eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Padew Narodowa › Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-01-31

Padew Narodowa: Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej
Numer ogłoszenia: 29880 - 2012; data zamieszczenia: 31.01.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Publiczne Gimnazjum w Padwi Narodowej , Padew Narodowa 222A, 39-340 Padew Narodowa, woj. podkarpackie, tel. 0-15 8119301, faks 0-15 8119948.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: padewgimnazjum.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykółów spożywczych dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej: Zadanie nr 1 Dostawa pieczywa dla Publicznego Gimnazjum Padwi Narodowej Zadanie nr 2 Dostawa mięsa i wędlin dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 3 Dostawa owoców, warzyw i kiszonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 4 Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 5 Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 6 Dostawa nabiału dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 7 Dostawa mrożonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 8 Dostawa słodyczy dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Zadanie nr 1 Dostawa pieczywa dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Chleb duży (0,95 kg) szt. 1 450 2 Bułki zwykłe (0,08 kg) szt. 2 600 3 Rogale szt. 4 950 4 Bułka tarta kg 380 5 Bułka drożdżowa szt. 950 6 Pączki szt. 600 7 Mini pizza szt. 950 Zadanie nr 2 Dostawa mięsa i wędlin dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Kiełbasa zwyczajna kg 240 2 Wędzonka kg 240 3 Kości karkowe kg 670 4 Porcja rosołowa - kurczak kg 670 5 Schab bez kości kg 520 6 Pierś z kurczaka kg 330 7 Karkówka bez kości kg 790 8 Kiełbasa krakowska sucha kg 50 9 Pasztet firmowy drobiowy kg 32 10 Kiełbasa domowa (wiejska) kg 80 11 Polędwica sopocka kg 66 12 Boczek surowy kg 150 13 Boczek wędzony kg 150 14 Mięso rosołowe wołowe kg 150 15 Smalec, op. 250g kg 420 16 Słonina kg 100 17 Udko z kurczaka kg 200 18 Kiełbasa krakowska parzona kg 60 19 Polędwica miodowa lub równoważna kg 40 20 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 60 21 Szynka pieczona bez kości kg 60 22 Pasztet drwala lub równoważny kg 60 Zadanie nr 3 Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Stołówki Szkolnej w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Marchew czerwona korzeń kg 360 2 Pietruszka korzeń kg 270 3 Seler korzeń kg 280 4 Por szt 225 5 Cebula kg 570 6 Burak ćwikłowy kg 240 7 Kapusta biała główki szt 110 8 Kapusta pekińska szt 110 9 Barszcz kiszony 0,5 l szt 210 10 Ogórek świeży kg 120 11 Papryka świeża kg 35 12 Ogórki kiszone 0,9 l szt. 115 13 Kapusta kiszona,10 kg wiadro szt. 50 14 Koperek, pęczek szt. 40 15 Pieczarki kg 70 16 Czosnek kg 11 17 Fasola Jasiek kg 70 18 Jabłka mix kg 550 19 Groch żółty, łuskany kg 36 20 Ogórki korniszony, 1,7 l szt 90 21 Pomidor świeży kg 12 22 Sałata zielona, główka szt 75 23 Sałatka warzywna 0,9 l szt 75 24 Pietruszka zielona, pęczek szt 50 25 Szczypiorek, pęczek szt. 60 26 Rzodkiewka, pęczek szt. 30 27 Mandarynki kg 400 28 Grzyby suszone mix kg 3 29 Borowik suszony cały kg 2 30 Ogórki kwaszone tarte, op. 400 g szt 100 31 Sałata obiadowa, op. 0,9 l szt 60 32 Cytryny kg 30 33 Truskawki świeże kg 90 Zadanie nr 4 Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Koper suszony, opakowanie 300g szt 5 2 Pietruszka suszona, opakowanie 300g szt 6 3 Papryka mielona słodka, op. 1000g szt 3 4 Musztarda 1000g lub 1l szt 10 5 Majonez dekoracyjny, op. 3000g lub 3 l szt 25 Winiary lub równoważne 6 Kwasek cytrynowy, op. 50g szt 10 7 Majeranek, op. 150 g szt 7 8 Ziele angielskie, op. 