eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Przygotowanie i wydawanie gorących obiadów w stołówce Wykonawcy znajdującej się na terenie Dzielnicy Wola, dla klientów będących świadczeniobiorcami Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola w Warszawie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-12-30

Warszawa: Przygotowanie i wydawanie gorących obiadów w stołówce Wykonawcy znajdującej się na terenie Dzielnicy Wola, dla klientów będących świadczeniobiorcami Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola w Warszawie.
Numer ogłoszenia: 445526 - 2009; data zamieszczenia: 30.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 184753 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy, ul. Gen. J. Bema 91, 01-233 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 571 50 24, faks 022 571 50 50.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i wydawanie gorących obiadów w stołówce Wykonawcy znajdującej się na terenie Dzielnicy Wola, dla klientów będących świadczeniobiorcami Ośrodka Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola w Warszawie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Wykonawca musi dysponować co najmniej jednym lub kilkoma lokalami na terenie Dzielnicy Wola, w którym/ch będzie przygotowywał i wydawał posiłki lub wydawał posiłki dowiezione z dowolnego miejsca ich przygotowania. Wykonawca zobowiązany będzie do wydawania obiadów przygotowanych z pełnowartościowych produktów, z uwzględnieniem warzyw sezonowych, obiadów gorących, świeżych tj. przygotowanych w dniu ich wydawania. Zestaw obiadowy winien składać się z potraw tradycyjnych: zupy z pieczywem, drugiego dania - nie więcej niż 2 razy w tygodniu bezmięsnego i napoju. Obiady winny być urozmaicone, ten same potrawy nie mogą powtarzać się częściej niż raz na 10 dni. Wykonawca winien zapewnić również obiady dietetyczne, lekkostrawne oraz wegetariańskie - ich ilość w skali całego zamówienia jest niewielka i uzależniona jest od rzeczywistych potrzeb zgłaszanych przez klientów, którzy ze względów zdrowotnych nie mogą jeść potraw tradycyjnych. Wartość kaloryczna jednego obiadu nie może być mniejsza niż 1000 kcal. Obiady muszą być wydawane przez 6 dni w tygodniu, od poniedziałku do soboty, z wyłączeniem dni świątecznych (tj. 05.04, 01.05, 03.05, 03.06, 01.11, 11.11, ). Na niedziele i święta Wykonawca zobowiązany będzie wydawać obiady na wynos, w naczyniach klienta. W dniach poprzedzających Święta Wielkanocy, Wykonawca zobowiązany będzie przygotować potrawy świąteczne, zgodnie z tradycją polską, do skonsumowania na miejscu w tym dniu oraz na wynos na następne dni świąteczne. Posiłki na wynos nie mogą być wydawane w formie suchego prowiantu. Czas wydawania obiadów powinien być nie krótszy niż 4 godziny dziennie. Dane dotyczące ilości obiadów i osób: 1.ogólna ilość obiadów w skali całego zamówienia wynosi 65 000 obiadów. 2. średnia ilość obiadów w skali miesiąca wynosić będzie - 5 900 obiadów, 3. średnia ilość osób korzystających z obiadów w skali miesiąca wynosić będzie - 225 osób, 4. średnia liczba obiadów dla jednej osoby w skali miesiąca wynosić będzie - 26 obiadów. Wskazana w pkt 1 ilość obiadów jest ilością maksymalną. Zamawiający zastrzega, że: w przypadku, gdy ilość zleconych i/lub zrealizowanych obiadów będzie mniejsza, Zamawiający zapłaci Wykonawcy wynagrodzenie mniejsze, proporcjonalne do faktycznej ilości wydanych obiadów.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 520000.00 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AGENCJA SŁUŻBY SPOŁECZNEJ B. KOŚCIELAK SP. JAWNA, UL. KWIATOWA 7 A, 02-579 WARSZAWA, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 520000.00
  • Oferta z najniższą ceną: 520000.00 oferta z najwyższą ceną: 520000.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.