eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Spytkowice › Dostawa żywności do stołówki na 2013 rok do Zespołu Szkolno -Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-06

Spytkowice: Dostawa żywności do stołówki na 2013 rok do Zespołu Szkolno -Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1
Numer ogłoszenia: 494192 - 2012; data zamieszczenia: 06.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny , Bachowice, ul. Ks. Gołby 1, 34-116 Spytkowice, woj. małopolskie, tel. 0-33 879 18 92, faks 0-33 879 18 92.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zspbachowice.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności do stołówki na 2013 rok do Zespołu Szkolno -Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej mieszczącej się w budynku Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach, ul. Ks. Gołby 1 z podziałem na 7 zadań (części) Zadanie 1 : Dostawa produktów spożywczych, przypraw i przetworów Zadanie 2: Dostawa warzyw i owoców Zadanie 3: Dostawa mięsa, podrobów Zadanie 4: Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich Zadanie 5: Dostawa pieczywa Zadanie 6: Dostawa mleka oraz przetworów mlecznych ,tłuszczy. Zadanie 7: Mrożonki, ryby 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w formularzach cenowych stanowiący załączniki (zadania nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6, nr 7 do Specyfikacji istotnych warunków zamówienia - stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ Uwaga! Jeśli w jakimkolwiek punkcie załącznika (zadania) użyto nazwy towarowej - Wykonawca może złożyć ofertę na towar tożsamy lub równoważny do towaru, który wymieniono przy użyciu nazwy towarowej. 3. W postępowaniu dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych, tj. na zadania wymienione w pkt. 1 z zastrzeżeniem, że jeden Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na poszczególne zadanie, natomiast istnieje możliwość złożenia oferty na dwa lub więcej zadań. Część oferty (zadania) jest niepodzielna. 4. Dostawa towaru sukcesywnie w zależności od potrzeb 2-3 razy w tygodniu z 1 dniowym wyprzedzeniem telefonicznie lub faksem z wyłączeniem zadania 5, które będzie dostarczane codziennie. 5. Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki odbywać się będzie na koszt Dostawcy. 6. Przedmiot i warunki realizacji niniejszego zamówienia winny być zgodne z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2005 r. nr 31 poz. 265 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm) oraz innymi obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.13.15.00-0, 15.81.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.89.60.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • W postępowaniu mogą wziąć udział Wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art. 24 ust 1 pkt 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2010 r. Nr 113, poz. 759 z późn. zm.), którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia tego warunku na podstawie dokumentów i oświadczeń zasada spełnia nie /spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których Wykonawca zobowiązny jest wykazać w sposób szczególny Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczeń zasada spełnia nie /spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których Wykonawca zobowiązny jest wykazać w sposób szczególny Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczeń zasada spełnia nie /spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których Wykonawca zobowiązny jest wykazać w sposób szczególny Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczeń zasada spełnia nie /spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie precyzuje w tym zakresie żadnych wymagań, których Wykonawca zobowiązny jest wykazać w sposób szczególny Ocena spełnienia tego warunku na podstawie oświadczeń zasada spełnia nie /spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularz ofertowy załącznik nr 1 do SIWZ ,istotne postanowienia umowy zalącznik nr 5 do SIWZ