1000 g szt 10 9 Przyprawa magii 1l szt 20 10 Koncentrat pomidorowy 0,9l szt 61 Pudliszki lub równoważne 11 Ketchup, op.1 l szt. 10 12 Liść laurowy, op. 100g szt 10 13 Kminek, op. 1000 g szt 10 14 Jarzynka, op. 2800g szt 20 Winiary lub równoważne 15 Rosół drobiowy, op. 2200g szt 10 16 Sos pieczeniowy, op. 1000g szt 11 17 Sos grzybowy, op. 700g szt 10 18 Sos boloński, op. 1000g szt 8 19 Zupa krupnik, op. 1000 g szt 3 20 Zupa grochowa, op. 1000g szt 10 21 Zupa grzybowa, op. 1000g szt 8 22 Barszcz biały, op. 1000g szt 42 23 Żur w proszku, op. 900g szt 42 24 Czosnek w proszku, op.1000g szt. 3 25 Olej, op. 1 l szt 206 Kujawski lub równoważny 26 Olej, op. 3 l szt. 24 27 Olej, op. 5 l szt 38 28 Cukier kryształ, op. 1kg kg 1 330 29 Herbata ekspresowa, op. (100saszetek) op 400 Tylos, Lipton, Irving lub równoważne 30 Przyprawa do mięs, op. 1100 g szt 11 31 Sól, op. 1 kg kg 200 32 Chrzan tarty w słoiku 180g szt. 84 33 Ocet ? l szt 30 34 Pieprz czarny mielony, op. 1000g szt 20 35 Gałka muszkatołowa, op. 1000g szt 2 36 Imbir w proszku, op. 1000g szt 2 37 Tymianek suszony, op. 300 g szt 3 38 Bazylia suszona, op. 200 g szt 4 39 Dżem wieloowocowy, op. 300g szt 117 40 Dżem truskawkowy, op. 300g szt 117 41 Krem czekoladowy Nutella, op. 780g szt 19 42 Sekret szefa drobiowy, op. 800 g szt 10 43 Sekret szefa wołowy, op. 900g szt 10 44 Suszone pomidory z bazylią i czosnkiem, op.450 g szt 5 45 Koncentrat pomidorowy, op. 400g szt 30 Bażant lub równoważne 46 Pomidory w puszce całe, op. 5 l szt 40 47 Rosół wołowy 2200 g szt. 10 Winiary lub równoważne 48 Rosół warzywny 2200 g szt. 10 Zadanie nr 5 Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Kasza manna, op. 500 g kg 60 2 Kasza jęczmienna, op.1000 g kg 132 3 Ryż biały długi, op. 1000 g kg 60 Piątnica lub równoważny 4 Ryż biały, op. 1 kg kg 60 Sanko lub równoważny 5 Makaron spagetti, op. 500g kg 150 Lubella lub równoważne 6 Makaron świderki, op. 500g kg 360 7 Makaron nitka, op. 250g szt. 440 Czanecki lub równoważne 8 Makaron muszelka mała, op. 250 g szt. 80 9 Makaron ryżyk, op. 250 g szt. 80 10 Mąka pszenna, op. 1000g szt. 158 11 Mąka ziemniaczana, op. 1000 g szt. 13 Zadanie nr 6 Dostawa nabiału dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Śmietana 18%, op. 400g szt. 914 2 Masło, op. 200g szt. 2 260 3 Ser biały półtłusty kg 100 4 Jajka szt. 6 630 5 Ser żółty - salami kg 20 6 Ser żółty - edamski kg 60 Zadanie nr 7 Dostawa mrożonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Paluszki rybne kg 200 2 Pierogi ruskie, op. 2500 g szt 400 SWISS-POL lub równoważne 3 Pierogi ruskie, op. 450 g szt 2 500 4 Kalafior mrożony, op. 500g szt 60 5 Mieszanka wielowarzywna siedmioskładnikowa, op. 2500g szt 21 6 Brukselka, op. 2000g szt 11 7 Fasolka szparagowa żółta, op. 2500 g szt. 9 8 Fasolka szparagowa zielona, op. 2500g szt 16 9 Brokuły mrożone, op. 2500 g szt 22 10 Filet z ryby sola SHP kg 350 11 Filet z dorsza SHP kg 100 12 Filet z ryby tilapia SHP kg 250 SHP - filet z minimalną glazurą Zadanie nr 8 Dostawa słodyczy dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Czekolada z orzechami, op. 100 g szt. 500 Alpen Gold lub równoważne 2 Czekolada mleczna, op. 100 g szt 500 3 Czekolada z orzechami, op. 200 g szt 500 4 Czekolada mleczna, op. 200 g szt 500 5 Czekolada z bakaliami, op. 200 g szt 500 6 Cukierki czekoladowe kg 5 Michaszki lub równoważne 7 Cukierki galaretka w czekoladzie kg 5 Wedel lub równoważne 8 Cukierki mieszanka w czekoladzie kg 20 Wedel lub równoważne.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamówienie uzupełniające może stanowi nie więcej niż 20% wartości zamówienia podstawowego i polega na powtórzeniu tego samego rodzaju zamówienia (rozszerzenie dostaw) jakie zostało udzielone w trybie przetargu nieograniczonego.