eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.Zdobądź doświadczenie zawodowe współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-02-01

Biała Podlaska: Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.: Zdobądź doświadczenie zawodowe współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
Numer ogłoszenia: 36822 - 2014; data zamieszczenia: 01.02.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Zawodowych Nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej , ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 83 3436606, faks 83 3436606.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła ponadgimnazjalna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa fabrycznie nowego sprzętu i pomocy dydaktycznych do zawodu technik hotelarstwa oraz technik żywienia i usług gastronomicznych w projekcie pt.: Zdobądź doświadczenie zawodowe współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia wraz ze szczegółową ilością, opisem parametrów zamawianego sprzętu i pomocy dydaktycznych, okresu gwarancji oraz minimalnymi wymaganiami Zamawiającego określa Załącznik nr 1 do SIWZ. Zamówienie podzielono na 83 części: część 1 czytnik kart płatniczych magnetycznych kompatybilny z terminalem POS z poz. 3. szt. 1, część 2 drukarka bonowa typu Aura lub równoważna szt. 1, część 3 terminal płatniczy bezprzewodowy POS szt. 1, część 4 programator kart chipowych szt. 1, część 5 aparat telefoniczny 1 szt., część 6 sejf hotelowy 1 szt., część 7 pościel (komplet: 2 poduszki,2 kołdry) - 1 komplet, część 8 bielizna pościelowa: komplet składający się z poszwy na kołdrę, poszwy na poduszkę, prześcieradła i podkładu - 2 komplety, część 9 narzuta na łóżko 2 szt., część 10 bagażnik 1 szt., część 11 zestaw ręczników hotelowych - 2 zestawy, część 12 szlafrok hotelowy 2 szt., część 13 suszarka do włosów 1 szt. część 14 zestaw pokojowy do prasowania zawierający żelazko parowe oraz deskę do prasowania - 1 zestaw, część 15 odkurzacz piorący 1 szt., część 16 wózek serwisowy dla pokojowej 1 szt., część 17 wózek bagażowy 1 szt., część 18 wózek room-service 1 szt., część 19 wózek kelnerski serwisowy (do flambirowania) 1 szt., część 20 wózek kelnerski serwisowy 1 szt., część 21 bielizna stołowa 6 kompletów, część 22 pomocnik kelnerski 2 szt., część 23 Witryna chłodnicza 1 szt., część 24 sokowirówka 5 szt., część 25 blender elektryczny 1 szt., część 26 kuchnia nastawna indukcyjna dwupłytowa 2 szt., część 27 Piec konwekcyjny- parowy 1 szt., część 28 Kuchenka mikrofalowa 1 szt., część 29 Podgrzewacz do potraw 1 szt., część 30 Zmywarka uniwersalna 3 szt., część 31 Termos z pompką poj.3,5l 2 szt., część 32 Podgrzewacz prostokątny 1 szt., część 33 Podgrzewacz do zupy na pastę okrągły 1 szt., część 34 Dyspenser do musli 2 grupowy 3 szt., część 35 Patery do owoców 3 stopniowa 1 szt., część 36 Patery do wyrobów cukierniczych 3 stopniowa 1 szt., część 37 Warnik elektryczny 1część 38 tace antypoślizgowe okrągłe i prostokątne różnej wielkości ( 2 w zestawie) - 6 zestawów, część 39 Dyspenser do mleka 1 szt., część 40 Dyspenser do soku 1 szt., część 41 Podgrzewacz elektryczny z kociołkami 1 szt., część 42 Ekspozytor czteropoziomowy 1 szt., część 43 Dyspenser do serwetek 1 szt., część 44 Syfon do bitej śmietany 1 szt., część 45 Porcelanowa zastawa stołowa 2 szt., część 46 Szklana zastawa stołowa 4 szt., część 47 Metalowa zastawa stołowa 2 szt., część 48 Szafa przelotowa, drzwi suwane 2 szt., część 49 Komplet garnków do kuchni indukcyjnej - 2 komplety, część 50 Karty chipowe 30 szt., część 51 Zestaw map magnetycznych ( np. mapa Polski, Europy, Województwa lubelskiego) 1 zestaw, część 52 terminal POS z wbudowaną drukarką termiczną typu Posiflex lub równoważny 1 szt., część 53 Spieniacz i podgrzewacz do mleka 1 szt., część 54 Kociołek elektryczny 1 szt., część 55 Ekspres do kawy ciśnieniowy 2 szt., część 56 Blender elektryczny 3 szt., część 57 Podgrzewacz prostokątny na pastę 2 szt., część 58 Bielizna stołowa -komplet 6 kompletów, część 59 Piec konwekcyjno- parowy 2 szt., część 60 Szafa chłodnicza 2 szt., część 61 Mikser uniwersalny 3 szt., część 62 Szatkownica do warzyw ze stali szlachetnej 3, część 63, Schładzarka szokowa 2 szt., część 64 Szafa bankietowa grzejna 1 szt., część 65 Elektryczny piec konwekcyjno- parowy 2 szt., część 66 Kosz na odpady 9 szt., część 67 Krajalnica prosta 3 szt., część 68 Grill lawowy 1 szt., część 69 Ubranie robocze kucharz-komplet 30 szt., część 70 Ubranie robocze kelner - komplet 30 szt., część 71 Zamrażarka szufladowa klasy A++ typu Bosch lub równoważna 1 szt., część 72 Podgrzewacz do talerzy 1 szt., część 73 Zestaw garnków nierdzewnych 2 szt., część 74. manekiny postaci 8 szt., część 75. strój ochronny - technik handlowiec 15 szt., część 76. elektroniczna bramka antykradzieżowa podwójna 1 szt., część 77. klips plastikowy 1000 szt., część 78. komplet wywieszek handlowych - 5 kompletów, część 79. Modele środków transportu wewnętrznego i zewnętrznego 15 szt., część 80. Mapy ścienne (np.Polskie linie kolejowe, europejskie linie kolejowe, mapy drogowe) 1 komplet, część 81. Wózek dwukołowy taczkowy 1 szt., część 82. Wózek unoszący paletowy 1 szt., część 83. Europaleta 2 szt..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.23.00.00-0, 39.15.00.00-8, 18.10.00.00-0, 30.21.62.00-8, 34.00.00.00-7, 30.21.00.00-4, 30.20.00.00-1, 32.55.00.00-3, 44.42.13.00-0, 39.50.00.00-7, 18.31.82.00-3, 39.71.22.00-8, 39.71.35.00-8, 39.22.12.00-9, 39.22.11.50-3, 39.22.00.00-0, 39.71.00.00-2, 42.34.10.00-8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 83.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w dniach: 14.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny na podstawie oświadczenia Wykonawcy (załącznik 3 do SIWZ).

