eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wojkowice › Dostawa artykułów spożywczych. Numer sprawyD/Kw 220/2/16

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-02-25

Wojkowice: Dostawa artykułów spożywczych. Numer sprawy: D/Kw 220/2/16
Numer ogłoszenia: 41938 - 2016; data zamieszczenia: 25.02.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice, woj. śląskie, tel. 032 2961600, faks 032 2961613.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych. Numer sprawy: D/Kw 220/2/16.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Wojkowicach, adres: ul. Sobieskiego 298, 42-580 Wojkowice. Asortyment, ilości oraz jednostka miary dla zadań przedstawiają zamieszczone poniżej tabele: Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 7. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania. Zadanie nr 1 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 2500 litrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2500 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1300 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2500 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 800 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 1800 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1500 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 600 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 3300 kg. 10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 1600 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2000 kg. Zadanie nr 2 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 20 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 70 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 500 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1400 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1400 kg. 7. Pieprz ziołowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 40 kg. 8. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 25 kg. 9. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 120 kg. 10. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 70 kg. 11. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 25 kg. 12. Sól warzona, próżniowa, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 2200 kg. 13. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 2300 litrów. 14. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1300 kg. Zadanie nr 3 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 400 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 400 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg. Zadanie nr 4 1. Woda źródlana gazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 30000 litrów. Zadanie nr 5 1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3100 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 2500 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet ala schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 350 kg. 4. Teksturowane białko sojowe - granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. 5. Teksturowane białko sojowe - kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. Zadanie nr 6 1. Konserwa turystyczna - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. Ilość - 3500 kg. 2. Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3500 kg. 3. Konserwa tyrolska - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. ilość - 3500 kg. Zadanie 7 1. Cukier - cukier biały kryształ, produkt spożywczy uzyskiwany z buraków cukrowych, postać: sucha o jednolitej granulacji i sypkich kształtach. Opakowanie jednostkowe 1 - 10 kg. Ilość - 12500 kg. Zastosowanie w niniejszym postepowaniu ceny jako jedynego kryterium oceny ofert, nie wpłynie na koszty ponoszone w całym okresie korzystania z przedmiotu zamówienia. Ponadto wykonawca zobowiązany jest do takiego działania w trakcie realizacji umowy, aby jakość dostarczanych artykułów spożywczych opisanych w przedmiocie zamówienia, sposoby ich pakowania, rodzaj używanych opakowań zbiorczych oraz w stosowanych normach i powszechnie obowiązujących przepisach prawa skutkowały obniżeniem ponoszonych przez Zamawiającego kosztów przechowywania, przygotowania i dystrybucji dostarczanych artykułów i wytwarzanych z nich potraw oraz kosztów wywozu i utylizacji powstałych w tym procesie odpadów..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.14.00-1, 15.33.14.27-8, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.86.30.00-5, 15.87.00.00-7, 15.87.11.10-8, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.20.00-1, 15.87.21.00-2, 15.87.22.00-3, 15.87.24.00-5, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.98.12.00-0, 15.33.11.30-7, 15.33.11.50-3, 15.13.10.00-5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • działalność prowadzona na potrzeby wykonania przedmiotu zamówienia nie wymaga posiadania specjalnych uprawnień.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 10 i 11 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3.2)

  • zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 10 -11 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert.

