eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bielawy › Dostawy artykułów żywnościowych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-09-27

Ogłoszenie nr 500034856-N-2017 z dnia 27-09-2017 r.

Dom Pomocy Społecznej "Borówek" im. Krystyny Bochenek: Dostawy artykułów żywnościowych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia:

obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 561118-N-2017

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych:

tak
Numer ogłoszenia: 500006382-N-2017


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Dom Pomocy Społecznej "Borówek" im. Krystyny Bochenek, Krajowy numer identyfikacyjny 31043300000, ul. Borówek 56, 99423 Bielawy, woj. łódzkie, państwo Polska, tel. 468 392 114, e-mail dpsborowek@poczta.onet.pl, faks 468 392 114.
Adres strony internetowej (url): www.dpsborowek.naszdps.pl/bip

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Jednostka organizacyjna powiatu

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawy artykułów żywnościowych

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna w miarę potrzeb Zamawiającego dostawa artykułów żywnościowych wraz z rozładunkiem i wniesieniem na wskazane miejsce do Domu Pomocy Społecznej Borówek im. Krystyny Bochenek. Przedmiot zamówienia został podzielony na 11 zadań. Zadanie nr 1 Różne artykuły spożywcze 1. Cukier op. 1kg, kg 2700; 2. Mąka pszenna Szymanowska lub równoważna, op. 1 kg, kg 1300; 3. Mąka ziemniaczana op.1kg, kg 30; 4. Sól warzona, jodowana, spożywcza op. 1kg, kg 400; 5. Kasza jęczmienna wiejska, średnia, Select Horea lub równoważna op. 5 kg, kg 264; 6. Kasza gryczana op. 1-10 kg, kg 68; 7. Kasza manna płońska Polskie Młyny lub równoważna op. 1 kg, kg 146; 8. Ryż biały długoziarnisty, Aro lub równoważny, op. 1 kg, kg 369; 9. Pieprz ziołowy Aro lub równoważny, op. 30 g, kg0,5; 10. Pierz mielony czarny naturalny prawdziwy Aro lub równoważny, op. 30g, kg 7; 11. Pieprz czarny ziarnisty, cały, Select Horea lub równoważny, op.16 g, kg 1,4; 12. Kwasek cytrynowy Aro lub równoważny, op. 20 g, kg 1; 13. Liść laurowy Aro lub równoważny op.7 g, kg 0,5; 14. Majeranek otarty, Aro lub równoważny op.120 g, kg 4; 15. Przyprawa do potraw Aro lub równoważna, op 1 kg, kg 80; 16. Przyprawa magii Knorr lub równoważna op. 200 g, lit. 70 kg; 17. Barszcz biały w płynie, Kuchnia Polska lub równoważny, op. 480 ml, lit. 60; 18. Rozpuszczalna kawa zbożowa inka lub równoważna op. 150 g - 35 kg; 19. Groch połówki Aro lub równoważny op. 5 kg - 40 kg; 20. Fasola Jaś średni Select Horea lub równoważny op. 5 kg - 200 kg;21. Ocet spirytusowy 10% w op. 0,5 - 1 l - 60 l; 22. Olej uniwersalny Aro lub równoważny op. 1-5 l- 410l; 23. Musztarda sarepska Aro lub równoważna w op. 1-10 kg -150 kg; 24. Syrop owocowy o smaku malinowym Hebapoo lub równoważny 2,85 l- 170l; 25. Makaron kolanka, świderki ,nitki Aro lub równoważny op. 2,5 kg - 1100 kg; 26. Wafelki kakaowe w czekoladzie Aro lub równoważne op. 40 g - 40 kg; 27. Herbata granulowana, Golden Tea lub równoważna, op. 80 g. kg 150; 28. Płatki kukurydziane Aro lub równoważne, op. 1 kg, kg 130; 29. Płatki owsiane zwykłe Halina lub równoważne, op. 400 g, kg 190; 