To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-01-09
Warszawa: DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH
Numer ogłoszenia: 2909 - 2015; data zamieszczenia: 09.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 251527 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy Warszawa Mokotów, ul. Rakowiecka 37, 02-521 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 640-80-00, faks 022 6408099.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Organ administracji państwowej - Areszt Śledczy.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MLEKA W PROSZKU I PRZETWORÓW MLECZNYCH.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa mleka w proszku i przetworów mlecznych. Rodzaj, szczegółowe wymagania oraz szacunkowa ilość asortymentu będącego przedmiotem zamówienia ujęta jest poniżej: 1. mleko w proszku o zawartości tłuszczu od 0% do 1,5% w opakowaniach jednostkowych o wadze maksymalnej do 25 kg , z minimalną datą przydatności do spożycia 90 dni od daty dostawy - ilość 4.700 kg; 2. ser twarogowy biały chudy, nie dojrzewający wyprodukowany z mleka pasteryzowanego, klasa I, pakowany hermetycznie w opakowania foliowe jednostkowe w kształcie kostki o wadze 0,200 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 6.000 kg; 3. śmietana świeża do zup i sosów o zawartości tłuszczu 18%, w opakowaniach jednostkowych 2 do 5 litów, z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 2.000 litrów; 4. jogurt naturalny o zawartości tłuszczu 0%, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności 150 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 600 litrów; 5. serek naturalny kanapkowy o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 100 g. i nie większej niż 130g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 1000 kg. Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne; 6. serek typu wiejski o zawartości tłuszczu do 5%, konsystencja: termicznie obrobione ziarenka twarożku w pasteryzowanej śmietance, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130 g. i nie większej niż 200g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 800 kg; 7. serek homogenizowany waniliowy, konsystencja pasty do smarowania pieczywa, opakowanie jednostkowe: kubek z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięty hermetycznie o pojemności nie mniejsze niż 130 g. i nie większej niż 200g z minimalną datą przydatności do spożycia 14 dni od daty dostawy - ilość 2.600 kg; 8. ser topiony naturalny kremowy klasy I, pakowany jednostkowo w folię aluminiową w kształcie kostki o wadze 100 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 1.600 kg Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne; 9. ser żółty twardy klasy I typu Gouda lub Edamski o zawartości tłuszczu minimum 30 % o smaku naturalnym ( bez dodatków), blok krojony w plastry o grubości plastra ok.1,5 mm, pakowany hermetycznie w opakowanie jednostkowe z folii dopuszczonej do kontaktu z żywnością o wadze 1 kg. z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 300 kg ; 10. ser topiony serdelki klasy I, z dodatkiem przypraw ziołowych lub warzywnych, pakowany jednostkowo w folię spożywczą dopuszczoną do kontaktu z żywnością w kształcie serdelka - kiełbaski o wadze 50 lub 100 g, z minimalną datą przydatności do spożycia 30 dni od daty dostawy - ilość 350 kg Dopuszcza się mix. smakowy z wyjątkiem smaków zawierających mięso i jego pochodne; 11. kefir naturalny klasy I, o zawartości tłuszczu do 2%, opakowanie jednostkowe: kubek lub butelka z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością, zamknięte hermetycznie o pojemności 250 - 400 ml. z minimalną datą przydatności do spożycia 7 dni od daty dostawy - ilość 600 litrów. Wszystkie produkty wymienione w punktach od 1 do 11 powinny pochodzić od polskich producentów i posiadać Certyfikaty dopuszczenia do obrotu w przemyśle spożywczym. Do każdej części realizowanego zamówienia dostawca dostarczy Handlowy Dokument Identyfikacji (HDI). Dostawy będą odbywać się w poniedziałek, środę i piątek w godz. 8.00-10.00 i dostarczane bezpośrednio do magazynu żywnościowego zamawiającego..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2015.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
OL-TRADE S.C. MICHAŁ OLEK, ŁUKASZ PAJĄK , DARIUSZ GORYCKI
jakie przetargi wygrała firma
OL-TRADE S.C. MICHAŁ OLEK, ŁUKASZ PAJĄK , DARIUSZ GORYCKI
- OL-TRADE Spółka Cywilna Michał Olek, Ryszard Pająk, Dariusz Gorycki, ul. Śliczna 36, 31-444 Kraków, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 210000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 164197,00
Oferta z najniższą ceną: 164197,00 / Oferta z najwyższą ceną: 183591,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Przeprowadzenie szkoleń (łącznie 19 grup) dla pracowników Sieci Punktów Informacyjnych Funduszy Europejskich (PIFE)
- Budowa tężni solnych na Pradze Południe w ramach zadań pn.: 1) "Tężnia solna na Pradze Południe", 2) "Tężnia solna nad Balatonem"
- Zakup usługi wsparcia i gwarancji producenta dla przełączników szkieletowych na okres 12 miesięcy z opcją wydłużenia do 24 miesięcy.
- Dostawa i montaż urządzeń multimedialnych dla SOSW nr 9 przy ul. Paska 10 w Warszawie.
- Wykonanie dezynfekcji 400 mb archiwaliów Narodowego Archiwum Geologicznego
- Wyprodukowanie i dostawę oraz montaż stojaków rowerowych w ramach realizacji zadania z Budżetu Obywatelskiego pn. Stojaki rowerowe przy ulicach i na podwórkach...
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2024
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 420 'Nasza Bajka' w Warszawie w 2024 r.
- SUKCESYWNE DOSTARCZANIE ARTYKUŁÓW NABIAŁOWYCH DO CENTRALNEJ SZKOŁY PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W CZĘSTOCHOWIE
- Sukcesywne dostawy nabiału do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie wraz z usługą transportu
- P-33/2024: Zakup i dostawa mleka i produktów mleczarskich dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
więcej: Produkty mleczarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.