eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-12-30

Kraków: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3
Numer ogłoszenia: 446708 - 2009; data zamieszczenia: 30.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 198323 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 12 620 50 00, faks 12 4235771.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: GRUPA I - Mięso drobiowe 1. Kurczak świeży. Kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony. Łączna ilość dostaw - 1100 kg. 2. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 3. Filet z kurczaka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 100 kg. 4. Filet z indyka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 100 kg. 5. Mięso mielone z indyka, świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 300 kg 6. Wątróbka drobiowa z kurcząt - świeża, nie mrożona. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 7. Żołądki drobiowe z kurcząt - świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 360 kg. GRUPA II - Wędliny drobiowe 1. Pasztet drobiowy pieczony, luz lub foremka. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 2. Kiełbasa drobiowa typu mielonka. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 3. Kiełbasa drobiowa typu mortadela. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 4. Szynka drobiowa mielona, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw 800 kg. 5. Szynka drobiowa, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw: 60 kg. 6. Filet z indyka wędzony, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu,itp. Łączna ilość dostaw 90 kg. 7. Parówki drobiowe, cienkie, o jednakowej długości każda. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 8. Indyk w galarecie, krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 9. Keks z warzywami (pieczeń). Łączna ilość dostaw- 1144 kg. 10. Pasztet drobiowy w puszce, opakowanie jednostkowe 100g lub 130g. Łączna ilość dostaw - 600 kg. GRUPA III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone 1.Karczek wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 2.Łopatka wieprzowa. Bez skóry, z kością. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 3.Mięso gulaszowe wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 4.Schab wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 158 kg. 5.Mięso mielone wieprzowe. Bez dodatku innych mięs. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 6.Kości wieprzowe lub wołowe. Łączna ilość dostaw - 1440 kg. 7.Mięso wołowe gulaszowe. Łączna ilość dostaw - 288 kg. 8. Mięso wołowe b/k(pieczeń). Łączna ilość dostaw - 128 kg. 9. Flaki wołowe parzone. Łączna ilość dostaw - 270 kg. 10. Ozory wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 11. Wątroba wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 12.Smalec wieprzowy. Łączna ilość dostaw - 720 kg. GRUPA IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone 1.Boczek wędzony gotowany. Łączna ilość dostaw - 180 kg 2.Kiełbasa wiejska. Łączna ilość dostaw - 250 kg 3.Kiełbasa biała parzona. Łączna ilość dostaw - 560 kg 4.Kiełbasa golonkowa. Łączna ilość dostaw - 500 kg 5.Kiełbasa grillowa. Łączna ilość dostaw - 280 kg 6.Kiełbasa mortadela. Łączna ilość dostaw - 760 kg 7.Kiełbasa parówkowa. O wadze ok 100g każda. Łączna ilość dostaw - 250 kg 8.Kiełbasa toruńska. Łączna ilość dostaw - 500 kg 9. Kiełbasa zwyczajna. Łączna ilość dostaw - 760 kg 10. Kiełbasa żywiecka. Łączna ilość dostaw - 250 kg 11. Lancheon. Łączna ilość dostaw - 250 kg 12. Mielonka wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 250 kg 13. Kiełbasa mortadela z papryką. Łączna ilość dostaw - 250 kg 14. Kiełbasa mortadela z pieczarkami. Łączna ilość dostaw - 250 kg 15. Parówka cienka, ( o jednakowej długości każda). Łączna ilość dostaw - 250 kg 16. Kaszanka. Łączna ilość dostaw - 1080 kg 17. Pasztetowa wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 250 kg 18. Salceson. Łączna ilość dostaw - 250 kg 19. Szynka konserwowa mielona. Łączna ilość dostaw - 250 kg 20. Kiełbasa krakowska. Łączna ilość dostaw - 250 kg 21. Smalec topiony z cebulą. (Pojemnik/foremka o wadze 100g lub 180 g.) Łączna ilość dostaw - 250 kg GRUPA V - Konserwy mięsne Konserwy z mięsa wieprzowego, opakowanie jednostkowe. 1.Konserwa mięsna typu mielonka. Opakowanie jednostkowe 300g. Łączna ilość dostaw 250 kg. 2.Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 250 kg. 3.Konserwa mięsna typu turystyczna. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 200 kg. 4.Konserwa mięsna typu mielonka. Opakowanie jednostkowe 100 g., Łączna ilość dostaw 100 kg. 5.Konserwa mięsna typu turystyczna. Opakowanie jednostkowe 100 g., Łączna ilość dostaw 150 kg. 6.Pasztet mazowiecki. Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g., Łączna ilość dostaw 200 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.20 - Indyki 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.11.00 - Wołowina 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 103969.02 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso drobiowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski ZDRÓJ Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 17768.20
  • Oferta z najniższą ceną: 17768.20 oferta z najwyższą ceną: 22406.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Wędliny drobiowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski ZDRÓJ Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 41094.54
  • Oferta z najniższą ceną: 41094.54 oferta z najwyższą ceną: 61069.92
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Mięso wieprzowe i wołowe

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Uboju i Przetwórstwa Mięsnego WĘDZONKA Józef Górka, ul. Słowackiego 100, 32-400 Myślenice, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 33807.28
  • Oferta z najniższą ceną: 33807.28 oferta z najwyższą ceną: 49048.96
  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Konserwy mięsne

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.11.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski ZDRÓJ Adam Gonciarz, Ryszard Kita, Andrzej Głąb, ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 11299.00
  • Oferta z najniższą ceną: 11299.00 oferta z najwyższą ceną: 13943.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.