eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Polkowice › Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach



Ogłoszenie z dnia 2011-11-23

Polkowice: Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach
Numer ogłoszenia: 393358 - 2011; data zamieszczenia: 23.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Placówka Socjalizacyjna "SKARBEK" , ul. Browarna 1, 59-100 Polkowice, woj. dolnośląskie, tel. 076 7239664 (61, 62, 63), faks 076 7239664.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce Socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa żywności dla potrzeb zbiorowego żywienia osób przebywających w Placówce socjalizacyjnej Skarbek w Polkowicach Zamówienie obejmuje: - część I - artykuły spożywcze - CPV:15800000-6 - część II - mięso i wędliny - CPV: 15100000-9 - część III - produkty mleczarskie - CPV: 15500000-3 - część IV - owoce i warzywa - CPV: 15300000-1 - część V - pieczywo - CPV: 15810000-9 Zarówno przedmiot jak i zakres zamówienia określony jest w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia w postaci Formularza Cenowego (załącznik nr 2 do SIWZ), który określa potrzeby asortymentowo - ilościowe Zamawiającego na okres od 02.01.2012 r do 31.12.2012 r. Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy. Dostawy przedmiotu zamówienia w poszczególnych okresach czasu muszą być realizowane wg. odrębnych zamówień dokonywanych przez Zamawiającego telefonicznie lub fax-em na jeden dzień roboczy przed planowaną dostawą.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.81.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonywana według kryterium spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania wymaganych warunków będzie dokonywana według kryterium spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociaż jednego z wymaganych warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) wypełniony formularz ofertowy (wg załączonego wzoru nr 1 ), 2) decyzja wystawiona dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami żywnościowymi oraz do zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów; 3) dokument wystawiony dla Wykonawcy przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej (w przypadku producenta produktów pochodzenia zwierzęcego pozostającego pod nadzorem PIW) lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej (gdy podmiot nie będący producentem pozostaje pod nadzorem PIS) stwierdzający, że w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi jest stosowany system HACCP (dokument ten winien być wystawiony nie wcześniej niż 1 rok przed upływem terminu składania ofert); - dotyczy zakładów produkujących lub wprowadzających żywność do obrotu, które zgodnie z obowiązującymi przepisami podlegają takiemu obowiązkowi; jeżeli z tytułu prowadzonej działalności wykonawca nie podlega obowiązkowi wdrożenia i stosowania systemu HACCP przedstawi on stosowny dokument wystawiony dla producentów; 4) pełnomocnictwo podmiotów występujących wspólnie (jeżeli dotyczy), 5) pełnomocnictwo dla osoby/osób podpisującej ofertę i oświadczenia (jeśli uprawnienie tych osób nie wynika z innych dokumentów dołączonych do oferty), 6) zaparafowany projekt umowy,

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zmiana umowy - w przypadku utawowej stawki podatku VAT

