eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, u. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-04

Kraków: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, u. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków
Numer ogłoszenia: 198323 - 2009; data zamieszczenia: 04.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu , ul. Stefana Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 4236000, faks 012 4235771.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wyrobów mięsnych do Aresztu Śledczego w Krakowie Podgórzu, u. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA I - Mięso drobiowe 1. Kurczak świeży. Kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony. Łączna ilość dostaw - 1100 kg. 2. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 3. Filet z kurczaka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 100 kg. 4. Filet z indyka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 100 kg. 5. Mięso mielone z indyka, świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 300 kg 6. Wątróbka drobiowa z kurcząt - świeża, nie mrożona. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 7. Żołądki drobiowe z kurcząt - świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 360 kg. GRUPA II - Wędliny drobiowe 1. Pasztet drobiowy pieczony, luz lub foremka. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 2. Kiełbasa drobiowa typu mielonka. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 3. Kiełbasa drobiowa typu mortadela. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 4. Szynka drobiowa mielona, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw 800 kg. 5. Szynka drobiowa, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw: 60 kg. 6. Filet z indyka wędzony, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu,itp. Łączna ilość dostaw 90 kg. 7. Parówki drobiowe, cienkie, o jednakowej długości każda. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 8. Indyk w galarecie, krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 9. Keks z warzywami (pieczeń). Łączna ilość dostaw- 1144 kg. 10. Pasztet drobiowy w puszce, opakowanie jednostkowe 100g lub 130g. Łączna ilość dostaw - 600 kg. GRUPA III - Mięso wieprzowe i wołowe Mięso wieprzowe i wołowe - w elementach gastronomicznych, świeże, nie mrożone 1.Karczek wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 2.Łopatka wieprzowa. Bez skóry, z kością. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 3.Mięso gulaszowe wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 4.Schab wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 158 kg. 5.Mięso mielone wieprzowe. Bez dodatku innych mięs. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 6.Kości wieprzowe lub wołowe. Łączna ilość dostaw - 1440 kg. 7.Mięso wołowe gulaszowe. Łączna ilość dostaw - 288 kg. 8. Mięso wołowe b/k(pieczeń). Łączna ilość dostaw - 128 kg. 9. Flaki wołowe parzone. Łączna ilość dostaw - 270 kg. 10. Ozory wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 11. Wątroba wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 12.Smalec wieprzowy. Łączna ilość dostaw - 720 kg. GRUPA IV - Wędliny wieprzowe Wędliny świeże, nie mrożone 1.Boczek wędzony gotowany. Łączna ilość dostaw - 180 kg 2.Kiełbasa wiejska. Łączna ilość dostaw - 250 kg 3.Kiełbasa biała parzona. Łączna ilość dostaw - 560 kg 4.Kiełbasa golonkowa. Łączna ilość dostaw - 500 kg 5.Kiełbasa grillowa. Łączna ilość dostaw - 280 kg 6.Kiełbasa mortadela. Łączna ilość dostaw - 760 kg 7.Kiełbasa parówkowa. O wadze ok 100g każda. Łączna ilość dostaw - 250 kg 8.Kiełbasa toruńska. Łączna ilość dostaw - 500 kg 9. Kiełbasa zwyczajna. Łączna ilość dostaw - 760 kg 10. Kiełbasa żywiecka. Łączna ilość dostaw - 250 kg 11. Lancheon. Łączna ilość dostaw - 250 kg 12. Mielonka wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 250 kg 13. Kiełbasa mortadela z papryką. Łączna ilość dostaw - 250 kg 14. Kiełbasa mortadela z pieczarkami. Łączna ilość dostaw - 250 kg 15. Parówka cienka, ( o jednakowej długości każda). Łączna ilość dostaw - 250 kg 16. Kaszanka. Łączna ilość dostaw - 1080 kg 17. Pasztetowa wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 250 kg 18. Salceson. Łączna ilość dostaw - 250 kg 19. Szynka konserwowa mielona. Łączna ilość dostaw - 250 kg 20. Kiełbasa krakowska. Łączna ilość dostaw - 250 kg 21. Smalec topiony z cebulą. (Pojemnik/foremka o wadze 100g lub 180 g.) Łączna ilość dostaw - 250 kg GRUPA V - Konserwy mięsne Konserwy z mięsa wieprzowego, opakowanie jednostkowe. 1.Konserwa mięsna typu mielonka. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 250 kg. 2.Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 250 kg. 3.Konserwa mięsna typu turystyczna. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 200 kg. 4.Konserwa mięsna typu mielonka. Opakowanie jednostkowe 100 g., Łączna ilość dostaw 100 kg. 5.Konserwa mięsna typu turystyczna. Opakowanie jednostkowe 100 g., Łączna ilość dostaw 150 kg. 6.Pasztet mazowiecki. Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g., Łączna ilość dostaw 200 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30 - Kurczęta 15.11.21.20 - Indyki 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1.W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: 1.1.posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 1.2.posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 1.3.znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 1.4.