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny na podstawie oświadczenia Wykonawcy (załącznik 3 do SIWZ).

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny na podstawie oświadczenia Wykonawcy (załącznik 3 do SIWZ).

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny na podstawie oświadczenia Wykonawcy (załącznik 3 do SIWZ).

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający dokona oceny na podstawie oświadczenia Wykonawcy (załącznik 3 do SIWZ).

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Na ofertę składają się następujące dokumenty: 1) Formularz ofertowy przygotowany zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik 2 do SIWZ oraz Formularz cenowy - załącznik nr 6 do SIWZ, 2) Oświadczenia i dokumenty wyszczególnione w dziale 11 SIWZ. W przypadku składania oferty wspólnej: 1) Każdy z Wykonawców składających ofertą wspólnie zobligowany jest do złożenia oświadczeń i dokumentów wymienionych w 11.2.1), 11.2.2) i 11.3. w imieniu swojej firmy.2) Pozostałe dokumenty, o których mowa w dziale 11 SIWZ są składane przez pełnomocnika Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia.3) Poza dokumentami wymienionymi w ust. 11.2.1) i 11.2) oraz 11.3 Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia winni załączyć do oferty oryginał lub kopię pełnomocnictwa poświadczoną za zgodność z oryginałem przez notariusza celem ustalenia:- Wykonawcy - pełnomocnika uprawnionego do występowania w imieniu grupy wykonawców,- Wykonawców ubiegających się wspólnie przedmiotowe zamówienie publiczne (wymienionych z nazwy z określeniem adresu siedziby).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza możliwość zmian treści zawartej umowy z następujących okolicznościach: 1) gdy nastąpi zmiana powszechnie obowiązujących przepisów prawa w zakresie mającym wpływ na realizację przedmiotu zamówienia, 2) gdy konieczność wprowadzenia zmian będzie następstwem zmian wprowadzonych w umowach pomiędzy Zamawiającym a inną niż Wykonawca stroną, a w szczególności instytucjami Zarządzającą, Pośredniczącą I i II stopnia, a także innymi instytucjami, które na podstawie przepisów prawa mogą wpłynąć na realizację zamówienia, 3) gdy konieczność wprowadzenia zmian będzie następstwem wytycznych dotyczących Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki lub wytycznych i zaleceń Instytucji Zarządzającej lub Instytucji Pośredniczącej I i II stopnia, w szczególności w zakresie sprawozdawczości, 4) gdy wystąpią obiektywne przeszkody umożliwiające realizację zamówienia lub osiągnięcie jego celów według pierwotnie przyjętego harmonogramu realizacji zamówienia.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zsz1.edu.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Zawodowych nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej w Białej Podlaskiej, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 21-500 Biała Podlaska - sekretariat szkoły..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.02.2014 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Zawodowych nr 1 im. Komisji Edukacji Narodowej w Białej Podlaskiej, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 36, 21-500 Biała Podlaska - sekretariat szkoły..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt finansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach Działanie 9.2. Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego..

