eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koronowo › Dostawa wędlin drobiowych i wieprzowych.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-10-31

Koronowo: Dostawa wędlin drobiowych i wieprzowych
Numer ogłoszenia: 294261 - 2008; data zamieszczenia: 31.10.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 211889 - 2008r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, faks 0 52 382 09 00.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wędlin drobiowych i wieprzowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Grupa 1 - Wędliny drobiowe 1.Mortadela drobiowa ( drobno rozdrobniona ) Wyrób o strukturze jednolitej z mięsa drobiowego, dość ścisłej konsystencji, soczysty, barwy różowej, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw CPV:15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000 - 1.600 kg 2.Kiełbasa biała drobiowa Wyrób o strukturze jednolitej z mięsa drobiowego, dość ścisłej konsystencji, soczysty, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw CPV:15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000 - 1.000 kg 3.Salceson drobiowy Wyrób o strukturze jednolitej z mięsa drobiowego, dość ścisłej konsystencji, soczysty, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw CPV:15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000 - 400 kg 4.Kiełbasa zwyczajna drobiowa ( średnio rozdrobniona ) Wyrób o strukturze jednolitej z mięsa drobiowego, dość ścisłej konsystencji, soczysty, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw CPV:15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000- 1.000 kg 5.Luncheon drobiowy blok kanapkowy ( średnio rozdrobniony) Wyrób o strukturze jednolitej z mięsa drobiowego, dość ścisłej konsystencji, soczysty, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw CPV:15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000- 900 kg Grupa 2 - Wędliny wieprzowe 1.Pieczeń domowa Wyrób z mięsa średnio rozdrobniony, peklowany lub solony z ewentualnym dodatkiem surowców uzupełniających przyprawiony, poddany obróbce cieplnej w formach utrzymujących ich kształt CPV:15131100-6, PN-A-82018 -2.200 kg 2.Głowizna Produkt blokowy gotowany z głów wieprzowych, struktura właściwa dla danego asortymentu. Konsystencja ścisła, galarety- elastyczna, spoista. CPV:15114000-0, PN-A-82007- 800 kg 3.Smalec ze skwarkami Produkt w sztucznej osłonce, barwa charakterystyczna dla danego asortymentu. CPV:15131133-6, PN-A-85802- 1.600 kg 4.Wędzonka prasowana Produkt blokowy średnio rozdrobniony. CPV:15131130-5, PN-A-82007 - 1.600 kg 5.Pasta z boczku wędzonego Produkt w sztucznej osłonce, barwa charakterystyczna dla danego asortymentu. CPV:15131133-6, PN-A-82023:2000- 1.600 kg 6.Krupniok śląski Wyrób w osłonce , niedopuszczalne zabrudzenia, oślizgłość, struktura dość ścisła CPV:15131134-3, PN-A-82007- 1.400 kg 7.Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, o dość ścisłej konsystencji, smak i zapach charakterystyczny dla użytych surowców i przypraw CPV:15131130-5, PN-A-82007-2.200 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.00-6, 15.11.40.00-0, 15.13.11.33-6, 15.13.11.30-5, 15.13.11.33-6, 15.13.11.34-3, 15.13.11.30-5.

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 91088.00 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mortadeli drobiowej

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B/206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 6240.00
  • Oferta z najniższą ceną: 6240.00 oferta z najwyższą ceną: 9168.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa kiełbasy białej drobiowej

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne VIOLA, Ul. Wyzwolenia 13a, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 6350.00
  • Oferta z najniższą ceną: 6350.00 oferta z najwyższą ceną: 10080.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa salcesonu drobiowego

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B/206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 2240.00
  • Oferta z najniższą ceną: 2240.00 oferta z najwyższą ceną: 3496.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa kiełbasy zwyczajnej drobiowej

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, ul. Stanisława Wyspiańskiego 26B/206, 60-751 Poznań, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5900.00
  • Oferta z najniższą ceną: 5900.00 oferta z najwyższą ceną: 7750.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa luncheon drobiowy

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ŚNIEŻKA, Budzistowo ul. Pałacowa 39, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5040.00
  • Oferta z najniższą ceną: 5040.00 oferta z najwyższą ceną: 8874.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa pieczeń domowa

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ŚNIEŻKA, Budzistowo, ul. Pałacowa 39, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 11880.00
  • Oferta z najniższą ceną: 11880.00 oferta z najwyższą ceną: 19712.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Dostawa głowizny

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski Tadeusz Jasiński, Rydlewo 23, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4760.00
  • Oferta z najniższą ceną: 4760.00 oferta z najwyższą ceną: 8560.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Dostawa smalcu ze skwarkami

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski Tadeusz Jasiński, Rydlewo 23, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 7680.00
  • Oferta z najniższą ceną: 7680.00 oferta z najwyższą ceną: 16560.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 9   

Nazwa: Dostawa wędzonki prasowanej

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masrski Tadeusz Jasiński, Rydlewo 23, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 7680.00
  • Oferta z najniższą ceną: 7680.00 oferta z najwyższą ceną: 17760.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 10   

Nazwa: Dostawa pasty z boczku wędzonego

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne VIOLA, Ul. Wyzwolenia 13a, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 9680.00
  • Oferta z najniższą ceną: 9680.00 oferta z najwyższą ceną: 12912.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 11   

Nazwa: Dostawa krupnioku śląskiego

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarski Tadeusz Jasiński, Rydlewo 23, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 5250.00
  • Oferta z najniższą ceną: 5250.00 oferta z najwyższą ceną: 6650.00
  • Waluta: PLN.

Część NR: 12   

Nazwa: Dostawa kiełbasy zwyczajnej

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Ubój i Przetwórstwo Indyka Joanna Giżewska, Budzistowo, UL. Pałacowa 39, 60-751 Poznań, kraj/woj. zachodniopomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 13420.00
  • Oferta z najniższą ceną: 13420.00 oferta z najwyższą ceną: 18414.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.