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.psskarbek.za.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Placówka Socjalizacyjna Skarbek ul. Browarna 1 59-100 Polkowice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.12.2011 godzina 09:00, miejsce: Placówka Socjalizacyjna Skarbek ul. Browarna 1 59-100 Polkowice.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp Nazwa artykułu zamawianego Nazwa producenta oferowanego przez dostawcę Wielkość 12 miesięcznego zamówienia: 1 Budyń z cukrem typu Winiary lub równoważny różne smaki 60 g 350 szt, 2 Fasola biała puszka 425 g 50 szt, 3 Galaretka owocowa w proszku typu Winiary lub równoważna różne smaki 79 g 500 szt, 4 Koncentrat pomidorowy typu Pudliszki lub równoważny 30%200g 200 szt, 5 Konserwa mięsna 300 g tyrolska 100 szt, 6 Konserwa mięsna 300 g gulasz angielski 100 szt, 7 Wafle familijne typu Jutrzenka lub równoważne 180 g 60 szt 8 Sok owocowy typu Kubuś lub równoważny 0,4 l 500 szt 9 Ciastka markizy typu Pieguski lub równoważne 165 g 60 szt 10 Paluszki 70 g 500 szt 11 Sos boloński typu Winiar lub równoważny 46 g 60 szt 12 Sos pieczeniowy ciemny typu Winiar lub równoważny 30 g 100 szt 13 Sos myśliwski typu Winiar lub równoważny 34 g 60 szt, 14 Sos pieczarkowy typu Winiar lub równoważny 20 g 50 szt, 15 Chrupki kuleczki owocowe 80g 250 szt 16 Cukier kryształ 1 kg 550 kg 17 Spody do tortów 3-warstwowe jasne typu Delecta lub równoważne 420 g 20 szt 18 Herbatniki pod sernik typu Miś lub równoważne 100g 100 szt 19 Jaja - klasa wagowa L 4000 szt 20 Makaron nitki 500 g 50 szt 21 Makaron świderki 500 g 100szt 22 Makaron spagetti 500 g 80 szt 23 Makaron łazanka 500 g 60 szt 24 Makaron kolanka duże500 g 50 szt 25 Makaron kolanka małe 500 g 50 szt 26 Makaron muszelka duża 500 g 50 szt 27 Makaron muszelka mała 500 g 50 szt 28 Makaron zacierka 250 g 40 szt 29 Margaryna do kanapek 500 g 800 szt, 30 Margaryna mleczna 250 g w kostce 500 szt, 31 Mąka tortowa 1 kg 500 kg, 32 Mąka ziemniaczana 500 g 30 szt, 33 Paprykarz szczeciński 180 g 150 szt, 34 Sałatka rybna neptun typu Dega lub równoważna 135 g 100 szt, 35 Pasztet prochowicki 160 g 350 szt, 36 Płatki kukurydziane typu Nestle lub równoważne- 250 g. 200 szt, 37 Płatki kukurydziane z miodem typu Nestle lub równoważne 250 g 150 szt 38 Płatki zbożowe czekoladowe typu Nestle lub równoważne 250 g 150 szt 39 Herbata owocowa ekspresowa typu Saga lub równoważna (25 torebek) 60 szt 40 Herbata granulowana owocowa Ekoland lub równoważna 300 g 200 szt 41 Herbata expresowa zwykła typu Golden lub równoważna (100 torebek) 70 szt 42 Kisiel z cukrem różne smaki typu Winiar lub równoważny 80 g 400 szt 43 Musztarda stołowa typu Pegaz lub równoważna 200 g 150 szt, 44 Olej rzepakowy 1l- z pierwszego tłoczenia 300 szt, 45 Powidła śliwkowe typu Łowicz lub równoważne 350 g 80 szt, 46 Płatki owsiane górskie błyskawiczne 500 g 30 szt, 47 Płatki jęczmienne błyskawiczne 400 g 30 szt, 48 Zupa żurek typu Winiar lub równoważna 49 g torebka 130 szt, 49 Zupa barszcz biały typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 130 szt, 50 Zupa fasolowa typu Winiar lub równoważna 65 g 90 szt, 51 Chrupki kukurydziane 70 g 120 szt, 52 Chrupki flips 70 g- różne smaki 240 szt, 53 Cukierki owocowe nadziewane 1 kg 40 kg, 54 Drops owocowy 5 smaków 47 g 100 szt, 55 Wafelki czekoladowe typu Grześki lub równoważne 39 g 250 szt, 56 Szczaw siekany 300 ml 50 szt, 57 Zupa instant błyskawiczna 69 g 300 szt, 58 Sałatka obiadowa 0,9 l . 