eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztyn › Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-01

Olsztyn: Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego
Numer ogłoszenia: 325318 - 2015; data zamieszczenia: 01.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 304364 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 3674, ul. Saperska 1, 10-073 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 261 32 28 15, 261 32 23 66, faks 261 32 28 15, 261 32 34 50.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Skarb Państwa- Jednostka Wojskowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do garnizonu Olsztyn, Lidzbark Warmiński i Lipowiec powiat Szczytno, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w SIWZ w następującym asortymencie i ilościach: Antrykot wołowy b/k kręg - 390 kg, Wołowina zrazowa b/k- 460 kg, Karkówka wieprzowa b/k 740 kg, Łopatka wieprzowa b/k- 720 kg, Schab wieprzowy b/k- 1080 kg, Żeberka wieprzowe- 320 kg, Szynka wieprzowa b/k- 560 kg, Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne-640 kg, Golonka wieprzowa z/k- 200 kg, Golonka wieprzowa b/k - peklowana próżniowo- 200 kg, Wątroba wieprzowa- 100 kg, Pasztetowa- 110 kg, Salceson włoski- 90 kg. Salceson ozorkowy - 80 kg, Kaszanka z kaszy gryczanej- 130 kg, Kiełbasa szynkowa wołowa specjalna- 22 kg, Kiełbasa myśliwska- 190 kg, Kiełbasa jałowcowa- 190 kg, Kiełbasa parówkowa specjalna- 240 kg, Parówki specjalne- 260 kg, Mortadela specjalna- 140 kg, Kiełbasa biała parzona specjalna- 370 kg, Kiełbasa podlaska specjalna- 180 kg, Kiełbasa wojskowa specjalna- 160 kg, , Kiełbasa śląska specjalna - 260 kg, Kiełbasa toruńska specjalna- 370 kg, Kiełbasa zwyczajna specjalna- 470 kg, Kiełbasa krakowska parzona specjalna- 150 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna- 150 kg, Kiełbasa krakowska sucha- 130 kg, Kiełbasa żywiecka- 220 kg, Kabanosy- 190 kg, Baleron- 180 kg, Polędwica wędzona wieprzowa- 90 kg, Polędwica wieprzowa sopocka- 60 kg, Szynka wieprzowa wędzona- 110 kg, Szynka wieprzowa gotowana- 110 kg, Szynka wieprzowa mielona- 120 kg, Szynka wieprzowa konserwowa- 130 kg, Boczek wędzony parzony b/k- 480 kg, Pasztet wieprzowy pieczony- 36 kg, Rolada z boczku- 26 kg, Golonka wieprzowa- 80 kg, Ogonówka - 70 kg, Kabanosy drobiowe- 36 kg, Kiełbasa szynkowa drobiowa-50 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa 56 kg, Parówki drobiowe 240 kg, Szynka drobiowa- 110 kg, Szynka z indyka -110 kg ,Mortadela drobiowa -90 kg, Smalec wieprzowy- 430 kg, Słonina - 90 kg, Noga z kurczaka - 1080 kg, Filet z piersi kurczaka - 840 kg, Filet z piersi indyka -110 kg, Wątroba z kurczaka - 120 kg, Żołądki kurczaka- 60 kg. 2. Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego będą realizowane sukcesywnie. 3. Zamawiający przewiduje zastosowanie opcji. Opcja - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz i cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Olsztyn

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT PRODUKCJA I HANDEL Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 59325,01 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50281,00

  • Oferta z najniższą ceną: 50281,00 / Oferta z najwyższą ceną: 59563,04

  • Waluta: PLN .


Część NR: 2   

Nazwa: Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lidzbark Warmiński

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT PRODUKCJA I HANDEL Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 76030,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 64143,00

  • Oferta z najniższą ceną: 64143,00 / Oferta z najwyższą ceną: 74441,80

  • Waluta: PLN .


Część NR: 3   

Nazwa: Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lipowiec, powiat Szczytno.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT PRODUKCJA I HANDEL Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 38070,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 32357,60

  • Oferta z najniższą ceną: 32357,60 / Oferta z najwyższą ceną: 37009,56

  • Waluta: PLN .


Część NR: 4   

Nazwa: Dostawy mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Olsztyn

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT PRODUKCJA I HANDEL Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11060,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10556,00

  • Oferta z najniższą ceną: 10556,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11739,20

  • Waluta: PLN .


Część NR: 5   

Nazwa: Część 5 - Dostawy mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lidzbark Warmiński.

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT PRODUKCJA I HANDEL Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9100,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9128,00

  • Oferta z najniższą ceną: 9128,00 / Oferta z najwyższą ceną: 10091,00

  • Waluta: PLN .


Część NR: 6   

Nazwa: Dostawy mięsa drobiowego do Odbiorcy w miejscowości (garnizonie) Lipowiec, powiat Szczytno

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ELBLĄSKIE CENTRUM MIĘSNE EL-HURT PRODUKCJA I HANDEL Jolanta Grudzień, Zbigniew Grudzień sp. j., ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 1950,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1890,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1890,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2100,20

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.