To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2014-11-27
W³oc³awek: Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-14/2014).
Numer og³oszenia: 389630 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 344364 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-14/2014)..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy MIÊSA I JEGO WYROBÓW dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: a) Karczek wieprzowy bez ko¶ci - ¶wie¿y, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 15%, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów, b) Boczek wieprzowy surowy bez ko¶ci - bez skóry, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 25%, ¶wie¿y, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie, boczek o grubo¶ci do 6 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 110 kilogramów, c) W±troba wieprzowa - oczyszczona z b³on, ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoczerwona; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.400 kilogramów, d) Boczek wêdzony wieprzowy, parzony - bez ko¶ci i skóry, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 20%, ¶wie¿y, zapach charakterystyczny dla miêsa wêdzonego, boczek niepoddawany masowaniu, uplastycznianiu, ostrzykiwaniu i innym procesom technologicznym zwiêkszaj±cym objêto¶æ wêdliny, boczek o grubo¶ci do 6 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2.000 kilogramów, e) Kaszanka wieprzowa - ¶wie¿a o wadze pojedynczej kaszanki od 130 g do 160 g w flaku naturalnym; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.100 kilogramów, f) Miêso wieprzowe gulaszowe - drobne, ¶wie¿e, klasa II A, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 18%, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3.100 kilogramów, g) £opatka wieprzowa bez ko¶ci - ¶wie¿a, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 10%, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów, h) Szynka surowa wieprzowa bez ko¶ci - ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 100 kilogramów, i) Schab wieprzowy bez ko¶ci - ¶wie¿y, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, okrojony, bez t³uszczu, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; bez warkocza bocznego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.500 kilogramów, j) Szynka wieprzowa gotowana - ¶wie¿a, o zawarto¶ci miêsa wieprzowego minimum 70%, krojona w plastry, o przeciêtnej wadze plastra od 20 g do 30 g i ¶rednicy plastra od 8 cm do 16 cm, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów, k) Szynka drobiowa gotowana - ¶wie¿a, krojona w plastry, o przeciêtnej wadze plastra od 10 g do 20 g i ¶rednicy plastra od 6 cm do 12 cm, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich, ¶wie¿ych, barwa jasnoró¿owa, bez galarety; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 80 kilogramów, l) Kie³basa parówkowa wieprzowa - ¶wie¿a, o zawarto¶ci t³uszczu nie wiêcej ni¿ 35% i zawarto¶ci miêsa wieprzowego minimum 52%, o wadze pojedynczego serdelka od 95 g do 105 g, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich, ¶wie¿ych, barwa jasnoró¿owa, produkt w naturalnej os³once; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów, m) Kie³basa podwawelska - ¶wie¿a, o zawarto¶ci miêsa wieprzowego minimum 70%, zapach charakterystyczny dla wyrobów wêdzonych, parzonych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 900 kilogramów, n) Kie³basa ¶l±ska - ¶wie¿a, o zawarto¶ci miêsa wieprzowego minimum 70%, o wadze jednej sztuki od 95 g do 105 g, zapach charakterystyczny dla wyrobów wêdzonych, parzonych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.100 kilogramów, o) Ko¶ci wieprzowe - od schabu lub od karkówki, ¶wie¿e, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1.900 kilogramów, p) Mielonka - ¶wie¿a, o zawarto¶ci miêsa wieprzowego minimum 50%, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich, ¶wie¿ych, barwa jasnoró¿owa, w batonie, bez galarety. dopuszczalny jest produkt w sztucznej os³once; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 910 kilogramów, q) Smalec - bia³y, ¶wie¿y, w opakowaniu do 1kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 205 kilogramów, r) S³onina - ¶wie¿a, bez skóry; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 130 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport MIÊSA I JEGO WYROBÓW do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: nie czê¶ciej ni¿ cztery razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00. W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzêce, miêso i produkty miêsne 15.11.00.00 - Miêso 15.11.10.00 - Miêso wo³owe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.00.00 - Produkty miêsne 15.13.11.00 - Produkty miêsno-wêdliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wêdliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wêdliny krwiste 15.13.11.35 - Wêdliny drobiowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.11.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAK£AD UBOJOWO - MASARSKI "ROM-MIÊS" Roman Matera
jakie przetargi wygra³a firma
ZAK£AD UBOJOWO - MASARSKI "ROM-MIÊS" Roman Matera
- Zak³ad Ubojowo - Masarski ROM - MIÊS Roman Matera, ul. Dobrzyñska 5, 87-603 Wielgie, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 372643,27 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 146149,50
Oferta z najni¿sz± cen±: 146149,50 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 158814,08
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z W£OC£AWKA
- Kompleksowa organizacja i realizacja dwudniowego wydarzenia pn. "¦wiêto Powiatu W³oc³awskiego 2024"
- Rekonstrukcja ul. £êgskiej, ul. Ogniowej, ul. Konopnickiej, ul. Cysterskiej, ul. ¯wirowej i ul. Rózinowskiej w ramach zadania inwestycyjnego "Rekonstrukcja jezdni na drogach gminnych"
- Rekonstrukcja Al. Jana Paw³a II, Ronda Falbanka z odcinkiem ul. Szosa Brzeska i ul. D³ugiej w ramach zadania inwestycyjnego "Rekonstrukcja jezdni na drogach powiatu" .
- Przebudowa kamienicy przy ul. Ma¶lanej 4/6.
- "Termomodernizacja budynku mieszkalnego wielorodzinnego po³o¿onego przy ul. Matebudy 8 we W³oc³awku."
- "Budowa o¶wietlenia ulicznego na terenie Gminy Miasto W³oc³awek" z podzia³em na 2 zadania.
wiêcej: przetargi w W³oc³awku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup wraz z sukcesywn± dostaw± miêsa, drobiu oraz wêdlin
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do sto³ówki Bursy Szkolnej Zespo³u Placówek O¶wiatowych w S³upsku od 1 wrze¶nia 2024 do 31 sierpnia 2025
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKU£ÓW SPO¯YWCZYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 10 "Przedszkola na ka¿d± pogodê" WE WROC£AWIU
- Sukcesywne dostawy artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Szko³y Podstawowej nr 17 w Chorzowie, ul. £agiewnicka 18 - I/2024
- Sukcesywne dostawy miêsa i wêdlin na potrzeby ZAZ w Czarnem.
- Dostawy miêsa wo³owego i wieprzowego.
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.