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5, 15.22.00.00-6, 03.20.00.00-3, 15.84.00.00-8, 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4, 03.21.13.00-6, 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9, 03.14.25.00-3, 15.51.00.00-0, 15.53.00.00-2, 03.22.20.00-3, 15.54.00.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: padewnarodowa.biuletyn.net lub padewgimnazjum.republika.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej - sekretariat Urzędzie Gminy Padew Narodowa, ul. Grunwaldzka 2, 39-340 Padew Narodowa, pokój nr 5 - sekretariat.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.02.2012 godzina 09:45, miejsce: Publiczne Gimnazjum im. Franciszka Krempy w Padwi Narodowej ul. Szkolna 1 39-340 Padew Narodowa Sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa pieczywa dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Chleb duży (0,95 kg) szt. 1 450 2 Bułki zwykłe (0,08 kg) szt. 2 600 3 Rogale szt. 4 950 4 Bułka tarta kg 380 5 Bułka drożdżowa szt. 950 6 Pączki szt. 600 7 Mini pizza szt. 950.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Kiełbasa zwyczajna kg 240 2 Wędzonka kg 240 3 Kości karkowe kg 670 4 Porcja rosołowa - kurczak kg 670 5 Schab bez kości kg 520 6 Pierś z kurczaka kg 330 7 Karkówka bez kości kg 790 8 Kiełbasa krakowska sucha kg 50 9 Pasztet firmowy drobiowy kg 32 10 Kiełbasa domowa (wiejska) kg 80 11 Polędwica sopocka kg 66 12 Boczek surowy kg 150 13 Boczek wędzony kg 150 14 Mięso rosołowe wołowe kg 150 15 Smalec, op. 250g kg 420 16 Słonina kg 100 17 Udko z kurczaka kg 200 18 Kiełbasa krakowska parzona kg 60 19 Polędwica miodowa lub równoważna kg 40 20 Kiełbasa krakowska drobiowa kg 60 21 Szynka pieczona bez kości kg 60 22 Pasztet drwala lub równoważny kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa owoców, warzywa i kiszonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość 1 2 3 4 1 Marchew czerwona korzeń kg 360 2 Pietruszka korzeń kg 270 3 Seler korzeń kg 280 4 Por szt 225 5 Cebula kg 570 6 Burak ćwikłowy kg 240 7 Kapusta biała główki szt 110 8 Kapusta pekińska szt 110 9 Barszcz kiszony 0,5 l szt 210 10 Ogórek świeży kg 120 11 Papryka świeża kg 35 12 Ogórki kiszone 0,9 l szt. 115 13 Kapusta kiszona,10 kg wiadro szt. 50 14 Koperek, pęczek szt. 40 15 Pieczarki kg 70 16 Czosnek kg 11 17 Fasola (Jasiek) kg 70 18 Jabłka mix kg 550 19 Groch żółty, łuskany kg 36 20 Ogórki korniszony, 1,7 l szt 90 21 Pomidor świeży kg 12 22 Sałata zielona, główka szt 75 23 Sałatka warzywna 0,9 l szt 75 24 Pietruszka zielona, pęczek szt 50 25 Szczypiorek, pęczek szt. 60 26 Rzodkiewka, pęczek szt. 30 27 Mandarynki kg 400 28 Grzyby suszone mix kg 3 29 Borowik suszony cały kg 2 30 Ogórki kwaszone tarte, op. 400 g szt 100 31 Sałata obiadowa, op. 0,9 l szt 60 32 Cytryny kg 30 33 Truskawki świeże kg 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.22.20.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa zup, przypraw i dżemów dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Koper suszony, opakowanie 300g szt. 5 2 Pietruszka suszona, opakowanie 300g szt 6 3 Papryka mielona słodka, op. 1000g szt 3 4 Musztarda 1000g lub 1l szt 10 5 Majonez dekoracyjny, op. 3000g lub 3 l szt 25 Winiary lub równoważne 6 Kwasek cytrynowy, op. 50g szt 10 7 Majeranek, op. 150 g szt 7 8 Ziele angielskie, op. 1000 g szt 10 9 Przyprawa magii 1l szt 20 10 Koncentrat pomidorowy 0,9l szt 61 Pudliszki lub równoważne 11 Ketchup, op.1 l szt. 10 12 Liść laurowy, op. 100g szt 10 13 Kminek, op. 1000 g szt 10 14 Jarzynka, op. 2800g szt 20 Winiary lub równoważne 15 Rosół drobiowy, op. 2200g szt 10 16 Sos