eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › ZORGANIZOWANIE WYCIECZKI ZAKŁADOWEJ DLA PRACOWNIKÓW WOJEWÓDZKIEGO URZĘDU PRACY W KATOWICACH

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-11-29

Katowice: ZORGANIZOWANIE WYCIECZKI ZAKŁADOWEJ DLA PRACOWNIKÓW WOJEWÓDZKIEGO URZĘDU PRACY W KATOWICACH
Numer ogłoszenia: 386950 - 2010; data zamieszczenia: 29.11.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 321581 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZORGANIZOWANIE WYCIECZKI ZAKŁADOWEJ DLA PRACOWNIKÓW WOJEWÓDZKIEGO URZĘDU PRACY W KATOWICACH.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie wycieczki zakładowej dla pracowników Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Katowicach, która odbędzie się w terminie 3 - 5 grudnia 2010 r. Przewidywana liczba uczestników wycieczki zakładowej - 48 osób. Ostateczna ilość osób biorących udział w wycieczce zostanie podana nie później niż na trzy dni kalendarzowe przed planowanym terminem wycieczki. Usługa ma zostać zrealizowana na terenie woj. śląskiego, w regionie Podbeskidzia, w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie i restauracyjne, który spełnia następujące wymagania: 1. obiekt stanowi odrębny budynek lub wydzieloną część budynku, 2. obiekt musi posiadać pokoje jedno-, dwu-, trzy- i/lub czteroosobowe, przy czym pokoi jednoosobowych będzie nie mniej niż 5 natomiast dwuosobowych nie mniej niż 10. 3. minimalne wyposażenie pokoi (jednoosobowych, dwuosobowych, trzyosobowych, czteroosobowych): - łóżko/łóżka (w ilości odpowiadającej nazwie pokoju), - pościel, - nocny stolik lub półka przy każdym miejscu do spania, - szafa lub zabudowana wnęka garderobiana, - biurko lub stół, - krzesło lub inny mebel do siedzenia (1 miejsce na osobę, ale nie mniej niż 2 na pokój), - wieszak na okrycie wierzchnie, - telewizor, - oświetlenie 4. każdy pokój powinien posiadać łazienkę wyposażoną w: wannę z baterią i natryskiem lub kabinę natryskową, umywalkę z blatem lub półką, z bocznym lub górnym oświetleniem, WC, lustro, gniazdko elektryczne, pojemnik na śmieci, zestaw ręczników, mydło; 5. zimna i ciepła woda dostępne całą dobę; 6. ogrzewanie w całym obiekcie; 7. usługa gastronomiczna powinna być zorganizowana w sali restauracyjnej posiadającej parkiet/miejsce do tańczenia; 8. obiekt powinien posiadać bezpłatny parking dla gości; 9. w cenę usługi wliczona zostanie opłata klimatyczna. W CELU PRAWIDŁOWEJ REALIZACJI PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA WYKONAWCA MUSI ZAPEWNIĆ: 1. Zakwaterowanie wszystkich uczestników wycieczki w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie, w pokojach jedno-, dwu-, trzy- i/lub czteroosobowych; 2. Zorganizowanie kuligu dla uczestników w pierwszym dniu wyjazdu połączonego z pieczeniem kiełbasek oraz grzanym winem/piwem. W przypadku braku śniegu, po stronie Wykonawcy leży zorganizowanie atrakcji o podobnym charakterze. 3. pełne wyżywienie dla wszystkich uczestników: a) dwa śniadania w formie szwedzkiego bufetu, w tym co najmniej: - pieczywo różnorodne, - danie na ciepło: jajecznica, kiełbaski na gorąco, - wędliny różnorodne, - sery różnorodne: żółte, pleśniowe, białe, - dżemy, - mleko: ciepłe, zimne, - przetwory jogurtowe, - płatki śniadaniowe, - świeże warzywa: pomidory, ogórek zielony, - napoje różnorodne: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatki: cytryna, cukier, mleko, masło, margaryna. b) 2 obiady, w tym każdy składający się co najmniej z: - zupy, - dania głównego (mięsne z dodatkiem ziemniaków lub ryżu i zestawu surówek), - napojów: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatków: cytryna, cukier, mleko; c) ciepły posiłek po przyjeździe na miejsce wycieczki w postaci dania będącego specjałem kuchni regionalnej; d) 1 uroczystą kolację połączoną z zabawą przy muzyce regionalnej wykonywanej na żywo przez min. 2 godziny oraz muzyce odtwarzanej w klimacie lat 80 - tych do końca zabawy w pierwszym dniu wycieczki - po powrocie z kuligu - w miejscu zakwaterowania, składającą się co najmniej z: - zimnej płyty składającej się z różnorodnych: wędlin, serów, warzyw marynowanych, śledzi, 3 rodzajów sałatek, w tym: grecka, z kurczakiem, z tuńczykiem, - napojów: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatków: cytryna, cukier, mleko, musztarda; e) 1 uroczystą kolację połączoną z zabawą przy muzyce odtwarzanej w drugim dniu wycieczki, składającą się co najmniej z: - dania głównego podanego na ciepło, - zimnej płyty składającej się z różnorodnych: wędlin, serów, warzyw marynowanych, śledzi, 3 rodzajów sałatek, - napojów: kawa, herbata, soki owocowe (0,33 l/os.), woda mineralna gazowana i niegazowana (0,33 l/os.), - dodatków: cytryna, cukier, mleko Śniadania, obiady i kolacje powinny być podawane na zastawie ceramicznej z kompletem sztućców metalowych i serwetek. Obiad może być dostarczony jako wyporcjowany lub porcjowanie może odbywać się w chwili podawania obiadu. Składniki obiadu (zupy i dania główne) powinny być każdego dnia różne. Składniki uroczystych kolacji (dania głównego podawanego na ciepło) powinny być różne od składników obiadów podawanych podczas trzech dni wycieczki. Śniadania, obiady i kolacje powinny być podawane w obiekcie, w którym jest świadczona usługa hotelowa. Ponadto sala, w której będą serwowane uroczyste kolacje, powinna posiadać parkiet/wydzielone miejsce do tańczenia o wielkości dostosowanej do ilości osób uczestniczących w wycieczce. Wykonawca dopuszcza spożywanie przez uczestników wycieczki własnych (nie zakupionych w hotelu) napoi wysokoprocentowych na terenie całego obiektu. f) transport uczestników wycieczki na miejsce zakwaterowania i z powrotem autokarem lub busem posiadającym co najmniej 48 miejsc siedzących na trasie: Katowice, ul. Kościuszki 30 - miejsce zakwaterowania oraz miejsce zakwaterowania - Katowice, ul. Kościuszki; g) bezpłatny parking dla uczestników wycieczki dojeżdżających indywidualnie; h) zorganizowanie pobytu w obiekcie hotelarskim zgodnie z programem przedstawionym w załączniku nr 2 do umowy..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.11.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • C.W.S. GWAREK Adrian Podolski, ul. Wczasowa 49, 43-450 Ustroń, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 13440,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17953,92

  • Oferta z najniższą ceną: 17953,92 / Oferta z najwyższą ceną: 29600,16

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.