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Strony, mając na uwadze ewentualną zmianę stawek podatku od towarów i usług, zgodnie postanawiają, iż w przypadku ich zmiany na mocy powszechnie obowiązujących przepisów prawa, zmianie może ulec cena jednostkowa brutto za poszczególny asortyment, przy zachowaniu następujących warunków: 1) w sytuacji podwyższenia stawki podatku od towarów i usług dla danego asortymentu - Wykonawca uprawniony jest do podwyższenia ceny jednostkowej brutto za dany asortyment o różnicę w stawkach podatku od towarów i usług pomiędzy stawką określoną w załączniku do oferty złożonej przez Wykonawcę w toku postępowania przetargowego - Formularzu cenowym, a stawką obowiązującą po zmianie stawki; Wykonawca nie jest uprawniony do podwyższenia ceny jednostkowej brutto za asortyment dostarczony Zamawiającemu przed dniem zmiany stawki podatku; 2) w sytuacji obniżenia stawki podatku od towarów i usług dla danego asortymentu - Wykonawca zobowiązany jest do obniżenia ceny jednostkowej brutto za dany asortyment o różnicę w stawkach podatku od towarów i usług pomiędzy stawką określoną w załączniku do oferty złożonej przez Wykonawcę w toku postępowania przetargowego - Formularzu cenowym, a stawką obowiązującą po zmianie stawki podatku. W przypadkach określonych w pkt. 1 oraz 2 powyżej, każdorazowo niezmienna pozostaje cena netto danego asortymentu, stanowiąca podstawę do naliczenia podatku od towarów i usług.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Wojkowicach ul. Sobieskiego 298 42-580 Wojkowice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.03.2016 godzina 10:30, miejsce: Zakład Karny w Wojkowicach ul. Sobieskiego 298 42-580 Wojkowice sekretariat (wejście od strony ulicy Plaka, brama Aresztu Śledczego).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 1 1. Syrop owocowy o smaku malinowym, rozcieńczalność ok. 1-10. Opakowanie 1 - 5 litr. ilość - 2500 litrów. 2. Sałatka warzywna. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. Ilość - 2500 kg. 3. Fasolka szparagowa konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1300 kg. 4. Sałatka szwedzka. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 2500 kg. 5. Ogórki konserwowe. Opakowanie 0,8 - 4,5 kg. ilość - 800 kg. 6. Kukurydza konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. ilość - 1800 kg. 7. Groszek konserwowy. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 1500 kg. 8. Papryka konserwowa. Opakowanie 0,4 - 4,5 kg. Ilość - 600 kg 9. Koncentrat pomidorowy 28-30%. Opakowanie 0,9 - 4,5 kg. ilość - 3300 kg. 10. Marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 1600 kg. 11. Dżem wieloowocowy wysokosłodzony, dopuszczalne kawałki owoców. Opakowanie 1 - 15 kg. ilość - 2000 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.18.00-2, 15.33.14.00-1, 15.33.14.27-6, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 2 1. Herbata granulowana. Opakowanie 1 - 10 kg. Ilość - 430 kg. 2. Liść laurowy. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 20 kg. 3. Majeranek. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 70 kg. 4. Ocet spirytusowy 10%. Opakowanie 0,5 - 1 litr. Ilość - 500 litrów. 5. Ketchup łagodny. Opakowanie 0,5 - 5 kg. ilość - 1400 kg. 6. Musztarda. Opakowanie 0,9 - 10 kg. Ilość - 1400 kg. 7. Pieprz ziołowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 40 kg. 8. Ziele angielskie. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 25 kg. 9. Pieprz czarny mielony. Opakowanie 1 - 5 kg. Ilość - 120 kg. 10. Czosnek granulowany. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 70 kg. 11. Susz koperkowy. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 25 kg. 12. Sól warzona, próżniowa, jodowana. Opakowanie 1 - 5 kg. ilość - 2200 kg. 13. Przyprawa do zup w płynie. Opakowanie 0,9 - 1 litr. ilość - 2300 litrów. 14. Bulion jarzynowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 1300 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.30.00-5, 15.87.00.00-7, 15.87.11.10-8, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.20.00-1, 15.87.21.00-2, 15.87.22.00-3, 15.87.22.00-3, 15.87.24.00-5, 15.89.15.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 3 1. Zupa żurek w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 2. Zupa pieczarkowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 400 kg. 3. Zupa kalafiorowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg. 4. Zupa porowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 5. Zupa selerowa w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 300 kg. 6. Zupa barszcz czerwony w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 600 kg. 7. Sos pieczeniowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 400 kg. 8. Sos myśliwski w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg. 9. Sos grzybowy w proszku. Opakowanie 5 - 10 kg. Ilość - 350 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 4 1. Woda źródlana gazowana. Opakowanie 1,5 litra. ilość - 30000 litrów..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.12.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie 5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 5 1. Fasola biała jednolita gruba. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 3100 kg. 2. Groch łuszczony połówki. Opakowanie 1 - 50 kg. ilość - 2500 kg. 3. Teksturowane białko sojowe kotlet ala schabowy. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 350 kg. 4. Teksturowane białko sojowe - granulat. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg. 5. Teksturowane białko sojowe - kostka. Opakowanie 5 - 20 kg. ilość - 400 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.30-7, 15.33.11.33-8, 15.33.11.50-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie 6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie nr 6 1. Konserwa turystyczna - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. Ilość - 3500 kg. 2. Pasztet drobiowy - konserwa, puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,2 - 0,33 kg. ilość - 3500 kg. 3. Konserwa tyrolska - puszki wyposażone w otwieracz tzw. łatwo otwierane. Opakowanie 0,3 - 0,33 kg. ilość - 3500 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Zadanie 7.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie 7 1. Cukier - cukier biały kryształ, produkt spożywczy uzyskiwany z buraków cukrowych, postać: sucha o jednolitej granulacji i sypkich kształtach. Opakowanie jednostkowe 1 - 10 kg. Ilość - 12500 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.