eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Świadczenie usług cateringowych na rzecz Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w trakcie szkoleń organizowanych przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej w siedzibach sądów i prokuratur w Szczecinie

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-10-29

Kraków: Świadczenie usług cateringowych na rzecz Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w trakcie szkoleń organizowanych przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej w siedzibach sądów i prokuratur w Szczecinie
Numer ogłoszenia: 290066 - 2015; data zamieszczenia: 29.10.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 259258 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury, ul. Przy Rondzie 5, 31-547 Kraków, woj. małopolskie, tel. 0048 12 6179655, faks 0048 12 6179653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych na rzecz Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w trakcie szkoleń organizowanych przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej w siedzibach sądów i prokuratur w Szczecinie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych przez Ośrodek Szkoleń Ustawicznych i Współpracy Międzynarodowej Krajowej Szkoły w siedzibach sądów i prokuratur w Szczecinie. Przez świadczenie usług cateringowych rozumie się usługę zorganizowania bufetu kawowego wg opisu: Dostępne bez ograniczeń od początku szkolenia do zakończenia szkolenia - tzw. bufet ciągły: kawa naturalna typu Jacobs (lub równoważny) z ekspresu lub zaparzacza oraz mleczko/śmietanka herbata w saszetkach typu Lipton (lub równoważny) w trzech smakach: herbata czarna, zielona, owocowa i wrzątek w oznaczonych termosach oraz dodatki: świeża cytryna w plastrach, cukier biały i brązowy w saszetkach woda mineralna niegazowana, na I PRZERWIE (godziny wskazane w programie szkolenia): różne rodzaje ciastek - 5 szt./os., w tym co najmniej: 3 szt. ciastek typu: delicja, markiza i wafel oraz 2 szt. ciastka typu: kruche na II PRZERWIE (godziny wskazane w programie szkolenia): różne rodzaje ciastek kruchych - 3 szt./os. kanapki dekoracyjne (tartinki) 5 szt. na 1 osobę (każda po ok. 60 g) wg opisu: kanapki na dwóch rodzajach pieczywa: pszennym i razowym, z masłem oraz w przynajmniej dwóch wariantach z wykorzystaniem: wysokogatunkowej szynki, różnych rodzajów wysokogatunkowych serów, łososia wędzonego, na bazie smakowych twarożków itp., udekorowane warzywami np.: sałatą, pomidorem, rzodkiewką, świeżym koperkiem, marynatami, oliwkami itp. 2.Przedmiot zamówienia obejmuje również: - zapewnienie sprzętu cateringowego w postaci niezbędnej zastawy (białe, porcelanowe filiżanki na kawę oraz herbatę, szklanki na wodę mineralną, sztućce, termosy, podgrzewacze itp.) w zakresie gwarantującym wszystkim uczestnikom skorzystanie z zastawy w trakcie przerw, w tym jej bieżące uzupełnianie, - przygotowanie miejsca serwowania, wyposażenie stołów wykorzystywanych podczas przerw kawowych w białe obrusy, utrzymanie ich na bieżąco w czystości w trakcie każdej z przerw kawowych jak i sprzątaniu po realizacji usługi i wywozie na własny koszt odpadów konsumpcyjnych i produkcyjnych - zapewnienie innych narzędzi niezbędnych do wykonywania zamówienia, jego transport, montaż i demontaż po wykonaniu usługi, - profesjonalną obsługę (w tym zapewnienie osób/osoby odpowiedzialnych za obsługę bufetu). 3. Świadczenie usług będzie odbywało się w miarę potrzeb Zamawiającego, zawsze w dni robocze zazwyczaj w siedzibach sądów i prokuratur w Szczecinie. 4. Każdorazowo Zamawiający będzie potwierdzał drogą mailową miejsce, termin, godziny i liczbę uczestników szkolenia co najmniej na 2 dni robocze przed realizacją zamawianej usługi cateringowej. 5. Podane ilości uczestników są tylko przybliżone i będą potwierdzane każdorazowo po zakończonym naborze na szkolenie. 6. Wartość usługi będzie iloczynem potwierdzonej mailem liczby uczestników na danym szkoleniu i ceny jednostkowej za usługę na określonym szkoleniu podaną przez Wykonawcę w ofercie. 7. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany terminu szkolenia/konferencji, rezygnacji z części usług w przypadku braku możliwości przeprowadzenia szkolenia lub przyczyn organizacyjnych po stronie Zamawiającego. Jednocześnie Zamawiający informuje, iż szkolenia opisane w Tabeli nr 2 poniżej są planowane, a terminy realizacji oraz liczba uczestników mogą ulec zmianie. Planowana data Sygnatura szkolenia Planowana ilość uczestników 2015-10-22 K28/I/15 55 2015-10-23 K4/I-P/15/Szczecin/4 61 2015-10-23 K29/I/15 55 2015-10-27 C22/I/15 32 2015-10-30 K4/I-S/15/Szczecin/5 49 2015-11-16 K7/I/15 52 2015-11-17 U2/I/15 52 2015-11-25 K5/I-P/15 62 2015-11-26 K5/I-S/15 62 2015-11-30 K26/I/15 55 2015-12-03 C23/I/15 52 Suma końcowa 587.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Świadczenie usług cateringowych na rzecz Krajowej Szkoły Sądownictwa i Prokuratury w trakcie szkoleń organizowanych przez Ośrodek Szkolenia Ustawicznego i Współpracy Międzynarodowej w siedzibach sądów i prokuratur w Szczecinie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.10.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Rzeszowska Rafał Witek, Pl. Ofiar Getta 5, 35-002 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20856,11 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17492,60

  • Oferta z najniższą ceną: 14029,30 / Oferta z najwyższą ceną: 32285,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.