Ogłoszenie nr 500066211-N-2018 z dnia 27-03-2018 r.
Powodowo: Przeprowadzenie kursu w ramach wsparcia uczniów i uczennic w zakresie zdobywania dodatkowych kwalifikacji i uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy. Przeprowadzenie kursu kelnerskiego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz przeprowadzenie kursu kelnera dla zawodu technik hotelarstwa. OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY -
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu:
"Podniesienie jakości kształcenia poprzez nowoczesną edukację zawodową w Powodowie", współfinansowanym przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w ramach Wielkopolskiego Regionalnego programu Operacyjnego na lata 2014-2020
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający
nie
Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających
nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej
nie
Informacje dodatkowe:
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Zespół Szkół Rolniczych i Technicznych , Krajowy numer identyfikacyjny 970779096,
ul. -
1,
64-200
Powodowo, woj.
wielkopolskie, państwo
Polska, tel.
68 384 36 75, 663665676, e-mail
dulce@op.pl, aneta_kazmierczak@interia.pl, faks
.
Adres strony internetowej (url): http://www.zsritpowodowo.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny: Państwowa jednostka budżetowa - szkoła
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Przeprowadzenie kursu w ramach wsparcia uczniów i uczennic w zakresie zdobywania dodatkowych kwalifikacji i uprawnień zwiększających ich szanse na rynku pracy. Przeprowadzenie kursu kelnerskiego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych oraz przeprowadzenie kursu kelnera dla zawodu technik hotelarstwa.
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego
II.2) Rodzaj zamówienia
Usługi
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych:
Zamówienie podzielone jest na części:
Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
maksymalnej liczby części:
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:
2
II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia
(wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań):
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia:
Część V Przeprowadzenie kursu kelnerskiego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
Część VIII Przeprowadzenie kursu kelnera dla zawodu technik hotelarstwa
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia liczby osób do przeszkolenia.
Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmniejszenia lub zwiększenia osób do przeszkolenia, maksymalnie o 2 osoby do każdej części zamówienia.
Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1
II.5) Główny Kod CPV:
80000000-4
Dodatkowe kody CPV:
80500000-9,
80530000-8
II.6) Całkowita wartość zamówienia
(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) Tryb udzielenia zamówienia:
Zamówienie z wolnej ręki
III.2) Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie 93 ust. 1 p. 1 ustawy Pzp.
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami:
W odpowiedzi na Ogłoszenie nr 505321-N-2018 z dnia 2018-01-12 r. w wyniku przeprowadzenia procedury określonej w Rozdziale 2.9 Wytycznych Instytucji Zarządzającej Wielkopolskim Regionalnym Programem Operacyjnym na lata 2014-2020 w sprawie kwalifikowalności kosztów objętych dofinansowaniem ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego" nie wpłynęła żadna ważna oferta.
W związku z powyższym postępowanie wszczęte zostało na podstawie art. 93 ust. 1 p. 1 ustawy Pzp
SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 8
NAZWA: Przeprowadzenie kursu kelnera dla zawodu technik hotelarstwa
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
Jolanta Olech,
jolanta_ole@interia.pl,
Boruja 110, 64-232 Tuchorza,
64-232,
Boruja, kraj/woj.
wielkopolskie
CZĘŚĆ NR: 5
NAZWA: Przeprowadzenie kursu kelnerskiego dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych
NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:
Jolanta Olech,
jolanta_ole@interia.pl,
Boruja 110, 64-232 Tuchorza,
64-232,
Boruja, kraj/woj.
wielkopolskie
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa przygotowania i przeprowadzenia dwóch spotkań.
- Usługa wsparcia rodziców zastępczych i kandydatów na rodziny zastępcze - superwizja.
- Kurs kosmetyczny
- Kierowca operator wózków jezdniowych podnośnikowych z mechanicznym napędem podnoszenia z wyłączeniem wózków z wysięgnikiem oraz wózków z osobą obsługującą podnoszoną wraz z ładunkiem
- Usługa wsparcia w procesie usamodzielniania wychowanków pieczy zastępczej - warsztaty z doradztwa zawodowego.
- Usługa wsparcia w procesie usamodzielniania wychowanków pieczy zastępczej - warsztaty z doradztwa finansowego.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.