To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2018-03-05
Ogłoszenie nr 500047271-N-2018 z dnia 05-03-2018 r.
Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie: Kursy gastronomiczne dla uczniów i nauczycieli przedmiotów zawodowych (5 części) w ramach projektu "Zawodowcy na start" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia:
obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy:
zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej
tak
Nazwa projektu lub programu
"Zawodowcy na Start" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego na lata 2014-2020.
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:
tak
Numer ogłoszenia: 507768-N-2018
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:
nie
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES:
Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie, Krajowy numer identyfikacyjny 69070548200000,
ul. ul. Niedzielskiego
2,
35036
Rzeszów, woj.
podkarpackie, państwo
Polska, tel.
178 534 097, e-mail
bzp@pcen.pl, faks
178 534 682.
Adres strony internetowej (url): www.pcen.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Kursy gastronomiczne dla uczniów i nauczycieli przedmiotów zawodowych (5 części) w ramach projektu "Zawodowcy na start" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):PU-ZnS-3211/1/18
II.2) Rodzaj zamówienia:
Usługi
II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Przedmiotem zamówienia jest usługa szkoleniowa dla uczniów (1-4 część zamówienia) i nauczycieli (5 część zamówienia) przedmiotów zawodowych w ramach projektu "Zawodowcy na start" współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, obejmująca nw. kursy gastronomiczne zakończone egzaminem końcowym (wewnętrznym) oraz wydaniem zaświadczenia: 1) dekoracji cukierniczych 2) kelnerski 3) baristy 4) barmana 5) cukierniczy Przedmiot zamówienia został podzielony na 5 części: Część 1 zamówienia: Kurs dekoracji cukierniczych dla uczniów przedmiotów zawodowych maksymalnie 12 uczniów: Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Ropczycach (7 uczniów - 1 grupa) Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego we Frysztaku (5 uczniów - 1 grupa) Czas trwania kursu: Biuro Projektu "Zawodowcy na start" Podkarpackie Centrum Edukacji Nauczycieli w Rzeszowie ul. Niedzielskiego 2, 35-036 Rzeszów, tel. 17 85 340 97 w. 32 40 godzin lekcyjnych w tym: 4 godziny zajęć teoretycznych 36 godzin zajęć praktycznych Część 2 zamówienia: Kurs kelnerski dla uczniów przedmiotów zawodowych maksymalnie 55 uczniów, w tym: Zespołu Szkół w Ropczycach (19 uczniów - 2 grupy po 10 i 9 osób) Zespołu Szkół w Czudcu (20 uczniów - 2 grupy po 10 osób) Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego we Frysztaku (6 uczniów - 1 grupa) Zespołu Szkół Technicznych w Strzyżowie (10 uczniów - 1 grupa) Czas trwania kursu: 40 godzin lekcyjnych w tym: 16 godzin zajęć teoretycznych 24 godzin zajęć praktycznych Część 3 zamówienia: Kurs baristy dla uczniów przedmiotów zawodowych maksymalnie 37 uczniów, w tym: Zespołu Szkół Agrotechnicznych w Ropczycach (20 uczniów - 2 grupy po 10 osób) Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Ropczycach (7 uczniów - 1 grupa) Zespołu Szkół w Czudcu (10 uczniów - 1 grupa) Czas trwania kursu: 40 godzin lekcyjnych w tym: 8 godzin zajęć teoretycznych 32 godziny zajęć praktycznych Część 4 zamówienia: Kurs barmana dla uczniów przedmiotów zawodowych maksymalnie 16 uczniów Zespołu Szkół Agrotechnicznych w Ropczycach (2 grupy po 8 osób) Czas trwania kursu: 24 godziny lekcyjne w tym: 8 godzin zajęć teoretycznych 16 godzin zajęć praktycznych Część 5 zamówienia: Kurs cukierniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych maksymalnie 14 nauczycieli przedmiotów zawodowych (1 grupa) z: Zespołu Szkół Agrotechnicznych w Ropczycach - 6 osób Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Ropczycach - 3 osoby Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego we Frysztaku - 1 osoba Zespołu Szkół w Czudcu - 3 osoby Zespołu Szkół Technicznych w Strzyżowie -1 osoba Czas trwania kursu: 90 godzin lekcyjnych w tym: 30 godzin zajęć teoretycznych 60 godzin zajęć praktycznych Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1 do SIWZ oraz Ogólne warunki umowy.
II.4) Informacja o częściach zamówienia:Zamówienie było podzielone na części:
tak
II.5) Główny Kod CPV: 80530000-8
Dodatkowe kody CPV: 80000000-4, 80500000-9
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
Przetarg nieograniczony
III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów
nie
III.3) Informacje dodatkowe:
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Kurs dekoracji cukierniczych dla uczniów przedmiotów zawodowych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
23/02/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
7560
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Błasik Grzegorz - " GB System"
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
5400
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Kurs kelnerski dla uczniów przedmiotów zawodowych |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2017 poz. 1579 z późn. zm.) - oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. |
|
CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Kurs baristy dla uczniów przedmiotów zawodowych |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2017 poz. 1579 z późn. zm.) - oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. |
|
CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Kurs barmana dla uczniów przedmiotów zawodowych |
|
Postępowanie / część zostało unieważnione tak Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania: Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz.U. z 2017 poz. 1579 z późn. zm.) - oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia. |
|
CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Kurs cukierniczy dla nauczycieli przedmiotów zawodowych |
|
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA:
23/02/2018 IV.2) Całkowita wartość zamówienia
Wartość bez VAT
18200
Liczba otrzymanych ofert:
3
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Nazwa wykonawcy: Błasik Grzegorz - " GB System"
tak Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:nie Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:nie IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy
12600
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom nie Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom: IV.8) Informacje dodatkowe:
|
IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ
IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.
IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Dostawa małej architektury dla zadania pn. "Strefa relaksu w parku miejskim na osiedlu Kmity"
- Dostawa sprzętu komputerowego i oprogramowania - 6 zadań
- Zakup sprzętu komputerowego oraz oprogramowania
- Sprzedaż wraz z dostarczeniem treningowych zestawów doszpikowych (3 zestawy)
- Remont pomieszczeń w budynku RCKiK w Rzeszowie przy ulicy Wierzbowej 14
- Wymiana centrali wentylacyjnej wraz z kompletną automatyką i agregatem skraplającym obsługującej aulę "P2"
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa przygotowania i przeprowadzenia dwóch spotkań.
- Usługa wsparcia rodziców zastępczych i kandydatów na rodziny zastępcze - superwizja.
- Kurs kosmetyczny
- Kierowca operator wózków jezdniowych podnośnikowych z mechanicznym napędem podnoszenia z wyłączeniem wózków z wysięgnikiem oraz wózków z osobą obsługującą podnoszoną wraz z ładunkiem
- Usługa wsparcia w procesie usamodzielniania wychowanków pieczy zastępczej - warsztaty z doradztwa zawodowego.
- Usługa wsparcia w procesie usamodzielniania wychowanków pieczy zastępczej - warsztaty z doradztwa finansowego.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.