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy prawo zamówień publicznych. 2. Zamawiający ustala następujące szczegółowe warunki udziału w postępowaniu: 2.1. W zakresie warunków wskazanych w ust. 1 pkt. 1.1 i 1.4 ocena spełnienia warunków szczegółowych nastąpi na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów i oświadczenia, o których mowa w pkt. 3 ppkt. 2 2.2. Zamawiający przy ocenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu zastosuję formułę spełnia/ nie spełnia. Nie spełnienie chociażby jednego z w / w warunków skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania o udzielenie zamówienia w oparciu o przesłanki zawarte w art. 24. 2.3. Ofertę wykonawcy wykluczonego uzna się za odrzuconą zgodnie z treścią art. 24 ust. 4 ustawy..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Sporządzony przez wykonawcę według instrukcji podanej w dodatku nr 2 do SIWZ Formularz Ogólny Oferty. 2. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy prawo zamówień publicznych zawartych w pkt. 1.1 i 1.4., zamawiający żąda: 2.1 Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. W przypadku oferty składanej wspólnie przez kilku wykonawców, każdy wykonawca składa wyżej wymieniony dokument odrębnie, wspólnicy spółki cywilnej składają zaświadczenie o nie zaleganiu w podatku dochodowym od osób fizycznych i odrębne zaświadczenie dotyczące o nie zaleganiu przez spółkę w podatku od towarów i usług. 3. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentów, o których mowa w ust. 2. 3.1 pkt. 2.1., 2.2 - składa dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: 1.nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2.nie zalega z uiszczeniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 3.nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 3.2. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów o których mowa w ust. 2, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. 4. Dokumenty należy złożyć w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu wyłącznie wtedy, gdy złożona przez wykonawcę kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości; Dokumenty sporządzone w języku obcym są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, poświadczonym przez wykonawcę. Tłumaczenie nie jest wymagane, jeśli zamawiający wyraził zgodę, w szczególnie uzasadnionych przypadkach na złożenie wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia, oświadczeń, ofert oraz innych dokumentów również w jednym z języków powszechnie używanych w handlu międzynarodowym lub języku kraju, w którym zamówienie jest udzielane. 5. Pełnomocnictwo do podpisywania oferty i składania ewentualnych wyjaśnień, jeżeli osobą podpisującą nie jest osoba upoważniona na podstawie dokumentu wymienionego w pkt. 2.1. - w oryginale lub poświadczone notarialnie lub opatrzone adnotacją za zgodność z oryginałem pieczęcią wykonawcy, imienną pieczątką osoby upoważniającej na podstawie dokumentu wymienionego w punkcie 2.1. oraz jej podpisem. 6. Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 i nie podleganiu wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy (w przypadku oferty składanej wspólnie przez kilku Wykonawców, oświadczenie składa każdy wykonawca) - dodatek nr 3. 7. Zamawiający wezwie wykonawców, którzy w wyznaczonym terminie nie złożyli oświadczeń lub dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu lub którzy nie złożyli pełnomocnictw albo którzy złożyli oświadczenia i dokumenty zawierające błędy lub którzy złożyli wadliwe pełnomocnictwa, do ich uzupełnienia w wyznaczonym terminie, chyba że mimo ich uzupełnienia oferta wykonawcy podlega odrzuceniu albo konieczne byłoby unieważnienie postępowania. Złożone na wezwanie zamawiającego oświadczenia i dokumenty powinny potwierdzać spełnienie przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu oraz spełnienie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego, nie później niż w dniu, w którym upłynął termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu albo termin składania ofert.(art. 26 ust. 3 ustawy). 8. Wykonawcy występujący wspólnie muszą ustanowić pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Dokument potwierdzający ustanowienie pełnomocnika powinien zawierać wskazanie postępowania o zamówienie publiczne, którego dotyczy, wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, ustanowionego pełnomocnika oraz zakres jego umocowania także oświadczenie o przyjęciu wspólnej solidarnej odpowiedzialności za wykonanie lub nienależyte wykonanie zamówienia. Podpisany przez wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o zamówienie publiczne. Podpisy muszą zostać złożone przez osoby uprawnione do składania oświadczeń woli wymienione we właściwym rejestrze lub wpisie do ewidencji działalności gospodarczej. Dokument pełnomocnika należy przedstawić w formie oryginału. Zaleca się wyczerpać zobowiązanie skarbowe do ustanowionego pełnomocnictwa w formie opatrzenia go znakami skarbowymi. Wszelka korespondencja oraz rozliczenia dokonywane będą wyłącznie z podmiotem występującym jako pełnomocnik. 9.Jeżeli oferta wykonawców występujących wspólnie zostanie wybrana, zamawiający zażąda przed zawarciem umowy w sprawie zamówienia publicznego, umowy regulującej współpracę tych wykonawców..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:


