przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy, pakowane próżniowo CPV 15111000-9 1700 kg Żeberka wędzone paski wędzone, świeże nie mrożone, w kawałkach nie mniejszych niż ok. 20 cm, bez zanieczyszczeń obcych. Okres przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy, pakowane próżniowo CPV 15131200-7- 800kg Zadanie III Podudzie z kurczaka- mięso surowe, świeże nie mrożone, średnia waga jednej szt. ok 100g-150g, bez zanieczyszczeń obcych, pakowane próżniowo CPV15112100-7- 800kg Mięso gulaszowe z indyka surowe, świeże nie mrożone, w kawałkach nie mniejszych niż ok. 5 cm, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez zewnętrznego tłuszczu, bez skór, krwi, pakowane próżniowo CPV 15112120-3- 500kg Udo z kurczaka surowe, świeże nie mrożone, średnia waga jednej szt. ok 200 g -230 g, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez zewnętrznego tłuszczu, bez skór, krwi pakowane próżniowo CPV 15112100-7 - 1000kg Kurczak świeży surowy, świeży nie mrożony, bez zanieczyszczeń obcych, ścięgien, bez krwi Barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy. Konsystencja jędrna i elastyczna. Zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Okres przydatności do spożycia powinien wynosić nie mniej niż 5 dni od daty dostawy, pakowane próżniowo CPV 15112130-6 -4000kg Żołądki drobiowe surowe, świeże, nie mrożone, CPV 15114000-0- 600kg Zadanie IV Kiełbasa śląska średnio rozdrobniona, parzona, wędzona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1- 900kg Kiełbasa - mortadela extra, homogenizowana, parzona, w osłonie barierowej o średnicy ok. 70-90 mm, skład mięso drobiowo - wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E -250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 1100 kg Kiełbasa żywiecka , średniorozdrobniona, w jelicie naturalnym o średnicy ok.45-60 mm, skład mięso wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 -700 kg Kiełbasa podwawelska średnio rozdrobniona, w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso drobiowo -wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E - 250. termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 800 kg Kiełbasa toruńska kiełbasa średnio rozdrobniona w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E - 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 800 kg Kiełbasa szynkowa grubo rozdrobniona, parzona, wędzona w osłonie barierowej o średnicy ok. 80-100 mm, skład mięso wieprzowe chude, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 900 kg Kiełbasa biała parzona średnio rozdrobniona, parzona, wędzona w jelicie naturalnym o średnicy ok. 25-30 mm, skład mięso wieprzowe, chude, przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1- 800 kg Boczek wędzony wieprzowy, parzony bez żeberek i bez widocznych złogów solanki, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży. CPV 15131310-1 - 600 kg Pieczeń rzymska średnio rozdrobniona w bloku o wysokości 60-80 mm, skład mięso wieprzowe, przyprawy, dopuszczalny konserwant E- 250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 1600 kg Pasztet wieprzowy produkt powstały z podrobów i surowców mięsnych wieprzowych, rozdrobnionych do masy homogenizowanej w osłonce poliamidowej, o średnicy ok.40:50mm i długości 30cm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%, CPV 15131310-1 - 1600 kg Zadanie V Rolada drobiowa- grubo rozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy 80-100mm, skład mięso drobiowe, warzywa, galareta, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 700 kg Polędwica z kurczaka- grubo rozdrobniona, parzona, nie wędzona, w osłonie barierowej o średnicy 70-90mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, konsystencja ścisła i zwarta, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 2500 kg Polędwica z indyka- grubo rozdrobniona, parzona, nie wędzona, w osłonie barierowej o średnicy 70-90mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, konsystencja ścisła i zwarta, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 1000 kg Szynka z kurczaka prasowana szynka w bloku w osłonie barowej o średnicy 80-100 mm, lub innej formie utrzymującej kształt, skład: mięso drobiowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1800 kg Szynka z indyka szynka w bloku, w osłonie barierowej o średnicy ok 80-100mm, skład: mięso drobiowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 2000 kg - 1000 kg Salceson drobiowy produkt z podrobów i surowców mięsnych w osłonkach o średnicy ok. 80 mm i długości do 30 cm, zawartość tłuszczu nie więcej niż 20% CPV 15131310-1 - 2000 kg Kiełbasa biała drobiowa w jelicie naturalnym o średnicy około 25-30 mm, skład: mięso drobiowe przyprawy, dopuszczalny konserwant E-250, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 1000 kg Kiełbasa śląska drobiowa grubo rozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy 25-30mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 1200 kg Kiełbasa krakowska drobiowa (bez dodatku wieprzowiny) grubo rozdrobniona, parzona, w osłonie barierowej o średnicy 35-50mm, skład mięso drobiowe, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1- 600 kg Kiełbasa szynkowa z indyka grubo rozdrobniona parzona w osłonie barierowej o średnicy 80-100 mm, skład: mięso drobiowe z kurczaka, przyprawy, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 7 dni od daty sprzedaży CPV 15131310-1 - 1800 kg UWAGI: a) Realizacja dostaw musi odbywać się zgodnie w wymogami sanitarnymi określonymi w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t. j. Dz. U. z 2015r. poz. 594 ze zm.) b) Wykonawca realizuje dostawy własnym transportem i na własne ryzyko (m.in. kwestia zabezpieczenia i ubezpieczenia przewożonej partii towaru). Ustala się iż, każdorazowo przed wydaniem przedmiotu umowy ilość dostarczonego towaru oraz jego zgodność z zamówieniem, sprawdzona zostanie w siedzibie Zamawiającego przez strony umowy. c) Dostarczone towary muszą spełniać obowiązujące wymagania i normy jakościowe zgodnie z wymaganiami zawartym iw Polskich Normach muszą być świeże lub posiadać ważne terminy przydatności do spożycia. W przypadku stwierdzenia przez Zamawiającego złej jakości dostarczonego towaru, strony sporządzają protokół wskazując w nim rodzaj stwierdzonych wad. Protokół ten stanowić będzie wezwanie zamawiającego skierowane do wykonawcy o wymianę dostarczonej partii towaru lub jej poszczególnego elementu na nowa partię na własny koszt i ryzyko. d) Podana ilość ww artykułów ma charakter szacunkowy i nie stanowi ostatecznego wymiaru zamówienia, w wyniku czego nie może być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia wielkości dostaw w trakcie trwania umowy, zależnie od potrzeb zamawiającego (w zależności od zaludnienia w jednostce). e) Odbiór jakościowy, gwarancja i reklamacja: Zamawiający zbada dostarczoną partię towaru w trakcie przyjęcia do magazynu. W przypadku stwierdzenia wad, zamawiający niezwłocznie poinformuje o tym fakcie Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany wymienić w tym samym dniu wadliwą partię towaru. Przedmiot zamówienia winien być odpowiednio oznakowany (zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Rolnictwa i rozwoju wsi z dnia 10 lipca 2007r.) oraz posiadać Handlowy Dokument Identyfikacyjny. f) Zamówienia będą składane i przyjmowane telefonicznie, faksem lub w czasie dostawy (na następną dostawę). Zamówienia będą składane przez zamawiającego z co najmniej dwudniowym wyprzedzeniem. Dostawy będą przyjmowane od poniedziałku do czwartku w godzinach od 8.30 do 12.00. W wyjątkowych sytuacjach dopuszczalna jest zmiana godziny dostawy po uprzednim uzgodnieniu telefonicznym pomiędzy dostawcą i odbiorcą (w godzinach pracy magazynu).