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Ilość przedmiotu zamówienia w poszczególnych pozycjach formularza cenowego, który stanowi załącznik nr do SIWZ podana jest szacunkowo. Ilość ta może ulegać zmianom w trakcie realizacji umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy [np. zmniejszenie lub zwiększenie ilości uczniów korzystających ze stołówki]

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zspbachowice.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W Sekratariacie Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul.Ks Gołby 1.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Gabinet Dyrektora Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul.Ks,Gołby 1.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa produktów spożywczych, przypraw i przetworów w 2013r do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w produktów 1 Ryż biały długoziarnisty 1000g kg 130 2 Ryż karton 4x100g szt.. 220 3 Kasza jęczmienna średnia 1000g kg 60 4 Kasza karton 4x100 g szt.. 170 5 Kasza manna błyskawiczna 500szt szt 20 6 Cukier kryształ biały 1000g kg 250 7 Cukier puder 500g szt 8 8 Bułka tarta 500 g szt 410 9 Mąka pszenna Poznańska typ 500 kg 360 10 Mąka tortowa typ 450 kg 360 11 Mąka ziemniaczana 1000g kg 55 12 Makaron nitki pięciojajeczny 250 g szt. 120 13 Makaron świderki pięciojajeczmny 500 g szt. 180 14 Makaron łazanka 250 g szt. 20 15 Makaron spaghetti 500g szt. 24 16 Makaron - tarte ciasto pięciojajeczny 250g szt. 400 17 Przyprawa do mięs 75g szt. 8 18 Przyprawa do kurczaka 30 g szt. 60 19 Przyprawa do fasoli 20 g szt. 15 20 Herbata ekspresowa(100 torebek) szt. 4 21 Napój herbaciany, cytrynowy, granulowany 300g szt. 30 22 Majeranek 8 g szt. 35 23 Musztarda 0,9 l. szt. 10 24 Majonez 700ml szt. 100 25 Krem czekoladowo - orzechowy do smarowania 630g szt. 10 26 Kakao rozpuszczalne300 g szt. 20 27 Kawa zbożowa ekspresowa 84g szt. 20 28 Płatki kulki czekoladowe 550g szt. 30 29 Płatki kukurydziane 500g szt. 30 30 Pasztet drobiowy160 g szt. 60 31 Ketchup łagodny 1000g szt. 50 32 Maga, przyprawa w płynie (1 l ) szt. 92 33 Przyprawa warzywna sypka do potraw, wieloskładnikowa 1000g szt. 90 34 Sól jodowana biała 1000g kg 110 35 Sol czosnkowa 40 g szt. 140 36 Pieprz mielony 50 g szt. 50 37 Koncentrat pomidorowy 30% 1000g szt. 100 38 Dżem owocowy, niesłodzony o zawartości nie mniej niż 40% owoców 280g szt. 160 39 Marmolada wieloowocowa 1100g szt. 50 40 Zaprawa cytrynowa (1 l) szt. 15 41 Konserwa rybna filet śledź w sosie pomidorowym 170 g szt. 10 42 Barszcz czerwony - koncentrat 300ml szt. 40 43 Barszcz czerwony - instant 170g szt. 40 44 Żurek kiszony w butelce 500ml szt. 120 45 Żurek w torebce 44g szt. 60 46 Kwasek cytrynowy 50 g szt. 8 47 Kukurydza konserwowa 400g szt. 20 48 Groszek konserwowy 400g szt. 20 49 Ocet 10% 500ml szt. 35 50 Liść laurowy 6 g szt. 25 51 Ziele angielskie 15g szt. 25 52 Cynamon 15 g szt. 5 53 Przyprawa do bigosu 20 g szt 15 54 Przyprawa do fasoli 20 g sz 15 55 Papryka słodka 20g szt 80 56 Kminek 20 g szt 8 57 Pieczarki krojone w zalewie solnej 900ml szt 100 58 Sos sałatkowy, koperkowo ziołowy, torebka 9g szt 60 59 Kisiel 77g szt 10 60 Budyń 60g szt 10 61 Sos boloński do spaghetti słoik 500g szt 36 62 Sos boloński do spaghetti torebka 350g szt 40 63 Soczek owocowy 100%owoców 200ml szt 1000 64 Wafelek w mlecznej czekoladzie 37g szt 200 65 Wafle familijne 230g szt 12 66 Herbatniki 50g szt 60 67 Czekolada mleczna 100g szt 200 68 Kostki rosołowe wołowe 180g szt 20 69 Patyki do szaszłyków 50szt (opakowanie) szt 40 70 Syrop owocowy 500ml szt 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców w 2013 r do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w produktów 1 Koperek świeży(pęczek) szt. 90 2 Natka pietruszki (pęczek) szt. 8 3 Szczypiorek pęczek szt. 8 4 Pieczarka świeża kg 30 5 Buraki czerwone świeże kg 250 6 Buraki czerwone suszone 100g szt. 70 7 Ogórek konserwowy 0,9l szt. 150 8 