40 szt, 59 Dżem owocowy niskosłodzony typu Łowicz lub równoważny różne smaki 330g 200 szt, 60 Miód wielokwiatowy 250 g 20 szt, 61 Kakao granulowane słodkie typu Puchatek lub równoważne 300 g 160 szt, 62 Kakao naturalne 100 g 20 szt, 63 Kawa inka kartonik 150 g 35 szt, 64 Kasza manna błyskawiczna 500 g 45 szt, 65 Kasza jęczmienna gruba 500 g 70 szt, 66 Kasza gryczana 500 g 50 szt, 67 Ryż biały długoziarnisty1 kg 150 kg, 68 Płatki ryżowe błyskawiczne 250 g 50 szt, 69 Patisony konserwowe 0,9 l 15 szt, 70 Bulion drobiowy w kostkach typu Winiar lub równoważne (12 kostek) 50 szt, 71 Syrop owocowy różne smaki 490 ml 200 szt, 72 Zaprawa cytrynowa 500 g 50 szt, 73 Bułka tarta 500 g 70 szt, 74 Filet z morszczuka płaty 1 kg SHP 50 kg, 75 Groszek konserwowy 400 g 70 szt, 76 Kukurydza konserwowa 370 g 100 szt, 77 Mieszanka 3 skł. 0,5 l typu Pudliszki lub równoważna 50 szt, 78 Ketchup łagodny typu Tortex lub równoważny 500 g 170 szt, 79 Przyprawa Maggi Winiary lub równoważna 1 l 20 szt, 80 Przyprawa typu Kucharek lub równoważna 1 kg 40 kg, 81 Majonez typu Winiary 250 ml lub równoważny 50 szt, 82 Majonez typu Winiary 400 ml lub równoważny 50 szt, 83 Majonez typu Winiary 700 ml lub równoważny 30 szt, 84 Krem chrzanowy 200 ml 10 szt, 85 Groch łuskany połówki 500 g 30 szt, 86 Fasola biała Jaś 400g 70 szt, 87 Rogal z czekoladą typu Croissant lub równoważny 60 g 500 szt, 88 Cukier puder 500 g 20 szt, 89 Cukier waniliowy 16 g 150 szt, 90 Proszek do pieczenia 18 g 60 szt, 91 Kwasek cytrynowy 20 g 50 szt, 92 Pieprz czarny mielony 20 g 100 szt, 93 Pieprz ziołowy mielony 20 g 30 szt, 94 Przyprawa tzatziki 20 g 30 szt, 95 Czosnek granulowany 20 g 100 szt, 96 Papryka słodka 15 g 30 szt, 97 Papryka ostra 15 g 30 szt, 98 Przyprawa do grilla 20 g 50 szt, 99 Przyprawa do kurczaka 20 g 50 szt, 100 Przyprawa do ryb 20g 30 szt, 101 Majeranek 10 g 20 szt, 102 Sól jodowana 1 kg 60 kg, 103 Bazylia 12 szt, 104 Oregano 12 szt, 105 Wiórki kokosowe 100 g 30 szt, 106 Rodzynka 100 g 10 szt, 107 Goździki suszone 100 g 5 szt, 108 Soda oczyszczona 70 g 10 szt, 109 Ryba matjas solony 10 kg, 110 Ryba mintaj płaty SHP 50 kg, 111 Paluszki rybne panierowane 1 kg 20 kg, 112 Konserwa rybna-filet woleju 180 g 60 szt, 113 Konserwa rybna-filet w pomidorach 180 g 60 szt, 114 Ogórek konserwowy 0,9 l 150 szt, 115 Krem czekoladowy do smarowania pieczywa typu Nutella lub równoważny 200 g 100 szt, 116 Koncentrat barszczu ( butelka 330 ml ) 10 szt, 117 Zupa barszcz czerwony w torebce typu Winiar lub równoważny 10 szt, 118 Ananas w puszce 450 g bez zalewy 10 szt, 119 Brzoskwinia w puszce 450 g bez zalewy 20 szt, 120 Wafle domowe-andrut suchy 30 szt, 121 Draże owocowe 70 g 50 szt, 122 Czekolada mleczna 100 g 50 szt, 123 Czekolada mleczna nadziewana 100 g 50 szt, 124 Ciastka typu Delicje paczkowane lub równoważne 150 g 50 szt 125 Sok owocowy w kartonie typu Hortex (różne smaki) lub równoważny 1 l 50 szt, 126 Sok multiwitamina w kartonie typu Hortex lub równoważny 1 l 50 szt, 127 Kompot owocowy( różne smaki) 0,9 l 100 szt, 128 Bita śmietana w proszku 60 g 10 szt, 129 Cynamon mielony 