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: tak

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: czytnik kart płatniczych magnetycznych kompatybilny z terminalem POS z poz. 3..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: czytnik kart płatniczych magnetycznych kompatybilny z terminalem POS z poz. 3. szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.21.62.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drukarka bonowa typu Aura lub równoważna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: drukarka bonowa typu Aura lub równoważna - szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.23.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: terminal płatniczy bezprzewodowy POS.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: terminal płatniczy bezprzewodowy POS - szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.21.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: programator kart chipowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: programator kart chipowych - 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.20.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: aparat telefoniczny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: aparat telefoniczny - 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 32.55.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: sejf hotelowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sejf hotelowy - 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 44.42.13.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: pościel (komplet: 2 poduszki,2 kołdry).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pościel (komplet: 2 poduszki,2 kołdry) - 1 komplet.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.50.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: bielizna pościelowa: komplet składający się z poszwy na kołdrę, poszwy na poduszkę, prześcieradła i podkładu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bielizna pościelowa: komplet składający się z poszwy na kołdrę, poszwy na poduszkę, prześcieradła i podkładu - 2 komplety.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.50.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: narzuta na łóżko.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: narzuta na łóżko - 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.50.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: bagażnik.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bagażnik - 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.15.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: zestaw ręczników hotelowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zestaw ręczników hotelowych - 2 zestawy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.50.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: szlafrok hotelowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: szlafrok hotelowy - szt. 2.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 18.31.82.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: suszarka do włosów.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: suszarka do włosów - 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.22.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: zestaw pokojowy do prasowania zawierający żelazko parowe oraz deskę do prasowania.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: zestaw pokojowy do prasowania zawierający żelazko parowe oraz deskę do prasowania - 1 zestaw.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.35.00-8, 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: odkurzacz piorący.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: odkurzacz piorący - szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.34.30-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: wózek serwisowy dla pokojowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wózek serwisowy dla pokojowej - 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: wózek bagażowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wózek bagażowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: wózek room-service.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wózek room-service 1 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: wózek kelnerski serwisowy (do flambirowania).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wózek kelnerski serwisowy (do flambirowania) 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: wózek kelnerski serwisowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wózek kelnerski serwisowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: bielizna stołowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: bielizna stołowa.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.50.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: pomocnik kelnerski.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pomocnik kelnerski 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Witryna chłodnicza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Witryna chłodnicza 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: sokowirówka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: sokowirówka 5 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: blender elektryczny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: blender elektryczny 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 26 NAZWA: kuchnia nastawna indukcyjna dwupłytowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kuchnia nastawna indukcyjna dwupłytowa 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.00.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 27 NAZWA: Piec konwekcyjny- parowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Piec konwekcyjny- parowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42.34.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 28 NAZWA: Kuchenka mikrofalowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kuchenka mikrofalowa 1 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 29 NAZWA: Podgrzewacz do potraw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podgrzewacz do potraw 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 30 NAZWA: Zmywarka uniwersalna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zmywarka uniwersalna 3 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 31 NAZWA: Termos z pompką poj.3,5l.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Termos z pompką poj.3,5l 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.11.50-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 32 NAZWA: Podgrzewacz prostokątny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podgrzewacz prostokątny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 33 NAZWA: Podgrzewacz do zupy na pastę okrągły.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podgrzewacz do zupy na pastę okrągły 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 34 NAZWA: Dyspenser do musli 2 grupowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dyspenser do musli 2 grupowy 3 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 35 NAZWA: Patery do owoców 3 stopniowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Patery do owoców 3 stopniowa szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 36 NAZWA: Patery do wyrobów cukierniczych 3 stopniowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Patery do wyrobów cukierniczych 3 stopniowa szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 37 NAZWA: Warnik elektryczny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warnik elektryczny szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 38 NAZWA: tace antypoślizgowe okrągłe i prostokątne różnej wielkości ( 2 w zestawie).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: tace antypoślizgowe okrągłe i prostokątne różnej wielkości ( 2 w zestawie) 6 zestawów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 39 NAZWA: Dyspenser do mleka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dyspenser do mleka szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 40 NAZWA: Dyspenser do soku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dyspenser do soku szt. 1.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 41 NAZWA: Podgrzewacz elektryczny z kociołkami.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podgrzewacz elektryczny z kociołkami 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 42 NAZWA: Ekspozytor czteropoziomowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ekspozytor czteropoziomowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.10.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 43 NAZWA: Dyspenser do serwetek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dyspenser do serwetek 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 44 NAZWA: Syfon do bitej śmietany.