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9


Dodatkowe kody CPV: 15111000-9, 15112000-6, 15113000-3, 15130000-8

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Mieso wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 75750.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU "JOHN", Paweł John
Email wykonawcy: kadry@jonn.com.pl
Adres pocztowy: 64-140 Włoszakowice,
Kod pocztowy:
Miejscowość: Grotniki
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 79537.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 79537.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 96148.50
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Podroby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 5850.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 6142.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 6142.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 13828.50
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Mięso i podroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 45431.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: ZAKŁADY MIĘSNE "NIEBIESZCZAŃSCY" Sp.J
Email wykonawcy: roszyk@niebieszczanscy.pl
Adres pocztowy: 59-620 Gryfów Śląski
Kod pocztowy:
Miejscowość: Gryfów Śląski, Proszówka 36
Kraj/woj.: dolnośląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 47702.55
Oferta z najniższą ceną/kosztem 47702.55
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 47702.55
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Wędliny wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 57850.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU "JOHN", Paweł John
Email wykonawcy: kadry@john.com.pl
Adres pocztowy: 64-140 Włoszakowice
Kod pocztowy:
Miejscowość: Grotniki ul. Źródlana 5
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 60742.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 60742.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 80829.00
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14/12/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 118600.00
Waluta pln

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 3
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PPHU "JOHN", Paweł John
Email wykonawcy: kadry@john.com.pl
Adres pocztowy: 64-140 Włoszakowice
Kod pocztowy:
Miejscowość: Grotniki ul. Źródlana 5
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 124530.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 124530.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 139083.00
Waluta: pln

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.