pieczeniowy, op. 1000g szt 11 17 Sos grzybowy, op. 700g szt 10 18 Sos boloński, op. 1000g szt 8 19 Zupa krupnik, op. 1000 g szt 3 20 Zupa grochowa, op. 1000g szt 10 21 Zupa grzybowa, op. 1000g szt 8 22 Barszcz biały, op. 1000g szt 42 23 Żur w proszku, op. 900g szt 42 24 Czosnek w proszku, op.1000g szt. 3 25 Olej, op. 1 l szt 206 Kujawski lub równoważny 26 Olej, op. 3 l szt. 24 27 Olej, op. 5 l szt 38 28 Cukier kryształ, op. 1kg kg 1 330 29 Herbata ekspresowa, op. /100 saszetek/ szt. 400 Tylos, Lipton, Irving lub równoważne 30 Przyprawa do mięs, op. 1100 g szt 11 31 Sól, op. 1 kg kg 200 32 Chrzan tarty w słoiku 180g szt. 84 33 Ocet ? l szt 30 34 Pieprz czarny mielony, op. 1000g szt 20 35 Gałka muszkatołowa, op. 1000g szt 2 36 Imbir w proszku , op. 1000g szt 2 37 Tymianek suszony, op. 300 g szt 3 38 Bazylia suszona, op. 200 g szt 4 39 Dżem wieloowocowy, op. 300g szt 117 40 Dżem truskawkowy, op. 300g szt 117 41 Krem czekoladowy Nutella, op. 780g szt 19 42 Sekret szefa drobiowy, op. 800 g szt 10 43 Sekret szefa wołowy, op. 900g szt 10 44 Suszone pomidory z bazylią i czosnkiem, op.450 g szt 5 45 Koncentrat pomidorowy, op. 400g szt 30 Bażant lub równoważne 46 Pomidory w puszce całe, op. 5 l szt 40 47 Rosół wołowy 2200 g szt. 10 Winiary lub równoważne 48 Rosół warzywny 2200 g szt. 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.20.00-1, 15.83.12.00-4, 15.86.41.00-3, 15.89.10.00-0, 15.41.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa mąki i artykułów mącznych dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Kasza manna, op. 500 g kg 60 2 Kasza jęczmienna, op.1000 g kg 132 3 Ryż biały długi, op. 1000 g kg 60 Piątnica lub równoważny 4 Ryż biały, op. 1 kg kg 60 Sanko lub równoważny 5 Makaron spagetti, op. 500g kg 150 Lubella lub równoważne 6 Makaron świderki, op. 500g kg 360 7 Makaron nitka, op. 250g szt. 440 Czanecki lub równoważne 8 Makaron muszelka mała, op. 250 g szt. 80 9 Makaron ryżyk, op. 250 g szt. 80 10 Mąka pszenna, op. 1000g szt. 158 11 Mąka ziemniaczana, op. 1000 g szt. 13.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.13.00-6, 15.61.00.00-7, 15.61.21.00-2, 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa nabiału dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Śmietana 18%, op 400g szt. 914 2 Masło, op. 200g szt. 2 260 3 Ser biały półtłusty kg 100 4 Jajka szt. 6 630 5 Ser żółty - salami kg 20 6 Ser żółty - edamski kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa mrożonek dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Paluszki rybne kg 200 2 Pierogi ruskie, op. 2500 g szt 400 SWISS-POL lub równoważne 3 Pierogi ruskie, op. 450 g szt 2 500 4 Kalafior mrożony, op. 500g szt 60 5 Mieszanka wielowarzywna siedmioskładnikowa, op. 2500g szt 21 6 Brukselka, op. 2000g szt 11 7 Fasolka szparagowa żółta, op. 2500 g szt. 9 8 Fasolka szparagowa zielona, op. 2500g szt 16 9 Brokuły mrożone, op. 2500 g szt 22 10 Filet z ryby sola SHP kg 350 11 Filet z dorsza SHP kg 100 12 Filet z ryby tilapia SHP kg 250 SHP - filet z minimalną glazurą.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa słodyczy dla Publicznego Gimnazjum w Padwi Narodowej.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa Nazwa JM Ilość uwagi 1 2 3 4 5 1 Czekolada z orzechami, op. 100 g szt. 500 Alpen Gold lub równoważne 2 Czekolada mleczna, op. 100 g szt 500 3 Czekolada z orzechami, op. 200 g szt 500 4 Czekolada mleczna, op. 200 g szt 500 5 Czekolada z bakaliami, op. 200 g szt 500 6 Cukierki czekoladowe kg 5 Michaszki lub równoważne 7 Cukierki galaretka w czekoladzie kg 5 Wedel lub równoważne 8 Cukierki mieszanka w czekoladzie kg 20 Wedel lub równoważne.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.