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Syfon do bitej śmietany 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 45 NAZWA: Porcelanowa zastawa stołowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Porcelanowa zastawa stołowa 2 zestawy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.12.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 46 NAZWA: Szklana zastawa stołowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szklana zastawa stołowa 4 zestawy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.12.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 47 NAZWA: Metalowa zastawa stołowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Metalowa zastawa stołowa 2 zestawy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.12.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 48 NAZWA: Szafa przelotowa, drzwi suwane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szafa przelotowa, drzwi suwane 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.10.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 49 NAZWA: Komplet garnków do kuchni indukcyjnej-.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Komplet garnków do kuchni indukcyjnej 2 komplety.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 50 NAZWA: Karty chipowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Karty chipowe 30 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.16.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 51 NAZWA: Zestaw map magnetycznych ( np. mapa Polski, Europy, Województwa lubelskiego).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zestaw map magnetycznych ( np. mapa Polski, Europy, Województwa lubelskiego) 1 zestaw.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 22.00.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 52 NAZWA: terminal POS z wbudowaną drukarką termiczną typu Posiflex lub równoważny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: terminal POS z wbudowaną drukarką termiczną typu Posiflex lub równoważny 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 30.21.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 53 NAZWA: Spieniacz i podgrzewacz do mleka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Spieniacz i podgrzewacz do mleka 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 54 NAZWA: Kociołek elektryczny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kociołek elektryczny 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 55 NAZWA: Ekspres do kawy ciśnieniowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ekspres do kawy ciśnieniowy 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 56 NAZWA: Blender elektryczny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Blender elektryczny 3 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 57 NAZWA: Podgrzewacz prostokątny na pastę.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podgrzewacz prostokątny na pastę 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 58 NAZWA: Bielizna stołowa -komplet.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bielizna stołowa -komplet 6 kompletów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.50.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 59 NAZWA: Piec konwekcyjno- parowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Piec konwekcyjno- parowy 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42.34.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 60 NAZWA: Szafa chłodnicza.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szafa chłodnicza.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 61 NAZWA: Mikser uniwersalny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mikser uniwersalny.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 62 NAZWA: Szatkownica do warzyw ze stali szlachetnej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szatkownica do warzyw ze stali szlachetnej 3 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 63 NAZWA: Schładzarka szokowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Schładzarka szokowa 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 64 NAZWA: Szafa bankietowa grzejna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szafa bankietowa grzejna.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 65 NAZWA: Elektryczny piec konwekcyjno- parowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Elektryczny piec konwekcyjno- parowy 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42.34.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 66 NAZWA: Kosz na odpady.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kosz na odpady 9 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 34.92.84.80-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 67 NAZWA: Krajalnica prosta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Krajalnica prosta 3 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 68 NAZWA: Grill lawowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Grill lawowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42.21.41.10-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 69 NAZWA: Ubranie robocze kucharz-komplet.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ubranie robocze kucharz-komplet 30 kompletów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 18.10.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 70 NAZWA: Ubranie robocze kelner - komplet.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ubranie robocze kelner - komplet.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 18.00.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 71 NAZWA: Zamrażarka szufladowa klasy A++ typu Bosch lub równoważna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zamrażarka szufladowa klasy A++ typu Bosch lub równoważna.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.71.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 72 NAZWA: Podgrzewacz do talerzy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Podgrzewacz do talerzy.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 42.21.40.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 73 NAZWA: Zestaw garnków nierdzewnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zestaw garnków nierdzewnych 2 komplety.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.22.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 74 NAZWA: manekiny postaci.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: manekiny postaci 8 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.16.21.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 75 NAZWA: strój ochronny - technik handlowiec.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: strój ochronny - technik handlowiec 15 kompletów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 18.10.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 76 NAZWA: elektroniczna bramka antykradzieżowa podwójna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: elektroniczna bramka antykradzieżowa podwójna 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 35.12.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 77 NAZWA: klips plastikowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: klips plastikowy 1000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 35.12.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 78 NAZWA: komplet wywieszek handlowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: komplet wywieszek handlowych 5 kompletów.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 22.00.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 79 NAZWA: Modele środków transportu wewnętrznego i zewnętrznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Modele środków transportu wewnętrznego i zewnętrznego 15 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 37.52.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 80 NAZWA: Mapy ścienne (np.Polskie linie kolejowe, europejskie linie kolejowe, mapy drogowe).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mapy ścienne (np.Polskie linie kolejowe, europejskie linie kolejowe, mapy drogowe) 1 komplet.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 22.00.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 81 NAZWA: Wózek dwukołowy taczkowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wózek dwukołowy taczkowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 34.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 82 NAZWA: Wózek unoszący paletowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Wózek unoszący paletowy 1 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 34.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 83 NAZWA: Europaleta.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Europaleta 2 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 34.00.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w dniach: 14.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.