Ogórek kiszony 1kg kg. 90 9 Pietruszka korzeń kg 30 10 Marchew korzeń kg 300 11 Seler korzeń kg 6 12 Cebula korzeń kg 240 13 Ziemniak typu kulinarnego kg 5.500 14 Ziemniak nowy sezonowy kg 500 15 Kapusta czerwona świeża kg 200 16 Kapusta biała kg 650 17 Kapusta biała w sezonie -nowa- szt 50 18 Kapusta włoska świeża szt. 100 19 Kapusta pekińska świeża szt. 75 20 Kapusta kiszona kg 250 21 Jabłka kg 320 22 Fasola Jaś średnia kg 50 23 Banan kg 150 24 Koperek suszony 25g szt. 10 25 Pietruszka suszona 25g szt. 10 26 Mandarynka kg 60 27 Pomidor świeży kg 3 28 Pomidor w sezonie kg 30 29 Ogórek Świeży kg 3 30 Ogórek w sezonie kg 60 31 Sałata zielona w sezonie szt 60 32 Rzodkiewka w sezonie pęczek szt 20 33 Kalafior świeży sezonowy szt. 16 34 Gruszka w sezonie kg 5 35 Truskawka sezonowa kg 10 36 Groch żółty połówki łuskany kg 10 37 Pomarańcza kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa, podrobów w 2013 r do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w produktów 1 Łopatka wieprz b/k kg 220 2 Boczek surowy kg 27 3 Schab wieprzowy z/k kg 210 4 Szynka wieprzowa - surowa b/k kg 560 5 Mięso wołowe rosołowe szponder kg 15 6 Mięso wołowe żebra kg 15 7 Parówka cielęca odłuszczona o zawartości cielęciny nie mniej niż 55% kg 32 8 Polędwica drobiowa o zawartości mięsa nie mniej niż 65% kg 5 9 Kiełbasa zwyczajna kg 65 10 Boczek wędzony, parzony kg 40 11 Smalec kg 15 12 Szynka drobiowa o zawartości mięsa nie mniej niż 75% kg 5 13 Szynka gotowana wieprzowa kg 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich w 2013 r do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w produktów 1 Filet z kurczaka kg 750 2 Porcja rosołowa z kurczaka kg 300 3 Mięso drobne z kurczaka kg 400 4 Udka z kurczaka kg 500 5 Kurczak kg 300 Podudzie z kurczaka kg 30 Wątróbka z kurczaka kg 30 Żołądek z kurczaka kg 20 Serce z kurczaka kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa pieczywa w 2013 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w prodktów : 1 Chleb duży pszenno-żytni 1000g szt. 230 2 Bułka kajzerka 70g szt. 400 3 Weka krojona 350g szt. 20 4 Graham krojony 400g szt. 20 5 Drożdżówki 100g szt. 200 6 Drożdżówki 70g 200 7 Bułka grahamka 80g szt. 40 8 Bułka zwykła 100g szt. 300 9 Chleb ziarnisty krojony 400g szt. 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa mleka oraz przetworów mlecznych, tłuszczy w 2013 r do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w produktów. 1 Twaróg mielony biały półtłusty kg. 240 2 Twaróg półtłusty kostka kg 80 3 Drożdże 100g szt. 70 4 Ser żółty półtłusty kg 20 5 Ser żółty krojony w plastrach 150g szt. 20 6 Serek topiony 100 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 25% szt. 60 7 Masło śmietankowe, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 82 %, 200g szt. 230 8 Margaryna Palma 250 g szt. 250 9 Śmietana 30% 500ml szt. 560 10 Śmietana 18% 330 g kubek szt. 170 11 Mleko folia 2% 900ml Szt 250 12 Mleko kart.2% 1 l szt. 360 13 Jogurt z kawałkami owoców 150 g szt. 1200 14 Jogurt naturalny 350g szt. 12 15 Kefir mały 250g szt. 200 16 Śmietana w kartonie 30 % (500ml) szt. 60 17. Jaja kurze klasy A szt. 4700 18. Olej roślinny do sałatek i smażenia 5l Szt. 145.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa mrożonek i ryb w 2013 r. do stołówki szkolnej Zespołu Szkolno Przedszkolnego w Bachowicach ul. Ks. Gołby 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki n/w produktów 1 Ryby Morszczuk (filety bez ości, bez glazury, bez skóry) Kg 90 2 Ryby Panga (filety bez ości, bez glazury, bez skóry) Kg 90 3 Ryby Miruna (filety bez ości, bez glazury, bez skóry) kg 90 4 Kalafior mrożony 2500 g Szt 50 5 Bukiet jarzyn mrożony 2500g Szt 12 6 Brukselka mrożona 2500 g Szt 6 7 Marchew mrożona kostka 2500g Szt 14 8 Marchew krojona kostka z groszkiem mrożona 2500g Szt 5 9 Mieszanka kompotowa mrożona 2500g Szt 125 10 Truskawka mrożona 2500g Szt 27 11 Frytki mrożone 2500g Szt 6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.