eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego .

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-12-07

Kraków: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego .
Numer ogłoszenia: 496518 - 2012; data zamieszczenia: 07.12.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 436408 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego ..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Grupa I - Mięso drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Kurczak świeży kg 920 kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony 2 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g 3 Pałka z kurczaka kg 260 mięso świeże, nie mrożone 4 Filet z kurczaka kg 180 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 5 Filet z indyka kg 21 świeży, nie mrożony, bez skóry i kości 6 Mięso mielone z indyka kg 510 świeże, nie mrożone 7 Żołądki drobiowe z kurcząt kg 330 świeże, nie mrożone Grupa II - Wędliny drobiowe Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Pasztet drobiowy pieczony kg 540 luz lub foremka 2 Kiełbasa drobiowa typu mielonka kg 510 - 3 Kiełbasa drobiowa typu mortadela kg 510 - 4 Szynka drobiowa mielona kg 820 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 5 Szynka drobiowa kg 120 bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób 6 Parówki drobiowe kg 560 cienkie, o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 7 Indyk w galarecie kg 50 krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów 8 Keks z warzywami kg 510 pieczeń Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Karczek wieprzowy kg 42 bez skóry, z kością 2 Łopatka wieprzowa kg 960 bez skóry, z kością 3 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 510 - 4 Schab b/k kg 42 bez kości 5 Mięso mielone wieprzowe kg 420 bez dodatku innych mięs 6 Kości wieprzowo/wołowe kg 1010 - 7 Mięso wołowe gulaszowe kg 190 - 8 Mięso wołowe (pieczeń) kg 42 - 9 Ozory wieprzowe kg 62 - 10 Wątroba wieprzowa kg 330 - 11 Smalec wieprzowy kg 420 - Grupa IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Boczek wędzony gotowany kg 240 - 2 Kiełbasa wiejska kg 260 - 3 Kiełbasa biała parzona kg 560 - 4 Kiełbasa golonkowa kg 510 - 5 Kiełbasa grillowa kg 140 - 6 Kiełbasa mortadela kg 510 - 7 Kiełbasa parówkowa kg 360 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 8 Kiełbasa toruńska kg 510 - 9 Kiełbasa zwyczajna kg 930 - 10 Kiełbasa żywiecka kg 130 - 11 Lancheon kg 510 - 12 Mielonka wieprzowa kg 260 - 13 Kiełbasa mortadela z papryką kg 260 - 14 Kiełbasa mortadela z pieczarkami kg 260 - 15 Parówka cienka kg 260 o jednakowej długości każda, waga jednostkowa ok.100g 16 Kaszanka kg 510 - 17 Pasztetowa wieprzowa kg 260 - 18 Salceson kg 260 - 19 Szynka konserwowa mielona kg 130 - 20 Kiełbasa krakowska kg 360 - 21 Smalec topiony z cebulą 100g kg 50 pojemnik/foremka o wadze 100g Grupa V - Konserwy mięsne Konserwy z mięsa wieprzowego Lp. Nazwa artykułu Jed. Ilość Uwagi miary 1 Konserwa mięsna typu mielonka a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 2 Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 3 Konserwa mięsna typu turystyczna a 300g kg 260 Opakowanie jednostkowe 300 g 4 Konserwa mięsna typu mielonka a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 5 Konserwa mięsna typu turystyczna a 100 - 130 g kg 40 Opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 6 Pasztet drobiowy-puszka a 100g - 130g kg 540 opakowanie jednostkowe w granicach 100 - 130g 7 Pasztet mazowiecki a 300g lub 290g kg 260 Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g Jeśli w opisie nie wskazano inaczej, zamawiający dopuszcza opakowania według wyboru wykonawcy z zastrzeżeniem dostarczania produktów w opakowaniach jednostkowych, szczelnych, spełniających wymagania higieny żywności.II. Opis dodatkowy: 1.Częstotliwość oraz wielkość poszczególnych dostaw uzgadniana będzie z wykonawcą w przeddzień dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw dwa lub trzy razy w tygodniu z wyjątkiem sobót i niedziel. Dostawy realizowane będą loco magazyn Aresztu Śledczego w Krakowie - Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków w godz. 8.00 - 13.00. 2.Dostawy winny być realizowane w opakowaniach oraz transportem wykonawcy na jego koszt. Opakowania oraz środek transportu powinny odpowiadać właściwym przepisom i normom dotyczącym kontaktu z żywnością. Osoba dostarczająca towar do zamawiającego winna posiadać i okazywać na każde żądanie zamawiającego aktualną książeczkę badań do celów sanitarno - epidemiologicznych oraz stosowne atesty producentów w/w artykułów. 3.Dostarczane artykuły winny posiadać zbliżoną gramaturę, jednakowy termin przydatności do spożycia całej dostarczonej partii..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.20 - Indyki 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.30.33 - 15.11.30.33 15.11.11.00 - Wołowina 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Grupa I - Mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 19365,27 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 19350,87

  • Oferta z najniższą ceną: 19350,87 / Oferta z najwyższą ceną: 21118,52

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Grupa II - Wędliny drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24488,48 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 26562,30

  • Oferta z najniższą ceną: 26562,30 / Oferta z najwyższą ceną: 37735,60

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Grupa III - Mięso wieprzowe i wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • WĘDZONKA Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23984,46 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 28127,20

  • Oferta z najniższą ceną: 28127,20 / Oferta z najwyższą ceną: 36602,86

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Grupa IV - Wędliny wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD MASARSKI ZDRÓJ Sp. J. Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50911,81 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 56995,80

  • Oferta z najniższą ceną: 56995,80 / Oferta z najwyższą ceną: 83799,40

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Grupa V - Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.11.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT Marek Kasprzyk, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10988,95 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8770,40

  • Oferta z najniższą ceną: 8770,40 / Oferta z najwyższą ceną: 14836,60

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.