20 g 10 szt, 130 Woda mineralna niegazowana 1,5 l typu Primawera lub równoważna 300 szt, 131 Woda mineralna niegazowana 0,5 l typu Primawera lub równoważna 100 szt, 132 Wafelek orzechowy typu Princessa lub równoważny 37 g 70 szt, 133 Lody różne smaki 200 ml 200 szt, 134 Posypka owocowa 50 g 10 szt, 135 Mleko w proszku 500 g 10 szt, 136 Krem do ciast czekoladowy typu Delecta lub równoważny 100 g, 20 szt 137 Krem do ciast waniliowy typu Maspex lub równoważny 120 g, 20 szt, 138 Ser topiony kostka śmietankowy typu Lactima lub równoważny 100 g 120 szt, 139 Kapusta czerwona-sałatka 890 g 40 szt, 140 Papryka konserwowa 820 g 25 szt, 141 Popcorn 100 g 50 szt, 142 Ćwikła z chrzanem 300g 5 szt, 143 Chrzan 160 g 15 szt, 144 Lizak kulisty 8 g 100 szt, 145 Kleik ryżowy błysk. 170 g 5 szt, 146 Masło exstra 250 g 10 szt, 147 Drożdże piek.0,1 kg 2 kg, 148 Kisiel błyskawiczny typu Emix lub równoważny różne smaki 60 szt, 149 Budyń błyskawiczny typu Emix lub równoważny różne smaki 60 szt, 150 Baranek czekoladowy 50 g 6 szt, 151 Babeczka wielkanocna 10 szt, 152 Mikołaj czekoladowy 60 g 30 szt, 153 Cukierki zozole 75 g 60 szt, 154 Baton nadziewany Pawełek lub równoważny 35 g 100 szt, 155 Polewa czekoladowa 100 g 10 szt, 156 Liść laurowy 6 g 15 szt, 157 Ziele angielskie 5 g 15 szt, 158 Przyprawa gyros 30 g 20 szt, 159 Ciastka pierniki czekolad. 150g 30 szt, 160 Zupa borowikowa typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 40 szt, 161 Zupa grzybowa typu Winiar lub równoważna 66 g torebka 40 szt, 162 Makaron wstążki 500 g 6 szt, 163 Masa makowa z bakaliami puszka 4 szt, 164 Herbata melisa owocowa ekspressowa ( 20 torebek ) 20 szt Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wędliny 1 Kiełbasa śląska wieprzowa 150 kg 2 Szynka tyrolska wieprzowa 10 kg 3 Szynka konserwowa 40 kg 4 Szynka wieprzowa 10 kg 5 Mortadela wieprzowa 30 kg 6 Ogonówka wieprzowa 30 kg 7 Parówka cienka wieprzowa 60 kg 8 Kiełbasa podsuszana drobiowa 30 kg 9 Kiełbasa żywiecka wieprzowa 25 kg 10 Polędwica królewska 15 kg 11 Szynka sopocka 25 kg 12 Polędwica drobiowa 20 kg 13 Pasztet drobiowy 30 kg 14 Pasztet wieprzowy 30 kg 15 Szynka złocista 15 kg 16 Mielonka wieprzowa 70 kg 17 Kiełbasa podwawelska wieprz. 30 kg 18 Kiełbasa zwyczajna 100 kg 19 Filecik opiekany 40 kg 20 Kiełbasa szynkowa wieprz. 25 kg 21 Szynka lubuska 20 kg 22 Szynka wędzona 5 kg 23 Lunchmeat królewski 30 kg 24 Kiełbasa polska wędzona 15 kg 25 Kiełbasa krakowska sucha 15 kg 26 Serdelki wieprzowe 20 kg 27 Kabanos dębowy 5 kg 28 Kiełbasa biała surowa 10 kg Wędliny - wartość ogółem : Mięso 1 Mięso stekowe wieprzowe 40 kg 2 Mięso mielone wieprzowe 20 kg 3 Mięso mielone wieprz-wołowe 120 kg 4 Kości wędzone 50 kg 5 Kości wieprzowe 60 kg 6 Porcja rosołowa 70 kg 7 Kurczak świeży 40 kg 8 Żołądki drobiowe 30 kg 9 Wątróbka drobiowa 30 kg 10 Wątroba wieprzowa 10 kg 11 Udka z kurczaka 25 kg 12 Ćwiartki z kurczaka 60 kg 13 Filet drobiowy z kurczaka 50 kg 14 Filet drobiowy z indyka 20 kg 15 Skrzydełka z kurczaka 25kg 16 Łopatka b / k 130 kg 17 Schab b / k 50 kg 18 Karczek b / k 60 kg 19 Żeberka wieprzowe 25 kg 20 Gulaszowe z indyka 10 kg 21 Kaszanka wieprzowa 25 kg Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp Nazwa artykułu zamawianego Nazwa producenta oferowanego przez dostawcę Wielkość 12 miesięcznego zamówienia 1 Mleko 2% karton świeże 1 l 2,500 litrów 2 Jogurt owocowy typu Jogobella lub równoważny 150 g 200 szt 3 Jogurt owocowy typu Campina Finezja lub równoważny 115 g 200 szt 4 Serek wiejski 150 g 180 szt 5 Śmietana 12% kubek 400 g 300 szt 6 Śmietana 18% kubek 400 g 10 szt 7 Serek homogenizowany różne smaki 150 g 400 szt 8 Twaróg śmietankowy 250g kostka 200 szt 9 Jogurt do picia różne smaki 330 g 200 szt 10 Maślanka 750 g.