eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kutno › Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin i podrobów wieprzowych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-11-06

Kutno: Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin i podrobów wieprzowych
Numer ogłoszenia: 451632 - 2013; data zamieszczenia: 06.11.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 441892 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Kutnie, ul. Oporowska 27, 99-300 Kutno, woj. łódzkie, tel. 024 2542536, faks 024 2542536.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy do magazynu żywnościowego Zamawiającego mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin i podrobów wieprzowych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Łopatka wieprzowa b/ kości kg 1200 2. Karkówka wieprzowa b/kości kg 350 3. Schab wieprzowy b/kości kg 50 4. Szynka surowa wieprzowa b/ kości kg 50 5. Żeberka wieprzowe paski kg 300 6. Boczek surowy b/ żeber kg 80 7. Wieprzowina drobna klasa IIA kg 10 8. Mięso wieprzowe od szynki kg 50 9. Nogi wieprzowe przednie kg 70 10. Nogi wieprzowe tylne kg 70 11. Golonka wieprzowa przednia i tylna kg 40 12. Słonina b/skóry kg 450 13. Wołowina b/kości kl.II kg 80 14. Wołowina z kością antrykot kg 40 15. Kiełbasa krakowska kg 50 16. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 300 17. Kiełbasa piwna kg 30 18. Kiełbasa tatrzańska kg 30 19. Kiełbasa golonkowa kg 20 20. Kiełbasa łopatkowa kg 20 21. Kiełbasa szynkowa kg 200 22. Kiełbasa żywiecka kg 80 23. Kiełbasa cytrynowa kg 150 24. Przysmak śniadaniowy kg 200 25. Luncheon meat (wyrób blokowy z rozdrobnionego mięsa wieprzowo- wołowego, parzony i prasowany) kg 100 26. Mielonka kg 100 27. Mortadela kg 150 28. Szynka tyrolska kg 100 29. Szynka konserwowa kg 100 30. Baleron konserwowy kg 100 31. Kiełbasa biała parzona kg 100 32. Kiełbasa zwyczajna kg 200 33. Kiełbasa chłopska kg 50 34. Kiełbasa śląska kg 80 35. Kiełbasa wiejska kg 50 36. Kiełbasa podwawelska kg 200 37. Kiełbasa grillowa kg 50 38. Kiełbaski śląskie kg 350 39. Kiełbasa parówkowa kg 100 40. Parówkowa wiedeńska kg 150 41. Parówki cienkie kg 300 42. Boczek wędzony b/żeber kg 100 43. Baleron kg 200 44. Szynka wiejska kg 100 45. Szynka gotowana kg 100 46. Szynka farmerska kg 50 47. Szynka z komina kg 50 48. Ogonówka kg 40 49. Wędzonka chłopska kg 40 50. Pasztetowa kremowa kg 40 51. Pasztetowa firmowa kg 40 52. Kaszanka kg 300 53. Czarne kg 50 54. Salceson włoski kg 100 55. Salceson kg 100 56. Salceson ozorkowy kg 50 57. Pieczeń rzymska kg 50 58. Pieczeń firmowa kg 50 59. Pieczeń myśliwska kg 50 60. Pasztet chłopski kg 100 61. Pasztet koperkowy kg 50 62. Kości schabowo- karczkowe kg 500 63. Polędwica sopocka kg 40 64. Wołowina b/ kości I klasa kg 60.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.11.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego WITMAS Stanisław Witkowski, Dąbrowska 36, 95-100 Dąbrówka Wielka - Zgierz, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 87670,63 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 90399,50

  • Oferta z najniższą ceną: 90399,50 / Oferta z najwyższą ceną: 90399,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.