eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kalisz › Przetargu nieograniczony na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Kaliszu mięsa i wędlin wieprzowo wołowych, wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, konserw.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-01-05

Kalisz: Przetargu nieograniczony na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Kaliszu mięsa i wędlin wieprzowo wołowych, wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, konserw.
Numer ogłoszenia: 2838 - 2010; data zamieszczenia: 05.01.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Kalisz , ul. Łódzka 2, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 0-62 7654100, 7654104, faks 0-62 7654110.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetargu nieograniczony na dostawę dla potrzeb Zakładu Karnego w Kaliszu mięsa i wędlin wieprzowo wołowych, wędlin drobiowych, mięsa drobiowego, konserw..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1 Łopatka wołowa b/k. PN-88/A-82003, szacowana ilość 700,00 kg, Boczek surowy. PN-A-82007, szacowana ilość 2400,00 kg, Żeberka wieprzowe paski. PN-86/A82002, szacowana ilość 800,00 kg Mięso wieprzowe gulaszowe. PN-A-82000 1965, szacowana ilość 2600,00 kg, Wątroba wieprzowa. PN-86/A-82004, szacowana ilość 1000,00 kg Słonina. PN-86/A-82002, szacowana ilość 200,00 kg Boczek wędzony. PN-A-82007, szacowana ilość 700,00 kg, Metka cebulowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1500,00 kg, Szynka biała gotowana. PN-A-82007, szacowana ilość 400,00 kg, Wątrobianka. PN-A-82007, szacowana ilość 600,00 kg, Rolada z boczku. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg Pasztet pieczony. PN-A-82007, szacowana ilość 700,00 kg, Salceson biały. PN-A-82007, szacowana ilość 1400,00 kg, Pasztetowa wędzona. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg, Kaszanka. PN-86/82004, szacowana ilość 1200,00 kg, Mielonka wieprzowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1200,00 kg, Kiełbasa biała. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg, Kiełbasa mortadela. PN-A-82007, szacowana ilość 2000,00 kg, Kiełbasa parówkowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1500,00 kg, Parówki cienkie. PN-A-82007, szacowana ilość 800,00 kg, Kiełbasa zwyczajna. PN-A-82007, szacowana ilość 1800,00 kg, Pieczeń. PN-A-82007, szacowana ilość 1200,00 kg, Serdelowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1800,00 kg, Kiełbasa kanapkowa. PN-A-82007, szacowana ilość 2000,00 kg, Smalec. PN-A-82007, szacowana ilość 300,00 kg, Zielonogórska. PN-A-82007, szacowana ilość 400,00 kg, Szynka mielona. PN-A-82007, szacowana ilość 1000,00 kg, Szynka z łopatki. PN-A-82007, szacowana ilość 400,00 kg, Kiełbasa śląska. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg, Metka łososiowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1000,00 kg, Część 2 Parówka drobiowa. PN-A-82022 , szacowana ilość 1300,00 kg, Mielonka drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 1300,00kg, Śląska drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 1300,00kg, Polędwica drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 300,00kg, Szynka drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 300,00kg, Drobiowa biała. PN-A-82009, szacowana ilość 500,00kg, Pasztetowa drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 1000,00kg, Część 3 Udko z kurczaka. PN-86/A-82005, szacowana ilość 1400,00 kg, Filet z kurczaka. PN-86/A-82005, szacowana ilość 400,00 kg, Część 4 Pasztet wieprzowy (puszka aluminiowa łatwo otwieralna waga opakowania 100g-130g), PN-A-82022 szacowana ilość 500,00 kg Konserwa mięsna (puszka aluminiowa łatwo otwieralna waga opakowania 100g-130g, PN-A-82022 szacowana ilość 500,00 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 05.02.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Zgodnie z art. 22 ust. 1 Pzp, o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: a. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. b. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wy?konania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia. c. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej za?pewniającej wykonanie zamówienia. d. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów załączonych do oferty. 3. Wykonawca musi wykazać spełnienie każdego z warunków. 4. Niespełnienie któregokolwiek warunku spowoduje wykluczenie wykonawcy z postępowania..