-smakowa butelka 60 szt 11 Deser z koroną różne smaki 175 g 200 szt 12 Ser żółty- salami 50 kg 13 Ser żółty- gouda 70 kg 14 Twaróg na sernik 1kg.- w wiaderku 40 kg 15 Ser topiony bloczek różne smaki 100 g 150 szt 16 Kefir , 400g.butelka 60 szt 17 Deser monte - 4 x 256g. 30 op 18 Twaróg półtłusty krajanka 60 kg 19 Ser topiony w plastrach różne smaki 150g 120 szt 20 Mleko słodzone gotowane 510 g 20 szt 21 Twaróg chudy folia 1kg. 30 kg 22 Deser ryżowy różne smaki 150 g 120 szt 23 Deser kaszka manna z polewą różne smaki 175 g 120 szt 23 Śmietanka kremówka 30% 1 l karton 10 l 24 Mleko skondensowane słodzone 533g 10 szt 25 Serek śmietankowy różne smaki 125 g 150 szt Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Owoce 1 Banany 120 kg 2 Cytryna 60 kg 3 Jabłka 500 kg 4 Gruszki 60 kg 5 Kiwi 40 kg 6 Mandarynki 50 kg 7 Pomarańcza 100 kg 8 Truskawka ( mrożona) 35 kg 9 Winogron 10 kg 10 Arbuz 50 kg 11 Truskawka świeża 20 kg 12 Jagody świeże 10 kg 13 Brzoskwinia 80 kg 14 Nektarynka 50 kg 15 Śliwki 10 kg Warzywa 1 Burak czerwony 130 kg 2 Botwinka 20 pęczków 3 Cebula 160 kg 4 Brokuł (mrożony) 70 kg 5 Czosnek surowy 10 kg 6 Fasolka szparagowa żółta lub zielona 10 kg 7 Fasolka szparagowa(mrożona) 30 kg 8 Kalafior świeży 10 kg 9 Kalafior ( mrożony) 70 kg 10 Kapusta biała 120 kg 11 Kapusta czerwona 50 kg 12 Kapusta kwaszona 250 kg 13 Kapusta młoda 20 kg 14 Kapusta pekińska 50 kg 15 Kapusta włoska 20 kg 16 Koperek 200 pęczków 17 Marchew korzeń 300 kg 18 Mieszanka 8-składnikowa (mrożonka) 40 kg 19 Mieszanka marchew z groszkiem (mrożonka) 30 kg 20 Ogórek świeży 200 kg 21 Ogórek kwaszony 120 kg 22 Papryka świeża(różne kolory) 30 kg 23 Pieczarka 80 kg 24 Pietruszka korzeń 80 kg 25 Pietruszka natka 220 pęczków 26 Pomidor 150 kg 27 Por 60 kg 28 Rzodkiewka 120 pęczków 29 Frytki (mrożonka) 100 kg 30 Sałata zielona 120 szt 31 Seler korzeń 90 kg 32 Szczaw świeży 25 pęczków 33 Szczypiorek 220 szt 34 Włoszczyzna ( mrożonka) 15 kg 35 Ziemniaki 2000 kg Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp Nazwa artykułu zamawianego Wielkość 12- miesięcznego zamówienia 1 Chleb pszenno-żytni krojony 600 g 2000 szt 2 Bułka wrocławska, zwykła 100 g 800 szt 3 Chleb graham,krojony 500g 50 szt 4 Bułka słodka 100 g 500 szt 5 Pączek 100 g 400 szt 6 Chleb tostowy, krojony 400g 120 szt 7 Chleb wieloziarnisty, krojony 400 g 50 szt 8 Bułka grahamka 80 g 1000 szt 9 Chleb magnus,krojony 350g 50 szt 10 Rogal maślany 100 g 100 szt 11 Chałka 300 g 50 szt 12 Bułka wrocławska hamburger 100 g 100 szt 13 Bułka wrocławska hot -dog 100 g 100 szt 14 Bułka maślana 70 g 100 szt 15 Chleb domowy,krojony 600g 35 szt Zamawiający nie jest zobowiązany do zamówienia podanych w załączniku ilości. Ilość ta będzie wynikać z rzeczywistych potrzeb Zamawiającego w okresie obowiązywania umowy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.