eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Komańcza › Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-12-30

Komańcza: Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego
Numer ogłoszenia: 421000 - 2014; data zamieszczenia: 30.12.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 384018 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza, woj. podkarpackie, tel. 013 467-70-49, faks 0-13 4677011.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego, podzielonych na zadania: ZADANIE I - Mięso, wędliny, podroby1. mięso wołowe gulaszowe, bez kości, chude, nieznacznie ścięgniste, świeże w ilości 1 600 kg,2. mięso wieprzowe gulaszowe, bez kości, nieznacznie ścięgniste, nieznacznie tłuste, dopuszczalna zawartość tłuszczu do 30 %, w ilości 3 200 kg,3. mięso mielone wieprzowe, dopuszczalna zawartość tłuszczu do 30 %, bez dodatków, w ilości 3 200 kg,4. hamburger wieprzowy, w ilości 1 500 kg, 5. kiełbasa zwyczajna, w ilości 3 500 kg, 6. kiełbasa toruńska, w ilości 2 200 kg, 7. kiełbasa krakowska parzona, w ilości 1 700 kg, 8. kiełbasa lencz w osłonce foliowej,w ilości 3 400 kg, 9. kiełbasa mortadela w osłonce foliowej, w ilości 4 000 kg,10. szynka mielona, wieprzowa, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 1 200 kg, 11. podgardle wędzone, w ilości 200 kg, 12. kaszanka, w ilości 2 200 kg, 13. salceson w osłonce foliowej, w ilości 3 400 kg, 14. pieczeń rzymska, w ilości 3 000 kg, 15. kiszka wątrobiana, w ilości 1 700 kg, 16. mielonka prasowana w osłonce foliowej, w ilości 3 400 kg, 17. wątroba wieprzowa, świeża,w ilości 1 400 kg, 18. serca wieprzowe, świeże, w ilości 1 200 kg, 19. słonina b/s, w ilości 450 kg, 20. smalec wieprzowy, w ilości 450 kg. 21. sznycel wieprzowo-drobiowy, w ilości 500 kg. 22. kiełbasa kminkowa, w ilości 500 kg.ZADANIE II - Mięso, wędliny, podroby drobiowe 1. parówki drobiowe, w ilości   1 200 kg, 2. baleron drobiowy, w ilości  2 300 kg,3. polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 800 kg, 4. mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, w ilości 1 000 kg, 5. kiełbasa drobiowa zwyczajna, w ilości 2 400 kg, 6. szynka drobiowa gotowana, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 1 500 kg, 7. pasztet drobiowy pieczony,w ilości 1 200 kg,8. pasztetowa drobiowa, w ilości 1 000 kg, 9. pieczeń drobiowa, w ilości 1 500 kg, 10. mielonka z indyka, prasowana, w osłonce foliowej, w ilości 800 kg,11. wątroba drobiowa, świeża, w ilości 1 000 kg,12. żołądki drobiowe, świeże, w ilości 600 kg, 13. hamburger drobiowy, w ilości 1 500 kg.14. filet prasowany z kurczaka, w ilości 500 kg.ZADANIE III - Konserwy mięsne1. konserwa turystyczna - w opakowaniu jednostkowym 300g, z samootwieraczem w ilości 1 700 kg, 2. konserwa przysmak śniadaniowy - w opakowaniu jednostkowym 300g, z samootwieraczem w ilości 1 700 kg,3. pasztet drobiowy - alumpak - w opakowaniu jednostkowym 100 - 130 g, w ilości 200 kg,4. pasztet wieprzowy - alumpak - w opakowaniu jednostkowym 100 - 130 g, w ilości 200 kg.5. mielonka tyrolska - alumpak - opakowaniu jednostkowym 100 -130g, w ilości 200 kg. 1. Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego. 2.Miejsce realizacji zamówienia: magazyn Zakładu Karnego w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza oraz magazyn Oddziału Zewnętrznego w Moszczańcu, Moszczaniec 14, 38-543 Komańcza.3. Transport artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego odbywać się będzie na koszt i ryzyko wykonawcy. 4.Dostawy będą częściowe i sukcesywne. Ilość i rodzaj zamawianych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego zamawiający określał będzie każdorazowo telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy.5. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii.6. Dostawa artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego do magazynów zamawiającego odbywać się będzie raz w tygodniu (oprócz konserw), w godz. 8.00 - 13.00, z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt.7. Z uwagi na konstrukcję bram wjazdowych w Zakładzie Karnym w Łupkowie i Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu dostawy muszą być realizowane samochodem o wysokości do 3,40 m.8. Termin przydatności do spożycia nie może być krótszy niż 7 dni dla wędlin, 3 dni dla mięs i podrobów, 90 dni dla konserw, liczony od dnia dostawy. 9. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca zobowiązany jest okazać w stosunku do każdego produktu odpowiedni certyfikat zgodności z Polską Normą, normami europejskimi itp.10. Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:- nazwę produktu,- dane dotyczące składników występujących w produkcie,- datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,- dane identyfikujące producenta,- zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu,- warunki przechowywania w przypadku, gdy jego jakość zależy od warunków przechowywania, - oznaczenie partii produkcji,- klasę jakości handlowej..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00 - Mięso wołowe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.00.00 - Mięso 15.89.51.00 - Hamburgery 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.14.10 - Szynka 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.11.31 - 15.13.11.31 15.11.40.00 - Podroby 15.13.16.00 - Produkty wołowe i cielęce 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięso, wędliny, podroby

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Masarnia Ustrzyki Sp. z o.o., ul. 29 Listopada 35, 38-700 Ustrzyki Dolne, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 353054,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 283461,16

  • Oferta z najniższą ceną: 283461,16 / Oferta z najwyższą ceną: 468321,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięso, wędliny, podroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20 a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 137623,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 129454,50

  • Oferta z najniższą ceną: 129454,50 / Oferta z najwyższą ceną: 183204,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Konserwy mięsne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22.12.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KOOPEROL Sp. z o.o., Zduny 40 A, 83-115 Swarożyn, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18682,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 18687,90

  • Oferta z najniższą ceną: 18687,90 / Oferta z najwyższą ceną: 22356,60

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.