30. Płatki jęczmienne błyskawiczne Halina lub równoważne, op. 400 g, kg 170; 31. Groszek konserwowy Aro lub równoważny, op. 400 g netto, kg 120; 32. Kukurydza konserwowa Aro lub równoważna , op. 340 g. netto, kg 35; 33. Chrzan tarty Aro lub równoważny, op. 170 g., kg 20; 34. Majonez Aro lub równoważny, op. 1-10 kg, kg 130; 35. Ketchup Aro lub równoważny, op. 1-10 kg, kg 150; 36. Ćwikła z chrzanem Rolnik lub równoważna, op. 350 g, kg 20; 37. Koncentrat pomidorowy Dawtona lub równoważny, op. 1 kg, kg 240; 38. Budyń czekoladowy, waniliowy, śmietankowy Aro lub równoważny, op. 40 g, kg 40; 39. Kisiel truskawkowy, wiśniowy Aro lub równoważny, op. 38 g, kg 40; 40. Proszek do pieczenia Aro lub równoważny, op. 30 g., kg 3; 41. Herbatniki zwykłe typu Petit Buere aro lub równoważne, op. 100 g, kg 300; 42. Chrupki kukurydziane Aro lub równoważne op 80 g, kg 150; 43. Czekolada mleczna Aro lub równoważna, op. 100 g, kg 20; 44. Kakao ciemne , typu Baraqe Biedronka lub równoważne, op. 200g netto, kg 30; 45. Cukier waniliowy Aro lub równoważny, op. 16 g, kg 1,4; 46. Papryka mielona op 100-500g, smak ostry, kolor czerwony, konsystencja sypka, Aro lub równoważna, kg 1; 47. Rodzynki Aro lub równoważne, op. 100 g, kg 7; 48. Konserwa turystyczna, stołowa, krakowska, Mispol lub równoważna, op. 400 g netto, kg 150; 49. Konserwa rybna - szprot w pomidorach, Aro lub równoważna, op. 170 g netto, kg 180; 50. Konserwa rybna w oleju- szprot, Aro lub równoważna, op. 170 g netto, kg 60; 51. Paprykarz szczeciński Łosoś Ustka lub równoważny, op 310 g netto, kg 50; 52. Konserwa - pasztet drobiowy, Marko lub równoważny, op 290 g netto, kg 70; 53. Koncentrat owocowy - aronia, naturalny nie słodzony, bez konserwantów, op. 100 g, kg 70; 54. Sok w proszku - czarna porzeczka, naturalny, nie słodzony, bez konserwantów, op. 100 g, kg 35; 55. Mak suchy niebieski, kg 10; 56. Mix aromatów spożywczych na bazie spirytusu, Libella lub równoważny, op. 50 fiolek x 4,5 g, kg 1,5; 57. Ziele angielskie aro lub równoważne, op. 15 g, kg 1; 58. Żelatyna Aro lub równoważna, op. 45 g, kg 3; 59. Cukier puder Aro lub równoważny, op. 0,5 kg, kg 4,5; 60. Margaryna o zmniejszonej zawartości tłuszczu 60 % Aro lub równoważna, op. 250 g, kg 210. Zadanie nr 2 Warzywa przetworzone ,przetworzone owoce 1. Papryka konserwowa Łowicz lub równoważna, waga 660 g netto, kg 100; 2. Sałatka szwedzka Łowicz lub równoważna, waga 880 g netto, kg 200; 3. Sałatka łowicka lub równoważna, waga 450 g netto, kg 200; 4. Szczaw konserwowy Rolnik lub równoważny, waga 320 ml netto, kg 20; 5. Dżem z czarnej porzeczki, truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy, wieloowocowy niskosłodzony, Łowicz lub równoważny, waga 1 kg netto, kg 610; 6. Powidła śliwkowe lub marmolada Łowicz lub równoważne, waga 110 g netto, kg 25; 7. Ogórek konserwowy Łowicz lub równoważny, waga 475 g netto, kg 450; 8. Ogórek kiszony beczka, waga 75 kg netto, kg 800; 9. Kapusta kiszona beczka, waga 110 kg netto, kg 900. Zadanie nr 3 Jajka, kg 1000. Zadanie nr 4 Warzywa 1. Ziemniaki, kształtne, sortowane, kg 11200; 2. Marchew, kg 1200; 3. Pietruszka, kg 350; 4. Cebula, kg 750; 5. Seler, kg 350; 6. Por, kg 150; 7. Buraczki czerwone, kg 920; 8. Kapusta biała, kg 720; 9. Kapusta pekińska, kg 100; 10. Kapusta brukselka, kg 50; 11. Pieczarki, kg 300. 