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 1. oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, które stanowi załącznik nr 3; 2. oświadczenie o niewykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy, zawartego w załączniku nr 3; - Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, stosuje się do przepisów § 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 roku w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane. - Opis dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: zamawiający oceni spełnienie warunków w zależności od złożonych dokumentów na zasadzie spełnia - nie spełnia. - Wykonawca składa wszystkie dokumenty w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. - Wykonawca składa wszystkie dokumenty sporządzone w języku obcym wraz z tłumaczeniem na język polski; tłumaczenie musi być sporządzone lub poświadczone przez tłumacza przysięgłego. Tłumaczenie nie jest wymagane, jeżeli zamawiający wyrazi zgodę, o której mowa w art. 9 ust. 3 ustawy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Kaliszu ul. Łódzka 2; 62-800 Kalisz.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.01.2010 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego w Kaliszu ul. Łódzka 2; 62-800 Kalisz.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso i wędliny wieprzowo wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Łopatka wołowa b/k. PN-88/A-82003, szacowana ilość 700,00 kg, Boczek surowy. PN-A-82007, szacowana ilość 2400,00 kg, Żeberka wieprzowe paski. PN-86/A82002, szacowana ilość 800,00 kg Mięso wieprzowe gulaszowe. PN-A-82000 1965, szacowana ilość 2600,00 kg, Wątroba wieprzowa. PN-86/A-82004, szacowana ilość 1000,00 kg Słonina. PN-86/A-82002, szacowana ilość 200,00 kg Boczek wędzony. PN-A-82007, szacowana ilość 700,00 kg, Metka cebulowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1500,00 kg, Szynka biała gotowana. PN-A-82007, szacowana ilość 400,00 kg, Wątrobianka. PN-A-82007, szacowana ilość 600,00 kg, Rolada z boczku. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg Pasztet pieczony. PN-A-82007, szacowana ilość 700,00 kg, Salceson biały. PN-A-82007, szacowana ilość 1400,00 kg, Pasztetowa wędzona. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg, Kaszanka. PN-86/82004, szacowana ilość 1200,00 kg, Mielonka wieprzowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1200,00 kg, Kiełbasa biała. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg, Kiełbasa mortadela. PN-A-82007, szacowana ilość 2000,00 kg, Kiełbasa parówkowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1500,00 kg, Parówki cienkie. PN-A-82007, szacowana ilość 800,00 kg, Kiełbasa zwyczajna. PN-A-82007, szacowana ilość 1800,00 kg, Pieczeń. PN-A-82007, szacowana ilość 1200,00 kg, Serdelowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1800,00 kg, Kiełbasa kanapkowa. PN-A-82007, szacowana ilość 2000,00 kg, Smalec. PN-A-82007, szacowana ilość 300,00 kg, Zielonogórska. PN-A-82007, szacowana ilość 400,00 kg, Szynka mielona. PN-A-82007, szacowana ilość 1000,00 kg, Szynka z łopatki. PN-A-82007, szacowana ilość 400,00 kg, Kiełbasa śląska. PN-A-82007, szacowana ilość 500,00 kg, Metka łososiowa. PN-A-82007, szacowana ilość 1000,00 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.02.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Parówka drobiowa. PN-A-82022, szacowana ilość 1300,00 kg, Mielonka drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 1300,00kg, Śląska drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 1300,00kg, Polędwica drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 300,00kg, Szynka drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 300,00kg, Drobiowa biała. PN-A-82009, szacowana ilość 500,00kg, Pasztetowa drobiowa. PN-A-82009, szacowana ilość 1000,00kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.02.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Mięso drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Udko z kurczaka. PN-86/A-82005, szacowana ilość 1400,00 kg, Filet z kurczaka. PN-86/A-82005, szacowana ilość 400,00 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.02.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Konserwy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pasztet wieprzowy (puszka aluminiowa łatwo otwieralna waga opakowania 100g-130g), PN-A-82022 szacowana ilość 500,00 kg Konserwa mięsna (puszka aluminiowa łatwo otwieralna waga opakowania 100g-130g, PN-A-82022 szacowana ilość 500,00 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 05.02.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.