  • 1 - Cena - 90
  • 2 - Ilość dni utrzymania ceny ofertowej (max. 365 dni) - 10

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.11.2009 godzina 10:30, miejsce: Areszt Śledczy w Krakowie Podgórzu, ul. Czarnieckiego 3, 30-536 Kraków.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Drób świeży.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kurczak świeży. Kurczak cały, wypatroszony, sprawiony, nie mrożony. Łączna ilość dostaw - 1100 kg. 2. Ćwiartka tylna z kurczaka, świeże, nie mrożone, waga jednostkowa ok.350g. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 3. Filet z kurczaka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 100 kg. 4. Filet z indyka, świeży, nie mrożony, bez skóry i kości. Łączna ilość dostaw - 100 kg. 5. Mięso mielone z indyka, świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 300 kg 6. Wątróbka drobiowa z kurcząt - świeża, nie mrożona. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 7. Żołądki drobiowe z kurcząt - świeże, nie mrożone. Łączna ilość dostaw - 360 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6, 15.11.21.20-3, 15.11.23.00-9, 15.11.40.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Ilość dni utrzymania stałej ceny ofertowej (max.365 dni) - 10

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy pieczony, luz lub foremka. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 2. Kiełbasa drobiowa typu mielonka. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 3. Kiełbasa drobiowa typu mortadela. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 4. Szynka drobiowa mielona, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw 800 kg. 5. Szynka drobiowa, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu, produktów pochodzących od zwierząt innych niż drób. Łączna ilość dostaw: 60 kg. 6. Filet z indyka wędzony, bez dodatków skór, podrobów, tłuszczu,itp. Łączna ilość dostaw 90 kg. 7. Parówki drobiowe, cienkie, o jednakowej długości każda. Łączna ilość dostaw - 600 kg. 8. Indyk w galarecie, krojone w kawałki mięso indycze, zalane galaretą, bez skór i podrobów. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 9. Keks z warzywami (pieczeń). Łączna ilość dostaw- 1144 kg. 10. Pasztet drobiowy w puszce, opakowanie jednostkowe 100g lub 130g. Łączna ilość dostaw - 600 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Ilość dni utrzymania stałej ceny ofertowej - 10