12. Sałata, kg 60; 13. Rzodkiewka, kg 10; 14. Papryka, kg 60; 15. Kalafior, kg 150; 16. Koper, kg 10; 17. Czosnek, kg 8; 18. Ogórek zielony,kg 1200; 19. Fasola, kg 150; 20. Pomidory, kg 800. Zadanie nr 5 Owoce 1. Jabłka, kg 4600; 2. Arbuzy sezonowo, kg 400; 3. Truskawki sezonowo, kg 100; 4. Rabarbar sezonowo, kg 70; 5. Wiśnie sezonowo, kg 100. Zadanie nr 6 Pieczywo 1. Chleb mieszany 40% mąka żytnia, 60% mąka pszenna, niekrojony, waga 0,5 kg, kg 12775; 2. Bułka pszenna 100g, kg 3520; 3. Bułka słodka drożdżowa z nadzieniem owocowym 100 g, kg 91; 4. Bułka tarta, kg 100; 5. Chleb razowy 0,5 kg, kg 183. Zadanie nr 7 Produkty mięsne, podroby oraz wędliny i wyroby wędliniarskie 1. Parówki drobiowe, kg 300; 2. Parówkowa wiedeńska, kg 300; 3. Mortadela, kg 140; 4. Kiełbasy średnio rozdrobnione podwawelska lub równoważna, kg 170; 5. Kiełbasy średnio rozdrobnione krakowska lub równoważna, kg 500; 6. Szynka piwna, kg 100; 7. Kiełbasy średnio rozdrobnione zwyczajna lub równoważna, kg 400; 8. Kiełbasa czosnkowa, kg 250; 9. Kiełbasa surowa biała, kg 15; 10. Baleron wieprzowy wędzony, kg 100; 11. Kiełbasy grubo rozdrobnione szynkowa /szynka kanapkowa lub równoważna, kg 100; 12. Baleron z indyka, kg 150; 13. Wędzonki szynka gotowana, kg 50; 14. Ogonówka, kg 100; 15. Wędzonka chłopska, kg 100; 16. Wieprzowina w galarecie, kg 150; 17. Wyroby prasowane szynka tyrolska lub równoważna, kg 200; 18. Zapiekanka drobiowa, kg 160; 19. Szynka drobiowa, kg 140; 20. Kiełbasy grubo rozdrobnione żywiecka lub równoważna, kg 200; 21. Polędwica drobiowa, kg 200; 22. Polędwiczka z warzywami, kg 250; 23. Kiełbasy grubo rozdrobnione zielonogórska lub równoważna, kg 300; 24. Kaszanka, kg 350; 25. Salceson włoski lub równoważny, kg 400; 26. Pasztet domowy koperkowy, kg 340; 27. Pasztetowa kremowa lub równoważny, kg 250; 28. Pieczeń drobiowa, kg 100; 29. Pieczeń rzymska lub równoważna, kg 180; 30. Kurczak faszerowany, kg 150; 31. Boczek wędzony bez żeberek, kg 250. Zadanie nr 8 Mleko i przetwory mleczarskie oraz tłuszcze 1. Masło śmietankowe 200 g kostka min, tłuszczu 70% lub równoważne, kg 1050; 2. Śmietana homogenizowana 12% o gramaturze 300 - 1000 g, kg 530; 3. Kefir 1,5% o gramaturze 330 - 1000 g, kg 1700; 4. Ser twarogowy - próżniowy zaw. tłuszczu nie mniej niż 3%, kg 800; 5. Ser żółty Gouda zaw. tłuszczu w s.m. min. 30% lu równoważny, kg 500; 6. Serek topiony zaw. tłuszczu min. 30%, 450 kg; 7. Mleko w proszku odtłuszczone granulowane zaw. tłuszczu około 0,8 - 1%, kg 1700; 8. Jogurt owocowy kubek o gramaturze 120 g, 150g lub 250 g, kg 190; 9. Mix tłuszczowy do smarowania o zawartości tłuszczu 55 % w tym 40 % tł. roślinnego i 15 % tł. mlecznego kostka 200g. lub 400 g., kg 950. Zadanie nr 9 Ryby 1. Mrożony filet Miruny 5 SHP, kg 500; 2. Makrela wędzona, kg 384; 3. Solone płaty śledzi, kg 320. Zadanie nr 10 Kurczaki i wątróbka drobiowa 1. Kurczaki świeże całe, kg 1800; 2. Wątróbka drobiowa, kg 312. Zadanie nr 11 Półtusze wieprzowe, kg 2700, ćwierci wołowe, kg 360.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne


SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1

NAZWA: Rożne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 40419.37
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe"Polaris" Małgorzata Gruszczyńska
Email wykonawcy: handel@polaris.kalisz.pl
Adres pocztowy: ul. Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz
Kod pocztowy: 62-800
Miejscowość: Kalisz
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 44010.02
Oferta z najniższą ceną/kosztem 44010.02
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 44010.02
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 2

NAZWA: Warzywa przetworzone-przetworzone owoce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 9166.10
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe"Polaris" Małgorzata Gruszczyńska
Email wykonawcy: handel@polaris.kalisz.pl
Adres pocztowy: ul.Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz
Kod pocztowy: 62-800
Miejscowość: Kalisz
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 9899.39
Oferta z najniższą ceną/kosztem 9899.39
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 12088.98
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 3

NAZWA: Jajka

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 6800.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe"Polaris" Małgorzata Gruszczyńska
Email wykonawcy: handel@polaris.kalisz.pl
Adres pocztowy: ul.Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz
Kod pocztowy: 62-800
Miejscowość: Kalisz
Kraj/woj.: wielkopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 7140.00
Oferta z najniższą ceną/kosztem 7140.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 7140.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 6

NAZWA: Pieczywo

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 33915.04
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Firma Produkcyjno-Handlowo- Usługowa Jerzy Gocek
Email wykonawcy: fgocek@o2.pl
Adres pocztowy: ul. Kopernika 30, 95-015 Głowno
Kod pocztowy: 95-015
Miejscowość: Głowno
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 35631.27
Oferta z najniższą ceną/kosztem 35631.27
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 35631.27
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 7

NAZWA: Produkty mięsne, podroby oraz wędliny i wyroby wędliniarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 64410.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski sp.zoo
Email wykonawcy: biuro@zpm-nowakowski.pl
Adres pocztowy: Dąbrowa 6,26-332 Sławno
Kod pocztowy: 26-332
Miejscowość: Dąbrowa
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 67630.50
Oferta z najniższą ceną/kosztem 67630.50
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 67630.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 4

NAZWA: Warzywa

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

art.93pkt1 ppkt1 Ustawa Zamówień Publicznych z dnia 29.01.2004r.(Dz.U.2017 poz.1579 Nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 5

NAZWA: Owoce

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

art 93 pkt 1 ppkt 1 Ustawa Prawo Zamówień Publicznych z dnia 29.01.2004(Dz.U.2017 poz.1579) Nie złożono żadnej oferty niepodlegającej odrzuceniu.

CZĘŚĆ NR: 8

NAZWA: Mleko i przetwory mleczarskie oraz tłuszcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 73837.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Spółdzielnia Mleczarska "Mlekovita"
Email wykonawcy: lodz@mlekovita.com.pl
Adres pocztowy: ul.Ludowa 122,18-200 Wysokie Mazowieckie
Kod pocztowy: 18-200
Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
Kraj/woj.: podlaskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 77528,85
Oferta z najniższą ceną/kosztem 77528,85
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 77528,85
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 9

NAZWA: Ryby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 15244.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: "TRANS MER" Spółka Jawna A.i S.Kaczmarek
Email wykonawcy: w.obiedzinski@transmer.pl
Adres pocztowy: Glinnik, ul Al.Bukowa 51A 95-002Smardzew
Kod pocztowy: 95-002
Miejscowość: Glinnik
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 16006.20
Oferta z najniższą ceną/kosztem 16006.20
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 16006.20
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 10

NAZWA: Kurczaki i wątróbka drobiowa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01/09/2017
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 14800.80
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT:

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: Zakład Przetwórstwa Mięsnego Nowakowski Sp.z o o.
Email wykonawcy: biuro@zpm-nowakowski.pl
Adres pocztowy: Dąbrowa 6, 26-332 Sławno
Kod pocztowy: 26-332
Miejscowość: Dąbrowa
Kraj/woj.: łódzkie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 15540.84
Oferta z najniższą ceną/kosztem 15540.84
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 15540.84
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZĘŚĆ NR: 11

NAZWA: Półtusze wieprzowe i ćwierci wołowe.

Postępowanie / część zostało unieważnione

tak

Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:

Na podstawie art.93 ust.1 pkt 4 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29.01.2004r(Dz.U.2017 poz.1579)zamawiający unieważnia postępowanie, gdyż oferta z najniższą ceną przewyższa kwotę, którą zamawiający zamierza przeznaczyć na sfinansowanie zamówienia.

IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.