eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kluczbork › Catering 2 w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-10-14

Kluczbork: Catering 2 w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego.
Numer ogłoszenia: 341172 - 2014; data zamieszczenia: 14.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 324788 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli w Kluczborku, ul. Byczyńska 7, 46-200 Kluczbork, woj. opolskie, tel. 77 4187249, faks 77 4187249.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Publiczna placówka doskonalenia zawodowego nauczycieli i doradztwa metodycznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering 2 w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringu polegająca na sukcesywnym dostarczaniu posiłków w okresie od podpisania umowy do 30 czerwca 2015r. do 48 instytucji tj. szkół i przedszkoli zlokalizowanych na terenie Powiatu Kluczborskiego zgodnie z zał. Nr 1 A do SIWZ, tj. 8 przedszkoli, 22 szkół podstawowych, 10 szkół gimnazjalnych oraz 8 szkół Ponadgimnazjalnych.W RAMACH PRZEDMIOTOWEGO ZAMÓWIENIA PLANUJE SIĘ NASTĘPUJĄCE RODZAJE POSIŁKÓW. 1) POSIŁEK TYPU A: Porcja: kanapki (min 180 g/osobę) mięsne i jarskie ale nie mniej niż 3 sztuki na osobę na pieczywie pszennym i żytnim powinny zawierać co najmniej: ser żółty, szynkę, pomidor, sałata, masło, ewentualnie przyprawy, majonez, musztarda, ketchup, oliwa, sosy, dipy itp. 2) POSIŁEK TYPU B: Danie jarskie typu porcja ok. 350 g. pierogów ruskich / z kapustą i grzybami/z owocami/ ze szpinakiem / z serem; pizza mięsna/jarska z sosem. 3) POSIŁEK TYPU C: (danie gorące serwowane w przystosowanych do tego pojemnikach) Zestaw składający się z dania głównego, ciepłego dodatku do dania oraz surówki tj. - danie na gorąco: np. kotlet z kurczaka, rolada drobiowa z warzywami, pieczeń z karczku, kotlet devolaille, rolada wołowa, ryba w ilości łącznej co najmniej 150 g/os., - ciepły dodatek do dania na gorąco: np. kluski śląskie, ziemniaki, kopytka z ziołami, makaron, ryż /kasza z dodatkami, w ilości łącznej co najmniej 150 g/os., - surówki/sałatki do dań na gorąco: w ilości łącznej co najmniej 150 g/os. Ponadto: Woda mineralna niegazowana - 500ml./ sok owocowy o pojemności min. 330 ml, 4) POSIŁEK TYPU D: a) kawa rozpuszczalna (przy założeniu max. 2 porcji na 1 uczestnika na każde spotkanie). Kawa w opakowaniu o wadze max. 0,2 kg. np Nescafe Classic; Jacobs Gronat Gold. b) herbata ekspresowa (przy założeniu max.2 porcji na 1 uczestnika na każde spotkanie). Herbata w opakowaniu max. 100 torebek, torebki muszą posiadać sznurek np. LIPTON itp.. c) cukier w opakowaniu max. po 1 kg. d) śmietanka do kawy UHT 10% podawana w płynie w porcjowanych małych kubeczkach o wadze co najmniej 10 g każdy - pakowana po 10 szt. (na 1 porcję kawy - 2 kubeczki mleczka) W przypadku zadań od 1 - 4 posiłek typu D tj. (kawa w opakowaniu max 0,2 kg, herbata ekspresowa w opakowaniu max. 100 torebek, cukier pakowany max. 1 kg. oraz śmietanki do kawy 10g pakowane po 10 sztuk w ilości odpowiadającej w/w założeniom na 1 uczestnika spotkania) musi zostać dostarczony przed datą rozpoczęcia pierwszych zajęć w danej placówce określoną w zgłoszeniu złożonym do Wykonawcy, który złoży najkorzystniejsza ofertę. Natomiast w przypadku zadania 5 posiłek typu D należy dostarczyć do Powiatowego Ośrodka Doskonalenia Nauczycieli w Kluczborku. W zał. Nr 1 A do SIWZ przedstawiony został szczegółowy opis przedmiot zamówienia. Przedmiot zamówienia podzielono na 5 zadań tj. Zadanie nr 1 -Catering dla gminy Kluczbork obejmuje - 1005 posiłków typu A; 255 posiłków typu B, 1330 posiłków typu C oraz 2590 posiłków typu D. Miejsca dowozu zostały wyszczególnione w zał. nr 1a; Zadanie nr 2 - Catering dla Gminy Wołczyn obejmuje: 113 posiłków typu A; 199 posiłków typu B, 370 posiłków typu C oraz 682 posiłki typu D. Miejsca dowozu zostały wyszczególnione w zał. nr 1a; Zadanie nr 3 - Catering dla Gminy Byczyna obejmuje: 258 posiłków typu A; 165 posiłków typu B, 251 posiłków typu C oraz 674 posiłki typu D. Miejsca dowozu zostały wyszczególnione w zał. nr 1a; Zadanie nr 4 - Catering dla Gminy Lasowice Wielkie obejmuje: 111 posiłków typu A; 75 posiłki typu B, 159 posiłków typu C oraz 345 posiłków typu D. Miejsca dowozu zostały wyszczególnione w zał. nr 1a; Zadanie nr 5 - Catering dla uczestników sieci obejmuje 432 posiłki typu A; 0 posiłków typu B i C oraz 432 posiłki typu D. Miejsca objęte dowozem: lokalizacja miasto Kluczbork (PODN, PPP) Z uwagi na możliwą zmianę liczby uczestników oraz długości trwania szkoleń/spotkań Zamawiający zastrzega sobie jednak prawo do zmniejszenia zakładanej ilości posiłków w ramach każdego zadania. Zamawiający zastrzega sobie również prawo do przesunięć ilości posiłków między typem A, typem B, typem C i typem D. Podana liczba spotkań jest orientacyjna i służy jedynie do porównania ofert. Łączna liczba spotkań w danych wariantach i łącznie we wszystkich wariantach nie jest wiążąca, zamówienie realizowane będzie od dnia podpisania umowy do 30 czerwca 2015 r.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: zadanie realizowane w ramach projektu Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół i przedszkoli powiatu kluczborskiego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.10.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Usługowo-Gastronomiczna SILVER Renata Walczak, ul. Podkowińskiego 7/2, 46-200 Kluczbork, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 51217,22 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 52357,10

  • Oferta z najniższą ceną: 52357,10 / Oferta z najwyższą ceną: 52357,10

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.