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso wołowe i wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Karczek wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 2.Łopatka wieprzowa. Bez skóry, z kością. Łączna ilość dostaw - 1144 kg. 3.Mięso gulaszowe wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 4.Schab wieprzowy. Z kością. Łączna ilość dostaw - 158 kg. 5.Mięso mielone wieprzowe. Bez dodatku innych mięs. Łączna ilość dostaw - 572 kg. 6.Kości wieprzowe lub wołowe. Łączna ilość dostaw - 1440 kg. 7.Mięso wołowe gulaszowe. Łączna ilość dostaw - 288 kg. 8. Mięso wołowe b/k(pieczeń). Łączna ilość dostaw - 128 kg. 9. Flaki wołowe parzone. Łączna ilość dostaw - 270 kg. 10. Ozory wieprzowe. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 11. Wątroba wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 360 kg. 12.Smalec wieprzowy. Łączna ilość dostaw - 720 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.41.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Ilość dni utrzymaniam stałej ceny ofertowej (max.365 dni) - 10

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Wędliny wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Boczek wędzony gotowany. Łączna ilość dostaw - 180 kg 2.Kiełbasa wiejska. Łączna ilość dostaw - 250 kg 3.Kiełbasa biała parzona. Łączna ilość dostaw - 560 kg 4.Kiełbasa golonkowa. Łączna ilość dostaw - 500 kg 5.Kiełbasa grillowa. Łączna ilość dostaw - 280 kg 6.Kiełbasa mortadela. Łączna ilość dostaw - 760 kg 7.Kiełbasa parówkowa. O wadze ok 100g każda. Łączna ilość dostaw - 250 kg 8.Kiełbasa toruńska. Łączna ilość dostaw - 500 kg 9. Kiełbasa zwyczajna. Łączna ilość dostaw - 760 kg 10. Kiełbasa żywiecka. Łączna ilość dostaw - 250 kg 11. Lancheon. Łączna ilość dostaw - 250 kg 12. Mielonka wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 250 kg 13. Kiełbasa mortadela z papryką. Łączna ilość dostaw - 250 kg 14. Kiełbasa mortadela z pieczarkami. Łączna ilość dostaw - 250 kg 15. Parówka cienka, ( o jednakowej długości każda). Łączna ilość dostaw - 250 kg 16. Kaszanka. Łączna ilość dostaw - 1080 kg 17. Pasztetowa wieprzowa. Łączna ilość dostaw - 250 kg 18. Salceson. Łączna ilość dostaw - 250 kg 19. Szynka konserwowa mielona. Łączna ilość dostaw - 250 kg 20. Kiełbasa krakowska. Łączna ilość dostaw - 250 kg 21. Smalec topiony z cebulą. (Pojemnik/foremka o wadze 100g lub 180 g.) Łączna ilość dostaw - 250 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.34-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Ilość dni utrzymania stałej ceny ofertowej (max. 365 dni) - 10

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Konserwa mięsna typu mielonka. Opakowanie jednostkowe 300g. Łączna ilość dostaw 250 kg. 2.Konserwa mięsna typu przysmak śniadaniowy. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 250 kg. 3.Konserwa mięsna typu turystyczna. Opakowanie jednostkowe 300 g., Łączna ilość dostaw 200 kg. 4.Konserwa mięsna typu mielonka. Opakowanie jednostkowe 100 g., Łączna ilość dostaw 100 kg. 5.Konserwa mięsna typu turystyczna. Opakowanie jednostkowe 100 g., Łączna ilość dostaw 150 kg. 6.Pasztet mazowiecki. Opakowanie jednostkowe 290 g lub 300 g., Łączna ilość dostaw 200 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 90
    • 2. Ilość dni utrzymania stałej ceny ofertowej (max. 365 dni) - 10

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.